Lennot Kos

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Kos

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Kos olivat annetulla aikavälillä 191 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 257 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen Kos vuosille 2022 ja 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Kos?

✔️ Lennot kohteeseen Kos maksavat yleensä 257 €–316 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Kos, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 191 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Kos?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Kos yhdensuuntaiselle matkalle on elokuussa ja menopaluulennolle kesäkuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Kos?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Kos helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Kos saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Kos?

✔️ Voit muuttaa kohteen Kos lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Kos?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Kos helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Kos lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Kos sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: Aegean, Lufthansa, Austrian Airlines. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Kos (JTY) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Kos (JTY), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Kos Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi JTY
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Aegean, Lufthansa, Austrian Airlines
Halvin lento 257 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento
KohdelentokenttäKos

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Kos?

Aegean, Lufthansa, Austrian Airlines

Kos – lento ja hotelli -paketit economy-lennoilla

White Rock of Kos - Adults Only
Porto Bello Beach - All Inclusive
Kosea Boutique Hotel
Pelagos Suites Hotel & Spa
Theros All Suite Hotel - Adults Only
Mitsis Ramira Beach Hotel - All Inclusive
Blue Pearls - Adults Only
D Andrea Lagoon All Suites - Adults only
Blue Lagoon Resort - All Inclusive
Cabana Blu Hotel & Suites
Atlantica Beach Resort Kos - All Inclusive
Porto Bello Royal - All inclusive
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Kos
Näytä kaikki matkat

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.