Lennot Lillehammer

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Lillehammer

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Lillehammer olivat annetulla aikavälillä 31 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 65 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen Lillehammer vuosille 2021 ja 2022. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Lillehammer?

✔️ Lennot kohteeseen Lillehammer maksavat yleensä 65 €–169 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Lillehammer, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 31 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Lillehammer?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Lillehammer yhdensuuntaiselle matkalle on marraskuussa ja menopaluulennolle maaliskuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Lillehammer?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Lillehammer helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Lillehammer saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Lillehammer?

✔️ Voit muuttaa kohteen Lillehammer lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Lillehammer?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Lillehammer helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Lillehammer lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Lillehammer sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: Norwegian Air Shuttle, Finnair, Air Baltic, SAS, Norwegian Air International Ltd, Air France, Lufthansa. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Lillehammer (HMR) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Lillehammer (HMR), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Lillehammer Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi HMR
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Norwegian Air Shuttle, Finnair, Air Baltic, SAS, Norwegian Air International Ltd, Air France, Lufthansa
Halvin lento 65 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Lillehammer?

Norwegian Air Shuttle, Finnair, Air Baltic, SAS, Norwegian Air International Ltd, Air France, Lufthansa

Lillehammer – lento ja hotelli -paketit economy-lennoilla

Frogner House Apartments - Huitfeldtsgate 19
Son Spa
THE THIEF
Frogner House Apartments - Odinsgate 10
Frogner House Apartments - Colbjørnsens gate 3
Frogner House Apart - Helgesens gate 1
Frogner House Apartments - Skovveien 8
Frogner House Apartments - Arbinsgate 3
Baltazar Apartments Tjuvholmen
Hotell Bondeheimen
Frogner House Apartments Bygdøy Allé 53
The Apartments company - The Sweet
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Lillehammer
Näytä kaikki matkat

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.