Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat hotellit Hilversumin rautatieasema

89 €
Hotel Gooiland

Hotel Gooiland

4.0 kautta 5.0 Emmastraat 2, Hilversum
Hotel Gooiland on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Raadhuis (kaupungintalo). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 1936 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 56 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
75 €
Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark

Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark

4.0 kautta 5.0 Utrechtseweg 16, Hilversum
Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Raadhuis (kaupungintalo). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 80 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
65 €
Amrâth Hotel Media Park Hilversum

Amrâth Hotel Media Park Hilversum

3.0 kautta 5.0 Koninginneweg 30, Hilversum
Amrâth Hotel Media Park Hilversum on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Raadhuis (kaupungintalo). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 62 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
82 €
Hotel Ravel Hilversum

Hotel Ravel Hilversum

3.0 kautta 5.0 Emmastraat 35, Hilversum
Hotel Ravel Hilversum on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 18 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Hilversum City Apartments

Hilversum City Apartments

3.5 kautta 5.0 Oude Amersfoortseweg 127, Hilversum
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Raadhuis (kaupungintalo). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuivapesulapalvelut ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä vuonna 2019 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 30 huoneistoa 3 kerroksessa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Boutique Holiday Home in Hilversum With Garden

Boutique Holiday Home in Hilversum With Garden

3.0 kautta 5.0 Frans Halslaan 56, Hilversum, Pohjois-Hollanti
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Raadhuis (kaupungintalo). Loma-asunto tarjoaa 2 kylpyhuonetta ja parvekkeen.
Hae hinnat
Ylellinen Hollantilainen Design-talo Lähellä Amsterdam & Utrecht

Ylellinen Hollantilainen Design-talo Lähellä Amsterdam & Utrecht

Rigelstraat, 66, Hilversum, Pohjois-Hollanti
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Majoitusliikkeessä on saatavilla kuntokeskus ja poreallas. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Puutalo Lähellä Amsterdamaa, Utrechtia, Amersfoortia, Järviä ja Luontoa

Puutalo Lähellä Amsterdamaa, Utrechtia, Amersfoortia, Järviä ja Luontoa

Rogier van Otterloostraat 21, Hilversum, Pohjois-Hollanti
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Raadhuis (kaupungintalo). Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja takan.
Hae hinnat
Viehättävä Täysin Varusteltu Puutarha-talo

Viehättävä Täysin Varusteltu Puutarha-talo

De Rijklaan 7, Hilversum, Pohjois-Hollanti
Tämä huoneisto on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Raadhuis (kaupungintalo).
Hae hinnat
Suitelodges Gooilanden

Suitelodges Gooilanden

3.5 kautta 5.0 Rading 2a, Loosdrecht
Suitelodges Gooilanden sijaitsee lähellä kohdetta Loosdrechtin järvialue. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden lomapuistossa on 20 majoitustilaa. Jokainen majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
89 €
Van der Valk Hotel Hilversum - de Witte Bergen

Van der Valk Hotel Hilversum - de Witte Bergen

4.0 kautta 5.0 Rijksweg 2, Eemnes
Van der Valk Hotel Hilversum - de Witte Bergen on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Goyer Golf & Country Club. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä vuonna 1950 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 120 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision ja jääkaapin.
Hae hinnat
Erinomainen Mökki Larenissa

Erinomainen Mökki Larenissa

16 Ooghout, Number One, Laren, Pohjois-Hollanti
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Goyer Golf & Country Club. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Art Aamiaismajoitus

Art Aamiaismajoitus

Zuidereinde, 's-Graveland, Pohjois-Hollanti
Tämä aamiaismajoitus sijaitsee lähellä kohdetta Raadhuis (kaupungintalo). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja ulkotenniskentän. Majoitustila tarjoaa keittiön ja takan.
Hae hinnat
Art + bed and Breakfast, Lyhyellä tai Pitkällä Aikavälillä Lomat

Art + bed and Breakfast, Lyhyellä tai Pitkällä Aikavälillä Lomat

Zuidereinde 124, 's-Graveland, Pohjois-Hollanti
Tämä huoneistohotelli on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Raadhuis (kaupungintalo). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi kuntokeskuksen ja ulkotenniskentän. Huoneisto tarjoaa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
59 €
Bastion Hotel Bussum Hilversum

Bastion Hotel Bussum Hilversum

3.0 kautta 5.0 Struikheiweg 3, Bussum
Bastion Hotel Bussum Hilversum on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Hollannin linnoitusmuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 64 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Lentokenttähotellit Hilversumin rautatieasema

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Hilversumin rautatieasema läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Hilversumin rautatieasema edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Hilversumin rautatieasema voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Hilversumin rautatieasema, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Hilversumin rautatieasema läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Hilversumin rautatieasema ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Hilversumin rautatieasema ajoissa

Tarjoukset lentokentän Hilversumin rautatieasema hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Hilversumin rautatieasema hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Hilversumin rautatieasema ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Hilversumin rautatieasema hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.