Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suositut Mökit Indonesia

21 €
Umasari Rice Terrace Villa

Umasari Rice Terrace Villa

2.5 kautta 5.0 Dusun Umabian, Desa Peken, Kecamatan Marga, Tabanan, Bali
Umasari Rice Terrace Villa on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Alas Kedaton. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 2,5 tähden mökissä on 6 mökkiä. Kaikki mökit tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
Hae hinnat
Road Beach Homestay

Road Beach Homestay

3.0 kautta 5.0
Tämä mökki sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Nusa Penidan lauttalaituri. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden mökissä on 5 mökkiä. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja sadesuihkupään.
Hae hinnat
Soka Indah Restaurant & Bungalows

Soka Indah Restaurant & Bungalows

2.5 kautta 5.0 Jalan Denpasar Gilimanuk Km. 45, Selemadeg, Bali
Soka Indah Restaurant & Bungalows sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sokan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 2,5 tähden mökissä on 19 mökkiä. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ylelliset vuodevaatteet ja yksityisen pihan.
Hae hinnat
Kaliaga Bungalow

Kaliaga Bungalow

3.0 kautta 5.0 Jl. Gundaling 1, Jl Perwira no 219, Berastagi, North Sumatera
Kaliaga Bungalow sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Masjid Istihrarin moskeija. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3 tähden mökissä on 20 mökkiä. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
Hae hinnat
Tenda-laskakangu 3T

Tenda-laskakangu 3T

Jalan Bolong Catu No.5, Canggu, Bali
Tämä mökki sijaitsee lähellä kohdetta Echo Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja ulkouima-altaan. Mökki tarjoaa asiakkaille pation ja jääkaapin.
Hae hinnat
Oma Pieni Yksityistalo Jimbaran

Oma Pieni Yksityistalo Jimbaran

Jalan Nuansa Udayana V No. 26, Jimbaran, Bali
Tämä mökki sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bukitin niemimaa.
Hae hinnat
Jo Je Bungalows

Jo Je Bungalows

2.5 kautta 5.0 Jl. Raya Senggigi, Km 10, Senggigi, Lombok
Jo Je Bungalows on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Senggigin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja ulkouima-altaan. Tässä 2,5 tähden mökissä on 4 mökkiä. Kaikki mökit tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
Hae hinnat
Oma Makuuhuone Nro. 1

Oma Makuuhuone Nro. 1

Jalan. I. J. Kasimo, Karimunjawa-saaret, Keski-Jaava
Tämä mökki sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bukit Love -kyltti. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa parvekkeen.
Hae hinnat
Paeta Kintamanin Mökkeihin, Kaapista Taivaaseen

Paeta Kintamanin Mökkeihin, Kaapista Taivaaseen

Jalan Pendakian Gunung Batur, Kintamani, Bali
Tämä mökki sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Batur-vuori.

Kohteen Indonesia Mökit sijaitsevat luonnon helmassa

Jätä taaksesi arkipäivän kiireet sekä autoja ja ihmisiä kuhisevat kadut. Majoittuminen mökkiin kohteessa Indonesia on hieno tapa päästä viettämään aikaa luonnon ympäröimänä.

Mökit sijaitsevat yleensä kohteen Indonesia hieman syrjäisemmillä seuduilla. Näillä alueilla ei yleensä liiku paljoa matkailijoita, mikä tekee ympäristöstä rauhallisen. Miltä kuulostaisi esimerkiksi oma piilopirtti kansallispuistossa tai viihtyisä mökki keskellä vihreitä niittyjä? Majoittuminen mökkiin sopii erityisesti matkailijoille, jotka pitävät ulkoilmaelämästä ja haluavat nauttia luonnon rauhasta.

Löydä parhaat kohteen Indonesia Mökit helposti. Käytä apuna ebookersin karttatoimintoa, jonka avulla myös syrjemmässä olevien mökkien etsiminen käy kätevästi. Vaihtoehtoja on runsaasti, joten eteen saattaa tulla valinnan vaikeus.

Mökit kohteessa Indonesia – vietä erilainen perheloma

Kohteen Indonesia Mökit ovat erityisen suosittuja lapsiperheiden keskuudessa, ja ne tarjoavat mahdollisuuden yhdessäolosta ja ulkoilmaelämästä nauttimiseen. Näiden majoituspaikkojen yhteydessä on yleensä ruonlaittotilat, viihtyisiä oleskelualueita ja terasseja, grillausmahdollisuus ja laajat piha-alueet. Niissä majoittuvien käytössä on usein myös muita, etenkin lapsille suunnattuja aktiviteetteja, kuten leikkikenttiä ja pelihuoneita.

Kohteen Indonesia Mökit soveltuvat monenlaisten matkailijoiden tarpeisiin. Pienemmät mökit sopivat erityisesti pariskunnille romanttisen loman viettoon. Isompiin mökkeihin voi puolestaan majoittua suurempikin porukka, jos makuuhuoneita on useampi. Mökeissä on usein myös kerrossänkyjä, jotka ovat etenkin lasten mieleen. Perheen kesken vietetty loma kohteessa Indonesia vaikkapa metsän tai järven läheisyydessä saa varmasti arkipäivän kiireet unohtumaan.

Löydä ebookersin avulla parhaimmat kohteen Indonesia Mökit

Jos haluat viettää loman perheesi tai kumppanisi kanssa luonnon keskellä, löydät ebookersilta runsaasti tähän sopivia majapaikkoja. Voit tutkia vaihtoehtoja yksitellen tai käyttää apuna kätevää hakukonettamme vaihtoehtojen rajaamiseen toiveidesi mukaan. Jos olet jo päättänyt matkakohteesi, tällöin apuna kannattaa käyttää karttatoimintoamme. Se sisältää kaikki kohteen Indonesia Mökit, ja näet sen avulla helposti, missä majoituspaikat sijaitsevat.

Suosituimmat hotellit Indonesia

Näytä kaikki 27 581 majoitusliikettä kohteessa Indonesia
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.