Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Hampuri

Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport 115 €
Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport

Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport

Flughafenstrasse 1-3, Hampuri, HH
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, minkä lisäksi Lufthansa Technik AG on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 266 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

  ARCOTEL Rubin Hamburg 75 €
  ARCOTEL Rubin Hamburg

  ARCOTEL Rubin Hamburg

  Steindamm 63, Hampuri, HH
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   ARCOTEL Rubin Hamburg on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Museum für Kunst und Gewerbe Hamburg on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

   Radisson Blu Hotel, Hamburg 87 €
   Radisson Blu Hotel, Hamburg

   Radisson Blu Hotel, Hamburg

   Marseiller Strasse 2, Hampuri, HH
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Radisson Blu Hotel, Hamburg on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Planten un Blomen (puisto) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 1973 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 556 huonetta 27 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

    Novum Hotel Eleazar City Center 47 €
    Novum Hotel Eleazar City Center

    Novum Hotel Eleazar City Center

    Bremer Reihe 12-14, Hampuri, HH
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Novum Hotel Eleazar City Center on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Moenckebergstrasse on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3 tähden hotellissa on 104 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

     Scandic Hamburg Emporio 89 €
     Scandic Hamburg Emporio

     Scandic Hamburg Emporio

     Dammtorwall 19, Hampuri, HH
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Scandic Hamburg Emporio on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hamburger Dom. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 340 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

      Novum Hotel Graf Moltke Hamburg 47 €
      Novum Hotel Graf Moltke Hamburg

      Novum Hotel Graf Moltke Hamburg

      Steindamm 1, Hampuri, HH
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Novum Hotel Graf Moltke Hamburg on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Moenckebergstrasse on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä vuonna 1880 rakennetussa hotellissa on 89 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

       Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten Hamburg 217 €
       Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten Hamburg

       Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten Hamburg

       Neuer Jungfernstieg 9-14, Hampuri, HH
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten Hamburg on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Hampurin kaupungintalo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 5 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1897 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 156 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

        Park Hyatt Hamburg 169 €
        Park Hyatt Hamburg

        Park Hyatt Hamburg

        Bugenhagenstrasse 8, Hampuri, HH
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Park Hyatt Hamburg on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Moenckebergstrasse. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 252 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

         NH Hamburg Altona 70 €
         NH Hamburg Altona

         NH Hamburg Altona

         Stresemannstr. 363-369, Hampuri, HH
           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          NH Hamburg Altona on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Allee Theater. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 239 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

          NH Collection Hamburg City 81 €
          NH Collection Hamburg City

          NH Collection Hamburg City

          Feldstr. 53-58, Hampuri, HH
            
           4.0 kautta 5.0 Tähteä

           NH Collection Hamburg City on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Hamburger Dom on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1995 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 129 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

           Reichshof Hamburg, Curio Collection by Hilton 116 €
           Reichshof Hamburg, Curio Collection by Hilton

           Reichshof Hamburg, Curio Collection by Hilton

           Kirchenallee 34-36, Hampuri, HH
             
            4.0 kautta 5.0 Tähteä

            Reichshof Hamburg, Curio Collection by Hilton on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Moenckebergstrasse. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 1910 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 278 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tablettitietokoneet.

            Pierdrei Hotel HafenCity Hamburg 97 €
            Pierdrei Hotel HafenCity Hamburg

            Pierdrei Hotel HafenCity Hamburg

            Am Sandtorkai 46, Hampuri, HH
              
             3.5 kautta 5.0 Tähteä

             Pierdrei Hotel HafenCity Hamburg on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Miniatur Wunderland (huvipuisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kattoterassin. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 212 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

             Etsi hotellitarjous kohteessa Hampuri

             Kohteessa Hampuri löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Hampuri hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

             Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

              

             Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Hampuri

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Hampuri etukäteen. Lennot kohteeseen Hampuri löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

             Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

              

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Hampuri

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Hampuri riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Hampuri, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Hampuri

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Hampuri

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.