Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 320,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Sisilia

Catania International Airport Hotel 85 €
Catania International Airport Hotel

Catania International Airport Hotel

Via San Giuseppe La Rena, 94, Catania, CT
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Catania International Airport Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Catania Beach sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 128 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

  Palace Catania | UNA Esperienze 149 €
  Palace Catania | UNA Esperienze

  Palace Catania | UNA Esperienze

  Via Etnea 218, Catania, CT
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Palace Catania | UNA Esperienze on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Duomo di Catania. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1900 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 94 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

   Cala La Luna Resort 76 €
   Cala La Luna Resort

   Cala La Luna Resort

   Via Badia, 1, Favignana, TP
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Cala La Luna Resort on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Favignana Plaza (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden residenssissä on 77 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

    Hotel Ariston & Palazzo Santa Caterina 134 €
    Hotel Ariston & Palazzo Santa Caterina

    Hotel Ariston & Palazzo Santa Caterina

    Via Bagnoli Croce, Taormina, ME
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hotel Ariston & Palazzo Santa Caterina on saanut hyvää palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Taorminan köysirata. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 146 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.

     Hotel Palazzo Sitano 94 €
     Hotel Palazzo Sitano

     Hotel Palazzo Sitano

     Via Vittorio Emanuele, 114, Palermo, PA
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hotel Palazzo Sitano on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palermon satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 1800 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 86 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

      RG Naxos Hotel 178 €
      RG Naxos Hotel

      RG Naxos Hotel

        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       RG Naxos Hotel on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Spiaggia di Recanatin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1975 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 296 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

       Splendid Hotel La Torre 99 €
       Splendid Hotel La Torre

       Splendid Hotel La Torre

       Via Piano Gallo 11, Palermo, PA
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Splendid Hotel La Torre on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mondellon ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja uima-allasbaari. Tässä 4 tähden hotellissa on 169 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.

        Caesar Palace Hotel 80 €
        Caesar Palace Hotel

        Caesar Palace Hotel

        Via Consolare Valeria, Giardini Naxos, ME
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Caesar Palace Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Giardini Naxosin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 223 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

         Astoria Palace Hotel 39 €
         Astoria Palace Hotel

         Astoria Palace Hotel

         Via Montepellegrino 62, Palermo, PA
           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          Astoria Palace Hotel on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palermon satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 326 huonetta 14 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi parvekkeen ja LCD-television.

          Grand Hotel Ortigia Siracusa 222 €
          Grand Hotel Ortigia Siracusa

          Grand Hotel Ortigia Siracusa

          Viale Mazzini, 12, Syracuse, SR
            
           5.0 kautta 5.0 Tähteä

           Grand Hotel Ortigia Siracusa on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Apollon temppeli. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1890 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 58 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

           Grand Hotel Villa Igiea Palermo - MGallery 223 €
           Grand Hotel Villa Igiea Palermo - MGallery

           Grand Hotel Villa Igiea Palermo - MGallery

           Salita Belmonte 43, Palermo, PA
             
            5.0 kautta 5.0 Tähteä

            Grand Hotel Villa Igiea Palermo - MGallery on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palermon satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-palvelun ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 1890 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 122 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

            Verdura Resort 480 €
            Verdura Resort

            Verdura Resort

            SS 115 KM 131, Sciacca, AG
              
             5.0 kautta 5.0 Tähteä

             Verdura Resort on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Castello di Poggiodiana. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä 5 tähden hotellissa on 203 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

             Etsi hotellit kohteessa Sisilia

             Kohteessa Sisilia löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata hotellit kohteesta Sisilia hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä. Voit itse asiassa jopa etsiä hotelleja tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

             Matkustaminen kohteen Sisilia hotellille

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Sisilia etukäteen. Lennot kohteeseen Sisilia löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia. Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Sisilia

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä hotellissa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Sisilia riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua
             our Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi hotellin läheltä kohteessa Sisilia, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Sisilia

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Sisilia

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.