Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Hrunamannahreppur – Lennot ja hotelli

Aloita loma jo nyt ja anna ebookers-asiantuntijoiden tehdä raskaat työt puolestasi. Lentoliput, huoneet ja unohtumattomia kokemuksia – me voimme järjestää unelmiesi matkan. Sinun täytyy vain rentoutua ja nauttia elämästä!

Osta lentoliput ja huoneet yhdessä palveluidemma kautta, ja alennuksesi voi olla jopa 9.6%^.

Valikoimassamme on runsaat 500 kumppanilentoyhtiötä ja yli 500 000 majoituspaikkaa eri puolilla maailmaa, ja ne ovat nyt aivan kättesi ulottuvilla. Nyt on siis aika lakata miettimästä ja lähteä lomalle.

Muistathan, että jos satut huomaamaan edullisemman paketin jossakin muualla kahden vuorokauden kuluessa ebookers-pakettivarauksestasi, me hyvitämme sinulle hintojen välisen erotuksen. Nyt ei ole enää mitään syytä jäädä kotiin jahkailemaan.

Me voimme auttaa sinua unelmiesi matkan järjestämisessä. Haluatpa sitten kiivetä vuorelle, levätä salaisessa piilopaikassa tai kokea muunlaisia elämyksiä, me voimme auttaa.

Varausehtoja sovelletaan.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Hrunamannahreppur

Katso kaikki 4 aktiviteettia kohteessa Hrunamannahreppur

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Hrunamannahreppur

Näytä kaikki 280 majoitusliikettä kohteessa Hrunamannahreppur
84 €
Icelandair Hotel Fludir

Icelandair Hotel Fludir

3.5 kautta 5.0
Icelandair Hotel Fludir on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Secret Lagoon. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 32 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
88 €
Guesthouse Flúðir - Grund

Guesthouse Flúðir - Grund

3.5 kautta 5.0
Guesthouse Flúðir - Grund on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Secret Lagoon. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden majatalossa on 11 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
120 €
Arngrímslundur

Arngrímslundur

3.0 kautta 5.0
Arngrímslundur on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Secret Lagoon. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3 tähden mökissä on 2 mökkiä. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.