Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä halvat matkat kohteeseen Hveragerði

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Hveragerði. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Hveragerði lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Hveragerði?

Juuri nyt kohteeseen Hveragerði saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Hveragerði itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Hveragerði ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Hveragerði matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Hveragerði löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Hveragerði?

Kohteen Hveragerði suosituimmat kuukaudet ovat elokuu, heinäkuu, kesäkuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Hveragerði halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Hveragerði

160 €
Frost and Fire Boutique Hotel

Frost and Fire Boutique Hotel

3.5 kautta 5.0 Hverhamar, Hveragerdi
Frost and Fire Boutique Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hveragerði-kirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 22 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
138 €
Inni - Boutique Apartments

Inni - Boutique Apartments

3.5 kautta 5.0 3 Frumskógar, Hveragerdi
Inni - Boutique Apartments on saanut loistavaa palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hveragerði-kirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja porealtaan. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 9 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
95 €
Hotel Örk

Hotel Örk

4.0 kautta 5.0 Breidumork 1C, Hveragerdi
Hotel Örk on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Geoterminen puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 157 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
81 €
Reykjadalur Guesthouse

Reykjadalur Guesthouse

3.0 kautta 5.0 Heiðmörk 27, Hveragerdi
Reykjadalur Guesthouse on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hveragerði-kirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden majatalossa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
108 €
SKYR Guesthouse

SKYR Guesthouse

3.5 kautta 5.0 Breiðamörk 25, Hveragerdi
SKYR Guesthouse on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Geoterminen puisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä vuonna 1930 rakennetussa 3,5 tähden majatalossa on 14 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Iceland's Guesthouse

Iceland's Guesthouse

3.0 kautta 5.0 Reykir Axelhús, Hveragerdi, Southern Region
Iceland's Guesthouse sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Geoterminen puisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
Hae hinnat
Rentoudu Takapihallamme - Sauna, Poreallas ja Pesutupa

Rentoudu Takapihallamme - Sauna, Poreallas ja Pesutupa

Laufskógar, Hveragerdi, Southern Region
Tämä chalet sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Geoterminen puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi porealtaan. Majoitustila tarjoaa asiakkaille keittiön ja pation.
Hae hinnat
Heilsustofnun Spa Apartments

Heilsustofnun Spa Apartments

3.0 kautta 5.0 Grænumork 10, Hveragerdi
Heilsustofnun Spa Apartments sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta LA-taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Frumskógar Guesthouse

Frumskógar Guesthouse

2.5 kautta 5.0 Frumskógar 3, Hveragerdi, Árnessýsla
Frumskógar Guesthouse on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Geoterminen puisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2001 rakennetussa 2,5 tähden majatalossa on 10 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Turkoosi Talo, Poreallas, Sauna, Pesutupa, Kaikki Nice

Turkoosi Talo, Poreallas, Sauna, Pesutupa, Kaikki Nice

11 Laufskógar, Hveragerdi, Southern Region
Tämä chalet on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Geoterminen puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi porealtaan. Majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja pation.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Hveragerði

Katso kaikki kohteen Hveragerði vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.