Halvat lennot Zakopane

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Zakopane

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Zakopane olivat annetulla aikavälillä 77 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 112 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen Zakopane vuodelle 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Zakopane?

✔️ Lennot kohteeseen Zakopane maksavat yleensä 112 €–297 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Zakopane, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 77 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Zakopane?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Zakopane yhdensuuntaiselle matkalle on kesäkuussa ja menopaluulennolle huhtikuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Zakopane?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Zakopane helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Zakopane saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Zakopane?

✔️ Voit muuttaa kohteen Zakopane lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Zakopane?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Zakopane helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Zakopane lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Zakopane sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: Norwegian Air International Ltd, Norwegian Air Shuttle, Finnair, Lufthansa, KLM, Air Baltic, Swiss International Air Lines, Austrian Airlines. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Zakopane (KRK) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Zakopane (KRK), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Zakopane Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi
KRK
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt
Norwegian Air International Ltd, Norwegian Air Shuttle, Finnair, Lufthansa, KLM, Air Baltic, Swiss International Air Lines, Austrian Airlines
Halvin lento
112 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento
Kohdelentokenttä
Johannes Paavali II Krakova-Balice
Menopaluumatkan hinta
88 €

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Zakopane?

Norwegian Air International Ltd, Norwegian Air Shuttle, Finnair, Lufthansa, KLM, Air Baltic, Swiss International Air Lines, Austrian Airlines

Zakopane – lento ja hotelli -paketit economy-lennoilla

Avena Boutique Hotel by Artery Hotels
 Leonardo Boutique Hotel Krakow City Center
Hotel Europejski
Booking Hotel Crown Piast & Spa
Wyspianski Hotel
Hotel Sympozjum & SPA
Hotel Estera
Dwór w Tomaszowicach
Hotel Lavender
1891 Garni Hotel
Hotel Maksymilian
Hotel Swing
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Zakopane
Näytä kaikki matkat
Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.