Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Invercargill – Matkat

Lukemattomia nähtävyyksiä ja paljon tekemistä useammallekin reissulle tarjoaa Invercargill – matka tähän kohteeseen takaa ainutlaatuisen lomakokemuksen.

Invercargill – Lennot ja hotelli

Kutsuuko Invercargill? Päiväkausia kestävistä lomista aina lyhyempiin rentoutumisretkiin – ebookers on yksilöllisten matkojen todellinen asiantuntija.

Jopa 9%*:n alennus odottaa sinua, jos varaat lennot ja hotellihuoneet yhtä aikaa meiltä.

Mikään ei taida olla mukavampaa kuin hyvin suunniteltu lomamatka. Laajassa kansainvälisessä valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja 500 000 majoituspaikkaa kaikkialla maailmassa, joten seikkailuntäyteinen matka on aivan nurkan takana.

Kaipaatko mielenrauhaa? Varaa ensin pakettimatkasi ebookers-palvelusta. Jos satut löytämään jostakin halvemman matkapaketin seuraavan kahden vuorokauden kuluessa, me pistämme paremmaksi ja maksamme takaisin hintojen välisen erotuksen.

Etsitpä sitten vilkasta suurkaupunkia tai rentouttavaa rantakohdetta, me autamme matkailuhalusi tyydyttämisessä. Varausehtoja sovelletaan.

Invercargill – Matkat

Usein tietyn kohteen ainutlaatuinen tunnelma on sen asukkaiden ansiota. Southland on miellyttävää aluetta, jonka väestöstä noin 47 000 asuu tämän kaupungin alueella.

Matkaamalla siitä 770 km koilliseen saavut koko valtion pääkaupunkiin (Wellington). Jos sitä vastoin seikkailet 6 km koilliseen, pääset tutustumaan lähimpään kaupunkiin, joka on Myross Bush.

Jos matkustat väsymättömien nuorten kanssa, Splash Palace on kohde, joka väsyttää heidät takuulla!

Jos tahdot nähdä kaupungin vihreämmän puolen, lähde retkelle johonkin sen vehreistä urbaaneista puistoista. Anderson Park (puisto), Queens Park (puisto) ja Surreyn puisto ovat kaikki hyviä retkikohteita.

Onko sinun vaikea kuvitella lomaa ilman, että siihen kuuluisi retki rannalle? Oreti Beach odottaa sinua!

Vieraile kohteen Invercargill's museoissa, joihin kuuluvat esimerkiksi Bill Richardson Transport World ja Classic Motorcycle Mecca. Ne sopivat hyvin käyntikohteiksi huonolla säällä.

Saatat joutua inspiraation valtaan, kun silmäsi näkevät kohteen Anderson Parkin taidemuseo vaikuttavat teokset.

Jos haluat ymmärtää nykyisyyttä, paras tapa siihen on palata ajassa taaksepäin. Southlandin museo ja taidemuseo on pysähdyspaikkasi, jos haluat kurkistaa syvemmälle ja oppia lisää niistä ihmisistä ja tapahtumista, jotka tekivät tästä alueesta sen, millaisena me tunnemme sen tänään.

Stirling Point (näköalapaikka) on hyvä lähtökohta, jos haluat tietää enemmän alueen menneisyydestä.

Jos olet kiinnostunut hengellisistä asioista tai vain kiinnostunut oppimaan uusia asioita, vierailu kohteessa St. Mary's Basilica (kirkko) tuo varmasti lisää merkitystä matkaasi.

Bluff Lookout (näköalapaikka) kuuluu niihin nähtävyyksiin, joista otettuja kuvia kelpaa esitellä kotiväelle loman jälkeen.

Waipapa Point Lighthouse on majesteettinen rakennelma, joka herättää katsojassaan kunnioitusta. Tämä majakka on opastanut vuosien mittaan lukuisia laivoja vaarallisten vesien halki.

Lukuisiin monumentteihin ja nähtävyyksiin tutustuminen voi joskus alkaa väsyttää. Silloin kannattaa varata paikat hienoon esitykseen. Civic Theatre (teatteri) tarjoaa tilaisuuden rentoutua ja nauttia tasokkaasta viihteestä täysin siemauksin.

Invercargill – Hotellit

Mitä nopeammin valitset majoituksesi, sitä pikemmin voit ryhtyä ajattelemaan sinua odottavia mielenkiintoisia seikkailuja. ebookersin sivustolla on jopa yli 28 majoitusliikettä.

Etkö osaa valita eri vaihtoehtojen välillä? Beersheba Estate ja Heritage Court Motel ovat kummatkin todella hyviä: ne tarjoavat matkaajille erinomaista palvelua ja mahdollisuuden levollisiin yöuniin.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Invercargill

Katso kaikki 2 aktiviteettia kohteessa Invercargill

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Invercargill

Näytä kaikki 67 majoitusliikettä kohteessa Invercargill
Ibis Styles Invercargill

Ibis Styles Invercargill

15 Tay Street, Invercargill
  4.0 kautta 5.0
   
   

  Ibis Styles Invercargill on saanut hyvää palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Classic Motorcycle ...

  Ibis Styles Invercargill64 €

  Ibis Styles Invercargill64 €
  Kelvin Hotel

  Kelvin Hotel

  20 Kelvin Street, Invercargill
   3.5 kautta 5.0
    
    

   Kelvin Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Civic Theatre (teatteri). Majoitusliikkeessä ...

   Kelvin Hotel82 €

   Kelvin Hotel82 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.