Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.11. - 25.11.
Ensi viikonloppuna
30.11. - 2.12.

Aina edulliset hotellit – Kajaani

Holiday Club Katinkulta 98 €
Holiday Club Katinkulta

Holiday Club Katinkulta

Katinkullantie 15, Sotkamo
   
  3,9
  /5 (11 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Katinkulta Golf, Vuokatinrinteet ja Angry Birds Activity Park sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä golfkentän vieressä sijaitsevasta hotellista. Hiukan hiekkaranta sijaitsee 8 kilometrin päässä.

  Break Sokos Hotel Vuokatti 110 €
  Break Sokos Hotel Vuokatti

  Break Sokos Hotel Vuokatti

  Kidekuja 2, Sotkamo
    
   3,2
   /5 (4 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Vuokatinrinteet ja Angry Birds Activity Park sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Katinkulta Golf sijaitsee 4,1 kilometrin päässä.

   Original Sokos Hotel Valjus 110 €
   Original Sokos Hotel Valjus

   Original Sokos Hotel Valjus

   Kauppakatu 20, Kajaani
     
    2,9
    /5 (13 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Sammon puisto ja Kajaanin linna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Paltaniemen kirkko sijaitsee 10,5 kilometrin päässä. Kajaanin rautatieasema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    Scandic Kajanus 93 €
    Scandic Kajanus

    Scandic Kajanus

    Koskikatu 3, Kajaani
      
     3,4
     /5 (30 arvostelua)
     3.5 kautta 5.0

     Sammon puisto ja Kajaanin linna sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä joen rannalla sijaitsevasta hotellista. Paltaniemen kirkko sijaitsee 9,7 kilometrin päässä. Kajaanin rautatieasema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     Kartta

     Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Kajaani

     Jos matkakohteesi on Kajaani, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Kajaani hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

     Siirtyminen lentokentältä kohteen Kajaani hotellille nopeasti

     Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Kajaani hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Kajaani on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

     Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Kajaani hotellia

     Kohteesta Kajaani löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Kajaani hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Kajaani olisi varmasti ikimuistoinen.

     Viimeisimmät hotelliarvostelut – Kajaani

     Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.