Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suositut Safaritentalow't Intia

Hae hinnat
Tent City Narmada

Tent City Narmada

3.0 kautta 5.0 Kevadia, Rajpipla, Gujarat
Tent City Narmada sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Yhtenäisyyden patsas. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden tentalow'ssa on 197 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille patiot ja kahvinkeittimet.
Hae hinnat
Wind Desert Camp

Wind Desert Camp

3.0 kautta 5.0 Khaba Road, Village Kanoi, Sam Road, Jaisalmer, Rajasthan
Wind Desert Camp on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sam Sand Dunes (hiekkadyynit). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 3 tähden tentalow'ssa on 25 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille patiot ja ilmaiset hygieniatuotteet.
Hae hinnat
Dera Baghdarrah Nature Retreat Udaipur

Dera Baghdarrah Nature Retreat Udaipur

3.0 kautta 5.0 Dera Baghdarrah, Baghdarrah Nature Park, Jhamar kotra road, Udaipur, Rajasthan
Dera Baghdarrah Nature Retreat Udaipur tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden tentalow'ssa on 79 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat kalustetut patiot ja ilmaiset hygieniatuotteet.
Hae hinnat
Aravali Nature Luxury Camp

Aravali Nature Luxury Camp

3.0 kautta 5.0 549, Jawai, Village Sena, Bali, Rajasthan
Aravali Nature Luxury Camp tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden tentalow'ssa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
Hae hinnat
Statue Of Unity Tent City

Statue Of Unity Tent City

3.0 kautta 5.0 Statue Of Unity, Tent City 1, Dyke 4, Sardar Sarovar Dam site, Rajpipla, Gujarat
Statue Of Unity Tent City sijaitsee lähellä kohdetta Yhtenäisyyden patsas. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden tentalow'ssa on 58 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
Hae hinnat
Mulkila Adventures

Mulkila Adventures

3.0 kautta 5.0 Leh-Manali Highway, Keylong, Himachal Pradesh
Mulkila Adventures tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ravintolan ja kuljetukset majoitusliikkeestä rautatieasemalle (lisämaksusta). Tässä 3 tähden tentalow'ssa on 25 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaiset hygieniatuotteet.
Hae hinnat
TSI Kumbh Mela Camp

TSI Kumbh Mela Camp

3.5 kautta 5.0 Kumbh Mela Camps Near Sangam, Mahamandaleshwar Nagar, Sector - 12, Allahabad, Uttar Pradesh
TSI Kumbh Mela Camp sijaitsee lähellä kohdetta Chandra Shekhar Azadin puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen sekä ravintolan ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden tentalow'ssa on 40 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
TIH Himalayan Shakia Camp - Sarchu

TIH Himalayan Shakia Camp - Sarchu

2.5 kautta 5.0 Sir Bhum Chun, Leh Manali Highway Sarchu, Keylong, Himachal Pradesh
TIH Himalayan Shakia Camp - Sarchu tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä välipalabaarin/delin. Tässä 2,5 tähden tentalow'ssa on 30 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Charekh Food & Forest Resort

Charekh Food & Forest Resort

3.0 kautta 5.0 Charekh Ramri Road, Village-Kotdwar, Lansdowne, Utrakhand
Charekh Food & Forest Resort sijaitsee lähellä kohdetta Shree Sidhbali -temppeli. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 3 tähden tentalow'ssa on 15 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

Kohteen Intia Safaritentalow't – luksus ja villi luonto samassa paketissa

ebookersin Safaritentalow't kohteessa Intia mahdollistavat luontomatkan, jolla ei mukavuuksista tingitä. Englanninkielen sana "tentalow" on muodostettu sanoista "tent" (teltta) ja "bungalow" (mökki). Sana kuvaa näitä majapaikkoja hyvin: ulkopuoli on teltan, sisäpuoli mökin. Usein tähän luokkaan kuuluvat majapaikat tarjoavat todella miellyttävän yösijan. Kangasseinistä ja -katosta huolimatta niissä on nimittäin kaikki modernit mukavuudet, eikä tilastakaan yleensä tule puutetta. Vakiovarusteisiin kuuluvat yleensä esimerkiksi tilava sänky sekä ammeella varustettu kylpyhuone. Osassa on myös suuri, eläinten tarkkailuun soveltuva oleskelutila.

Kaikkein kovimman luokan tentalow-majoituksissa myös ulkotilat saattavat olla melkoisen hulppeat. Niiden kohdalla taso voi itse asiassa lähennellä jo loistohotellia. Monista löytyy esimerkiksi upeilla näköalapaikoilla sijaitsevia uima-altaita ja muutamissa on jopa täyden palvelun kylpylä. Usein asiakkaita palvelee myös todellinen huippuravintola, josta ateriat saatetaan tarjoilla esimerkiksi tähtitaivaan alla sijaitsevalle terassille tai vaikka nuotion viereen. Kohteen Intia upeimmat majapaikat löydät helposti sivustomme hakukoneella.

Kohteen Intia Safaritentalow't – yövy kuninkaalliseen tyyliin keskellä villeintä luontoa

Tetalow't ovat täydellinen valinta niille, jotka haluavat viettää päivänsä upeissa luontomaisemissa, mutta yöpyä nuhjuisen teltan sijaan upeissa puitteissa ja mukavuuksista tinkimättä. Huipputason mukavuuksista huolimatta tentalow't sijaitsevat aina kaukana kaupunkien valoista ja melusta. Niitä löytyy esimerkiksi vain kivenheiton päässä Saharan dyyneistä, syvältä ikimetsien siimeksestä sekä sademetsiä ja savanneja reunustavilta kukkuloilta. Kuten edellisestä voi päätellä, myös kohteessa Intia tähän luokkaan kuuluva majoitus tarjoaa vain ja ainoastaan unohtumattomia luontokokemuksia.

Kohteen Intia Safaritentalow't – varaa elämäsi romanttisin majoitus!

Kohteen Intia Safaritentalow't tarjoavat täydelliset puitteet sekä häämatkalaisille että jo pidempään yhdessä olleille pariskunnille. Päivisin tarjolla on villi luonto kaikkine ihmeineen ja iltaisin sen keskellä sijaitseva keidas, josta ei tyyliä ja mukavuuksia puutu. Yksi asia on varmaa: tätä reissua ette vähään aikaan unohda! Monissa tähän luokkaan kuuluvissa majapaikoissa jo yksin maisemat ja puitteet suorastaan ovat hengästyttävän upeita. Tarjolla saattaa olla esimerkiksi näkymä suoraan valtavaan luonnonpuistoon, tai kauas savannin yli. Entäpä mukavuudet? Illan hämärtyessä voitte esimerkiksi kylpeä tähtitaivaan alla. Tai aterioida ja nauttia samppanjaa leirinuotion loimussa. Tai sitten vetäytyä omiin oloihinne upean telttanne lämpöön. Niin tai näin, näissä puitteissa rakkaus on taatusti kukassaan!

ebookersilta löydät kaikki parhaat Safaritentalow't kohteessa Intia

Helppokäyttöisten hakutyökalujemme avulla löydät hetkessä juuri sinulle sopivan tentalow'n. Sinun tarvitsee ainoastaan antaa matkapäiväsi, niin saat hetkessä eteesi kaikki kohteen Intia parhaat majapaikat. Sovelluksemme kätevällä karttatyökalulla voit tarkastella vain tietyn alueen tai kylän vaihtoehtoja tai kohdentaa hakusi villin luonnon etäisimpiin kolkkiin. Viimeksi mainittu sopii etenkin niille, jotka haluavat varmistaa, että majapaikka on niin kaukana kaikesta kuin suinkin mahdollista.

Suosituimmat hotellit Intia

Näytä kaikki 30 989 majoitusliikettä kohteessa Intia
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.