Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Samsø alkaen 122 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Samsø

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Samsø olivat annetulla aikavälillä 122 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 170 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

ke 7.7.
HEL
Helsinki
AAR
Ǻrhus
122 €
SAS
ma 18.10. - pe 22.10.
HEL
Helsinki
AAR
Ǻrhus
170 €
SAS
ma 5.7.
HEL
Helsinki
AAR
Ǻrhus
193 €
Finnair
ma 5.7.
HEL
Helsinki
AAR
Ǻrhus
203 €
Finnair
ma 18.10. - pe 22.10.
HEL
Helsinki
AAR
Ǻrhus
216 €
SAS
ma 18.10. - pe 22.10.
HEL
Helsinki
AAR
Ǻrhus
217 €
Austrian Airlines
su 4.7.
HEL
Helsinki
AAR
Ǻrhus
219 €
Finnair
ma 5.7.
HEL
Helsinki
AAR
Ǻrhus
224 €
Air Baltic
ma 18.10. - pe 22.10.
HEL
Helsinki
AAR
Ǻrhus
227 €
Austrian Airlines
ma 18.10. - pe 22.10.
HEL
Helsinki
AAR
Ǻrhus
232 €
Lufthansa
pe 2.7.
HEL
Helsinki
AAR
Ǻrhus
239 €
Air Baltic
to 22.7. - to 29.7.
HEL
Helsinki
AAR
Ǻrhus
241 €
Lufthansa
ke 7.7. - ke 14.7.
HEL
Helsinki
AAR
Ǻrhus
250 €
Lufthansa
ma 5.7.
HEL
Helsinki
AAR
Ǻrhus
258 €
SAS

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Samsø?

✔️ Lennot kohteeseen Samsø maksavat yleensä 170 €–258 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Samsø, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 122 €. Halpaa lentoa kohteeseen Samsø etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että lokakuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Samsø?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Samsø on heinäkuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Samsø?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Samsø helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Samsø saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Samsø?

✔️ Voit muuttaa kohteen Samsø lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Samsø?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Samsø helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Samsø lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Samsø, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on SAS, Finnair, Austrian Airlines, Air Baltic, Lufthansa. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Samsø (AAR) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Samsø (AAR), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Samsø Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi AAR
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt SAS, Finnair, Austrian Airlines, Air Baltic, Lufthansa
Halvin lento 170 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Samsø?

SAS, Finnair, Austrian Airlines, Air Baltic, Lufthansa

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy Chevrolet Spark

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
Chevrolet Spark
Compact Ford Focus

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
Ford Focus
Midsize Toyota Corolla

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
Toyota Corolla
SUV Jeep Compass

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.