Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
14.8. - 16.8.

Suosituimmat hotellit Józsefváros

73 €
Úttö Luxury Suites

Úttö Luxury Suites

4.0 kautta 5.0 Horvath Mihaly ter 19, Budapest, Pest County
Úttö Luxury Suites on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Corvin Plaza. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä concierge-palvelut ja pyykinpesutilat. Tässä 4 tähden hotellissa on 18 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
38 €
Esprit Hotel Budapest

Esprit Hotel Budapest

3.0 kautta 5.0 Rákóczi út 51, Budapest
Esprit Hotel Budapest on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Blaha Lujzan aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä concierge-palvelut ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 21 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
Budapest Downtown Residence

Budapest Downtown Residence

3.5 kautta 5.0 Kisfaludy utca 23, Budapest
Budapest Downtown Residence sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Corvin Plaza. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta), concierge-palvelut ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 8 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
44 €
Danubius Hotel Arena - Budapest

Danubius Hotel Arena - Budapest

4.0 kautta 5.0 Ifjusag Utja 1-3, Budapest
Danubius Hotel Arena - Budapest on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ferenc Puskás -stadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1982 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 379 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
44 €
The Three Corners Hotel Anna

The Three Corners Hotel Anna

3.0 kautta 5.0 Gyulai Pál utca 14., Budapest
The Three Corners Hotel Anna on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Unkarin kansallismuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 44 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
115 €
Hotel Palazzo Zichy

Hotel Palazzo Zichy

4.0 kautta 5.0 Lorinc Pap Ter 2, Budapest
Hotel Palazzo Zichy on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Unkarin kansallismuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 80 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
72 €
Courtyard by Marriott Budapest City Center

Courtyard by Marriott Budapest City Center

4.0 kautta 5.0 Jozsef krt. 5, Budapest
Courtyard by Marriott Budapest City Center on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Blaha Lujzan aukio on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 234 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa LCD-television ja jääkaapin.
47 €
Atrium Fashion Hotel

Atrium Fashion Hotel

4.0 kautta 5.0 Utca Csokonai 14, Budapest
Atrium Fashion Hotel on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Blaha Lujzan aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 57 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
41 €
Prince Apartments

Prince Apartments

3.0 kautta 5.0 Kisfaludy utca 18-20, Budapest
Prince Apartments on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Corvin Plaza. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden hotellissa on 7 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
43 €
Vagabond Corvin

Vagabond Corvin

4.0 kautta 5.0 Práter utca 6., Budapest
Vagabond Corvin on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Koulupoikia-elokuvan muistomerkki on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 46 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
The Three Corners Hotel Bristol

The Three Corners Hotel Bristol

4.0 kautta 5.0 Kenyermezo u. 4., Budapest
Hotel Bristol Budapest on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Erkel-teatteri. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 49 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
71 €
Enjoy Budapest Aparthotel

Enjoy Budapest Aparthotel

4.0 kautta 5.0 Prater street 6, Budapest
Enjoy Budapest Aparthotel on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Taideteollisuusmuseo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 38 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
55 €
Europa Centerpoint Guesthouse

Europa Centerpoint Guesthouse

3.0 kautta 5.0 József Krt. 2, Budapest
Europa Centerpoint Guesthouse on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Blaha Lujzan aukio on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 1860 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 14 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
34 €
St. King 11 by Hi5 Apartments

St. King 11 by Hi5 Apartments

3.0 kautta 5.0 Szentkirályi u. 11., Budapest
St. King 11 by Hi5 Apartments on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Unkarin kansallismuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 9 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
56 €
Brody House

Brody House

4.5 kautta 5.0 Brody Sandor utca 10, Budapest
Brody House on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Suuri kauppahalli. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1850 rakennetussa 4,5 tähden majatalossa on 8 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.

Majoitus kohteessa Józsefváros

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Józsefváros, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Józsefváros hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Józsefváros suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Józsefváros

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Józsefváros. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Józsefváros on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Józsefváros ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Józsefváros

Kohteessa Józsefváros riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Józsefváros parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Józsefváros.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Józsefváros

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.