Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Tarkista saatavuus antamalla päivämäärät

Hotellin kuvaus

Hobby Inn and Suites sijaitsee lähellä kohdetta Almeda Mall. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas.

  • Ilmainen omatoiminen pysäköinti
  • Voit käydä uimassa majoitusliikkeen ulkouima-altaassa
  • Majoitusliike tarjoaa asiakkaille hissin
  • Sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päässä kohteesta University of Houston (yliopisto) ja 11 minuutin ajomatkan päässä kohteesta Toyota Center

Lisätietoja hotellista Hobby Inn and Suites

Sijainti 7775 Airport Blvd, Houston, Texas 77061

Lisätietoja majoitusliikkeestä

Hobby Inn and Suites tarjoaa asiakkaiden käyttöön ulkouima-altaan ja hissin. Vastaanotto on auki ympäri vuorokauden. Omatoiminen pysäköinti on ilmainen.

  • Hissi

Pysäköinti

Ilmainen omatoiminen pysäköinti

Liikenneyhteydet

  • Pysäköinti: Ilmainen omatoiminen pysäköinti

Läheiset aktiviteetit

Tässä hotellissa käytössäsi on ulkouima-allas.

Hotellin käytännöt

Lapset ja lisävuoteet

  • Lapset ovat tervetulleita.

Käytännöt

Lisähenkilöistä saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeittäin

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta

Erityispyyntöjen toteutuminen riippuu saatavuudesta sisäänkirjautumishetkellä, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata.

Lisäasiakkaista saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeen käytäntöjen mukaisesti.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityispyynnöt toteutetaan mahdollisuuksien mukaan sisäänkirjautumishetkellä. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja.

url importing http://www.ebookers.fi/Houston-Hotels-Hobby-Inn-and-Suites.h11935708-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
There was an error importing /Houston-Hotels-Hobby-Inn-and-Suites.h11935708-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&, error: javax.servlet.jsp.JspTagException: 301 http://www.ebookers.fi/Houston-Hotels-Hobby-Inn-and-Suites.h11935708-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.