Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Hveragerdi – Matkat

Onko seuraava kohteesi mahdollisesti Hveragerdi? Loma kannattaa käynnistää valitsemalla matkaohjelmaan kaupungin parhaat palat. Jos kaipaat lisätietoja, ebookers antaa vinkkejä hyvistä käyntikohteista.

Hveragerdi – Matkat

Tällä kaupunkialueella asuu suurin piirtein 2 000 ihmistä.

Hveragerdi sijaitsee 11 km:n etäisyydellä lähikaupungista, joka on Úlfljótsvatn, ja 40 km:n matkan päässä pääkaupungista (Reykjavik).

Thingvellirin kansallispuisto on todennäköisesti paikka, jossa haluat vierailla. Se on ikoninen nähtävyys, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Jos kaipaat paikkaa, jossa laiskotella iltapäivän hyvän ruoan ja perheen seurassa, täytä eväskori ja ota suunnaksi Almannagja.

Meidän kaikkien tavoitteena on saavuttaa parempi olo niin henkisesti kuin fyysisestikin, eikö totta? Unohda kuntosalikäynnit ja erinäisten ruokien välttely. Olosi kohenee kokonaisvaltaisesti kohteiden Reykjadalurin laakso ja Geoterminen puisto upeiden maisemien keskellä.

Vietä muutama tunti nauttien kohteen LA-taidemuseo ainutlaatuisista kokoelmista. Jos huomaat, että jokin teoksista kiinnittää erityisesti huomiotasi, selvitäpä voitko saaada vähän enemmän tietoa tekijästä.

Hveragerði-kirkko on hyvä paikka seurata paikallista uskonnollista elämää.

Hveragerdi – Hotellit

Toimi jo, ettet jää ilman! Varmista majoitus mahdollisimman pian! ebookersin matkaoppaassa on vain 5 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä.

Kaipaatko rentouttavaa lomakokemusta? Hengitä syvään ja anna raukeuden levitä jäseniisi, kun vedät pehmeän peiton korvillesi yhdessä kohteen viihtyisistä hotelleista, joihin kuuluvat ION Adventure Hotel ja Frost and Fire.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Hveragerði

Katso kaikki 11 aktiviteettia kohteessa Hveragerði

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Hveragerði

Näytä kaikki 187 majoitusliikettä kohteessa Hveragerði
Frost and Fire Boutique Hotel

Frost and Fire Boutique Hotel

Hverhamar, Hveragerdi
  3.5 kautta 5.0
   
   
  4,8/5 (6 arvostelua)

  Frost and Fire Boutique Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hveragerði-kirkko. ...

  Frost and Fire Boutique Hotel172 €

  Frost and Fire Boutique Hotel172 €
  Hotel Örk

  Hotel Örk

  Breidumork 1C, Hveragerdi
   4.0 kautta 5.0
    
    

   Hotel Örk on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Geoterminen puisto. Majoitusliike tarjoaa ...

   Hotel Örk85 €

   Hotel Örk85 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.