Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Trondheim alkaen 94 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Trondheim

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Trondheim olivat annetulla aikavälillä 94 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 142 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

ti 8.6.
HEL
Helsinki
TRD
Trondheim
94 €
Finnair
ti 8.6.
HEL
Helsinki
TRD
Trondheim
135 €
SAS
to 17.6. - ma 28.6.
HEL
Helsinki
TRD
Trondheim
142 €
Norwegian Air Shuttle
to 17.6. - pe 25.6.
HEL
Helsinki
TRD
Trondheim
152 €
Norwegian Air Shuttle
ti 8.6.
HEL
Helsinki
TRD
Trondheim
154 €
SAS
ti 8.6.
HEL
Helsinki
TRD
Trondheim
164 €
Finnair
ma 21.6. - ma 28.6.
HEL
Helsinki
TRD
Trondheim
172 €
Norwegian Air Shuttle
ti 8.6.
HEL
Helsinki
TRD
Trondheim
173 €
SAS
ma 21.6. - pe 25.6.
HEL
Helsinki
TRD
Trondheim
182 €
Norwegian Air Shuttle
pe 18.6. - ti 22.6.
HEL
Helsinki
TRD
Trondheim
193 €
Finnair
to 17.6. - su 27.6.
HEL
Helsinki
TRD
Trondheim
206 €
Norwegian Air Shuttle
ma 21.6. - ti 22.6.
HEL
Helsinki
TRD
Trondheim
232 €
SAS
ti 8.6.
HEL
Helsinki
TRD
Trondheim
413 €
Lufthansa
ti 8.6.
HEL
Helsinki
TRD
Trondheim
420 €
Lufthansa

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Trondheim?

✔️ Lennot kohteeseen Trondheim maksavat yleensä 142 €–420 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Trondheim, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 94 €. Halpaa lentoa kohteeseen Trondheim etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että kesäkuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Trondheim?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Trondheim on kesäkuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Trondheim?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Trondheim helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Trondheim saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Trondheim?

✔️ Voit muuttaa kohteen Trondheim lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Trondheim?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Trondheim helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Trondheim lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Trondheim, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Finnair, SAS, Norwegian Air Shuttle, Lufthansa. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Trondheim Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi TRD
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Finnair, SAS, Norwegian Air Shuttle, Lufthansa
Halvin lento 142 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Trondheim?

Finnair, SAS, Norwegian Air Shuttle, Lufthansa

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Chevrolet Spark

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Ford Focus

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Toyota Corolla

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.