Halvat lennot Palma de Mallorca

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Palma de Mallorca

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Palma de Mallorca olivat annetulla aikavälillä 90 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 158 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen Palma de Mallorca vuodelle 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Palma de Mallorca?

✔️ Lennot kohteeseen Palma de Mallorca maksavat yleensä 158 €–257 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Palma de Mallorca, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 90 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Palma de Mallorca?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Palma de Mallorca yhdensuuntaiselle matkalle on elokuussa ja menopaluulennolle elokuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Palma de Mallorca?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Palma de Mallorca helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Palma de Mallorca saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Palma de Mallorca?

✔️ Voit muuttaa kohteen Palma de Mallorca lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Palma de Mallorca?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Palma de Mallorca helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Palma de Mallorca lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Palma de Mallorca sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: Scandinavian Airlines, KLM, Lufthansa, Air Europa, Air France, Norwegian Air International Ltd, Austrian Airlines, Finnair, Norwegian Air Shuttle, Air Baltic. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Palma de Mallorca (PMI) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Palma de Mallorca (PMI), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Palma de Mallorca Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi
PMI
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt
Scandinavian Airlines, KLM, Lufthansa, Air Europa, Air France, Norwegian Air International Ltd, Austrian Airlines, Finnair, Norwegian Air Shuttle, Air Baltic
Halvin lento
158 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento
Kohdelentokenttä
Palma de Mallorca
Menopaluumatkan hinta
122 €

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Palma de Mallorca?

Scandinavian Airlines, KLM, Lufthansa, Air Europa, Air France, Norwegian Air International Ltd, Austrian Airlines, Finnair, Norwegian Air Shuttle, Air Baltic

Palma de Mallorca – lento ja hotelli -paketit economy-lennoilla

Apartamentos PortoDrach
Jumeirah Port Soller Hotel & Spa
Cap Vermell Grand Hotel
Sol Palmanova Mallorca
Melia Cala d'Or Boutique Hotel
Hotel Cosmopolitan
Melia Calviá Beach
Melia South Beach
Hilton Mallorca Galatzo
Ona Aucanada Club
Reverence Mare Hotel - Adults Only
Hotel de Mar Gran Meliá - The Leading Hotels of the World
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Palma de Mallorca
Näytä kaikki matkat

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.