Pääosion alkuosa

Suositut Kaupunkipientalot – Helsinki

Kotimaailma Helsinki Bulevardi 12 121 €
Kotimaailma Helsinki Bulevardi 12

Kotimaailma Helsinki Bulevardi 12

Bulevardi 12, Helsinki
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Kotimaailma Helsinki Bulevardi 12 on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Stockmannin tavaratalo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi kahvilan. Tässä 3,5 tähden kaupunkipientalossa on 13 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.

  Kartta

  Suosituimmat hotellit – Helsinki

  Näytä kaikki 994 majoitusliikettä kohteessa Helsinki
  GLO Hotel Helsinki Kluuvi 126 €
  GLO Hotel Helsinki Kluuvi

  GLO Hotel Helsinki Kluuvi

  Kluuvikatu 4, Helsinki
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ateneumin taidemuseo ja Kauppatori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Presidentinlinna ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mikonkadun raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Ylioppilastalon raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Clarion Hotel Helsinki 105 €
   Clarion Hotel Helsinki

   Clarion Hotel Helsinki

     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Länsisatama, Nykytaiteen museo Kiasma ja Ateneumin taidemuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kansallismuseo ja Finlandia-talo ovat myös 3 kilometrin päässä. Hietalahden raitiovaunupysäkki, Helsinki on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Itämerenkadun raitiovaunupysäkki, Helsinki on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Helka 94 €
    Hotel Helka

    Hotel Helka

    Pohjoinen Rautatiekatu 23, Helsinki
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Luonnontieteellinen museo, Temppeliaukion kirkko ja Kampin keskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Eduskuntatalo ja Nykytaiteen museo Kiasma ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kauppakorkeakoulujen raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Eläinmuseon raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Break Sokos Hotel Flamingo 139 €
     Break Sokos Hotel Flamingo

     Break Sokos Hotel Flamingo

     Tasetie 8, Vantaa
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Viihdekeskus Flamingo on 0,1 kilometrin ja päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Suomen ilmailumuseo ja Tiedekeskus Heureka sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Linnanmäen huvipuisto ja Kansallismuseo ovat myös 20 kilometrin päässä.

      *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.