Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Hanmer Springs – Matkat

Nähtävyyksiä ja tapahtumia pitkällekin reissulle tarjoaa Hanmer Springs – matka tähän kohteeseen takaa ainutlaatuisen lomakokemuksen.

Hanmer Springs – Lennot ja hotelli

Voisiko Hanmer Springs olla ihanteellinen rentoutumispaikka sinulle ja seuralaisillesi? ebookers-tiimi tekee haaveistasi totta. Unelmiesi matka odottaa.

Varaamalla lentoliput ja hotellihuoneen yhdessä saat alennusta jopa 9%*.

Pakene arkea yksinkertaisella ranneliikkeellä. Kattavassa valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja 500 000 majoituspaikkaa ympäri maailmaa, joten houkuttelevat seikkailut ovat lähempänä kuin osaisit kuvitellakaan.

Meillä on tarjolla kaiken muun lisäksi myös hintatakuu! Tämä tarkoittaa, että jos löydät edullisemman tarjouksen 48 tunnin sisällä, vastaamme siihen ja hyvitämme erotuksen.

Pakkaa matkalaukkusi, sillä matka alkaa nyt! Me voimme auttaa matkakuumeen parantamisessa – kaipasitpa sitten aavikon hiekoille tai korkeille vuorenhuipuille, tai vaikkapa niiden väliin jääville rannoille. Varausehtoja sovelletaan.

Hanmer Springs – Matkat

Reissussa voit tutustua uusiin ihmisiin: tällä alueella asustelee suunnilleen 800 henkeä.

Matkakohde sijaitsee 210 km:n päässä valtion pääkaupungista, joka on Wellington. Lähimpään kaupunkiin (Waiau) kertyy matkaa 25 km.

Valmiina ikimuistoiseen seikkailuun luonnon helmassa? Nauti hiljaisesta ympäristöstä, puhtaasta ilmasta ja kauniista maisemista kohteissa Hanmer Springs Thermal Reserve (geoterminen alue) ja Hanmerin luonnonpuisto.

Lomahan ei ala oikeasti ennen kuin tunnet puuterilumen suksiesi alla, vai mitä? Valitse suunnaksi Hanmer Springsin hiihtokeskus ja nauti sen lumisista rinteistä.

Hanmer Springs – Hotellit

Voit varata majoituksesi heti, kun matkapäiväsi on lyöty lukkoon. ebookersin sivustolla saatavilla olevan yli 39 majoitusliikkeen ansiosta yöpymispaikan on lastenleikkiä.

Sekä reppureissaajat että muut tarjouksia etsivät lomailijat löytävät helposti itselleen sopivan huonevaihtoehdon majoitusliikkeistä Hanmer Apartments ja Hanmer Backpackers. Ne ovat esimerkki siitä, että mukava ja ystävällinen palvelu ei aina ole tyyristä. Toisaalta lomalla pitäisi päästä rentoutumaan kunnolla. Jos siis mieluummin nautit vain levosta ja luksuksesta, se on aivan normaalia! Ammattitaitoinen henkilökunta majoitusliikkeissä Select Braemar Lodge And Spa ja Amuri Estate Retreat tekee lomakokemuksestasi ylellisen.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Hanmer Springs

Näytä kaikki 101 majoitusliikettä kohteessa Hanmer Springs
Heritage Hanmer Springs

Heritage Hanmer Springs

1 Conical Hill Road, Hanmer Springs
  4.5 kautta 5.0
   
   
  5,0/5 (1 arvostelua)

  Heritage Hanmer Springs on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mount Cookson. ...

  Heritage Hanmer Springs87 €

  Heritage Hanmer Springs87 €
  Braemar Lodge And Spa

  Braemar Lodge And Spa

  283 Medway Road, Hanmer Springs
   4.5 kautta 5.0
    
    
   4,0/5 (2 arvostelua)

   Braemar Lodge And Spa on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mount Cookson. Majoitusliike ...

   Braemar Lodge And Spa133 €

   Braemar Lodge And Spa133 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.