Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Inverness

82 €
Columba Hotel Inverness by Compass Hospitality

Columba Hotel Inverness by Compass Hospitality

4.0 kautta 5.0 7 Ness Walk, Inverness, Skotlanti
Columba Hotel Inverness by Compass Hospitality on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Inverness Castle (linna). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 76 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Kingsmills Hotel Inverness

Kingsmills Hotel Inverness

4.0 kautta 5.0 Culcabock Road, Inverness, Skotlanti
Kingsmills Hotel Inverness on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Inverness Castle (linna). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 134 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
114 €
Mercure Inverness Hotel

Mercure Inverness Hotel

4.0 kautta 5.0 Church Street, Inverness, Skotlanti
Mercure Inverness Hotel on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Inverness Castle (linna). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 118 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
78 €
Jurys Inn Inverness

Jurys Inn Inverness

4.0 kautta 5.0 Millburn Road, Inverness, Skotlanti
Jurys Inn Inverness on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Inverness Castle (linna). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja sisäuima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 118 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
177 €
Glen Mhor Hotel

Glen Mhor Hotel

3.0 kautta 5.0 8-15 Ness Bank, Inverness, Skotlanti
Glen Mhor Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Inverness Castle (linna). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 75 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja kahvinkeittimet.
107 €
Black Friars

Black Friars

4.0 kautta 5.0 93-95 Academy St, Inverness, Skotlanti
Black Friars on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Inverness Castle (linna). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä 4 tähden aamiaismajoituksessa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Craigmonie Hotel Inverness by Compass Hospitality

Craigmonie Hotel Inverness by Compass Hospitality

3.0 kautta 5.0 9 Annfield Road, Inverness, Skotlanti
Craigmonie Hotel Inverness by Compass Hospitality on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Inverness Castle (linna). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 40 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kahvinkeittimen.
106 €
Best Western Inverness Palace Hotel & Spa

Best Western Inverness Palace Hotel & Spa

3.0 kautta 5.0 8 Ness Walk, Inverness, Skotlanti
Best Western Inverness Palace Hotel & Spa on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Inverness Castle (linna). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 110 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
112 €
pentahotel Inverness

pentahotel Inverness

4.0 kautta 5.0 63 Academy Street, Caledonia House, Inverness, Skotlanti
Pentahotel Inverness on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Inverness Castle (linna). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 90 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
159 €
The Loch Ness Inn

The Loch Ness Inn

3.0 kautta 5.0 Lewiston, Drumnadrochit, Inverness, Skotlanti
The Loch Ness Inn on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Urquhart Castle (linna). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1845 rakennetussa 3 tähden majatalossa on 11 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Inverness

Katso kaikki kohteen Inverness vuokra-autot

Inverness – Matkat

Matka kohteeseen Inverness tarjoaa paljon tekemistä ja erilaisia nähtävyyksiä kaikenlaisille matkailijoille. Lisää lukemalla voit tutustua paremmin kaupungin kiinnostavimpiin käyntikohteisiin.

Inverness – Lennot ja hotelli

Huolellisesti suunnitelluista matkoista viime hetken viikonloppumatkoihin – ebookers muokkaa mittatilaustyönä lennot, hotellihuoneet ja retket juuri sinun tarpeisiisi.

Jos varaat lentoliput ja hotellihuoneet yhdessä, voit säästää jopa 7.7%^.

Jos varaat matkasi meiltä, edessäsi on rajattomasti upeita elämyksiä. Kansainvälinen tietokantamme kattaa yli 500 lentoyhtiökumppania sekä runsaat 500 000 majoituskohdetta. Jos unelmiesi kohde on olemassa, meidän kauttamme pääset sinne varmasti.

Haluatko olla varma tarjouksemme edullisuudesta? Varaa ensin matkapaketti ebookers-palvelusta. Jos sattumalta löydät jostakin pakettitarjoustamme edullisemman hinnan seuraavan kahden vuorokauden kuluessa, pistämme paremmaksi ja maksamme takaisin hintojen välisen erotuksen.

Anna meidän auttaa toteuttamaan unelmasi. Haluatpa sitten snorklata kirkkaissa rantavesissä, siemailla cocktaileja tai kokea muunlaisia elämyksiä, meidän avullamme se onnistuu.

Varausehtoja sovelletaan.

Inverness – Matkat

Uusiin ihmisiin tutustuminen kuuluu erottamattomasti matkailuun. Tämän kaupungin alueella on noin 41 000 asukasta, joten tilaisuuksia tuttavuuden tekemiseen paikallisten kanssa tarjoutuu varmasti runsaasti.

Tämä kaupunkikohde sijaitsee 7 km kaakkoon naapurikaupungista (Knockbain) ja 180 km pohjoiseen pääkaupungista (Edinburgh).

Luonnon vihreys lisää onnellisuutta ja terveyttä, joten hengähdä hetki alueen puistoissa, kuten Glen Affric (laakso) ja Bellfield Park (puisto).

Järjestetäänkö täällä kaupunkikierroksia? Mitä kaupungissa tapahtuu viikonloppuisin? Original Loch Ness Monster Visitor Centre (matkailijakeskus) on paikka, josta saat vastaukset lähes kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin.

Jos tahdot tutustua uusiin asioihin, valitse vierailukohteeksi Loch Ness 2000 Exhibition Centre (messukeskus) ja tutustu sen upeisiin kokoelmiin. Kysy lisätietoja henkilökunnalta tai osallistu opastetulle kierrokselle, niin et jää mistään paitsi.

Inverness Museum and Art Gallery (museo ja taidekeskus) esittelee ainutlaatuisten näyttelyjen ja esineiden kautta tämän kaupungin upean perinteen.

Urquhart Castle (linna) ja Culloden Battlefield (taistelukenttä) ovat ehdottomia kohteita, jos olet kiinnostunut ymmärtämään tämän alueen perinnettä. Jos tämä ei vielä riittänyt, poikkea kohteessa Clava Cairns (muinainen hautausmaa).

Georgen linnoitus on vaikuttava puolustusrakennus. Saat tietää lisää siellä käytetyistä, vaikuttavista puolustustekniikoista ja käyttää mielikuvitustasi vapaasti nähden silmissäsi yhteenottoja, jotka käytiin aivan jalkojesi alla.

Vieraillessasi kohteissa Cawdor Castle (linna) ja Inverness Castle (linna) voit kuvitella itsesi hetken aikaa kuninkaaksi tai kuningattareksi.

Jos olet kiinnostunut hengellisistä asioista tai vain kiinnostunut historiasta, vierailu kohteessa Inverness Cathedral (kirkko) tuo varmasti lisää merkitystä lomaasi.

Lujatekoinen Chanonry Pointin majakka on majakka, joka on seisonut järkkymättömänä useiden myrskyjen keskellä. Jos majakan huipulle on sallittua kiivetä, saat hyvän tilaisuuden luoda katseesi horisonttiin ja ihailla ympärillä avautuvaa merimaisemaa.

Yksi paikkakunnan merkittävimmistä muistomerkeistä on Moniack Castle (linna), jonka luona sinulle tarjoutuu mahdollisuus tutustua paremmin alueen ja sen asukkaiden historiaan.

Eastgate Shopping Centre (ostoskeskus) antaa haastetta himoshoppailijoiden itsehillinnälle. Tämän ostosalueen liikkeet ovat nimittäin täynnä alennuksia, matkamuistoja ja muita houkuttelevia tuotteita.

Aiotko hemmotella itseäsi viihdyttävällä illanvietolla? Eden Court Theatre (teatteri) on monien paikallisten suosima vaihtoehto, joten varmista pääsy esitykseen tekemällä varaus hyvissä ajoin!

Inverness – Hotellit

ebookersin monipuolisesta tarjonnasta varaat majoituksen varmasti käden käänteessä. Juuri nytkin ebookersin sivustolla on tarjolla yli 51 majoitusliikettä.

Sekä reppureissaajat että ylellisiä matkakokemuksia kaipaavat löytävät varmasti mieltymyksiään vastaavan majoitusvaihtoehdon. Jos etsit mukavaa huonetta hyvään hintaan, tutustumisen arvoisia vaihtoehtoja ovat City Guesthouse ja The Corriegarth Hotel. Jos kuitenkin olet matkailija, joka tahtoo ympäröidä itsensä luksuksella maailmalla matkustaessaan, Rocpool Reserve Hotel & Chez Roux Restaurant tai Culloden House Hotel tarjoaa sinulle kaiken haluamasi.

Löydä halvat matkat kohteeseen Inverness

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Inverness. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Inverness lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Inverness?

Juuri nyt halvin pakettimatka kohteeseen Inverness maksaa vaivaiset . Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Inverness itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Inverness ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Inverness matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Inverness löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Inverness?

Kohteen Inverness suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Inverness halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Inverness

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Inverness

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.