Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
24.5. - 26.5.
Ensi viikonloppuna
31.5. - 2.6.

Aina edullinen majoitus – Kajaani

Break Sokos Hotel Vuokatti Hae hinnat
Arvosteltu 7.3.2019
Katso tiedot
 
Break Sokos Hotel Vuokatti

Break Sokos Hotel Vuokatti

Kidekuja 2, Snowpolis, Sotkamo
   
  3,9/5
  4.0 kautta 5.0

  Hyvä ja siisti hotelli, Amarillo hotellin yhteydessä tarjosi oikein maittavat sapuskat. :)

  Holiday Club Katinkulta 114 €
  Arvosteltu 27.4.2019
  Katso tiedot
   
  Holiday Club Katinkulta

  Holiday Club Katinkulta

  Katinkullantie 15, Sotkamo
    
   4,1/5
   4.0 kautta 5.0

   Erinomainen sijainti ja liikuntamahdollisuudet.Pysäköinnistä perittävä maksu ärsytti

   Original Sokos Hotel Valjus Hae hinnat
   Arvosteltu 4.2.2019
   Katso tiedot
    
   Original Sokos Hotel Valjus

   Original Sokos Hotel Valjus

   Kauppakatu 20, Kajaani
     
    3,0/5
    4.0 kautta 5.0

    101€:n hinta ei kohdannut mitenkään huoneen mukavuuden kanssa. Verhot eivät auenneet, sängyn yövalo ei toiminut koska pistokkeesta ei tullut virtaa, suihku oli kuin entisestä kimppakämpästäni, ja tämä ei ollut kehu, saunaan ei päässyt klo 9.30 sisään, liekö ollut päälläkään vaikka piti, hississä ...

    Karolineburg Manor House Hotel 91 €
    Arvosteltu 4.2.2019
    Katso tiedot
     
    Karolineburg Manor House Hotel

    Karolineburg Manor House Hotel

    Karoliinantie 8, Kajaani
      
     4,1/5
     3.0 kautta 5.0

     Hinta-laatusuhde erinomainen! Hyvä sijainti lähellä keskustaa ja mainio aamiainen. Tunnelma täysi 10!

     Kartta

     Usein kysyttyjä kysymyksiä Kajaanin hotelleista

     Mitkä ovat Kajaanin kolme keskeisimmällä paikalla sijaitsevaa hotellia?

     Original Sokos Hotel Valjus on yksi ainoista hotelleista Kajaanin pienessä ydinkeskustassa. Kajaanin torin, puistojen, kauppojen ja ravintoloiden naapurissa sijaitsevasta hotellista on noin 10 minuutin kävelymatka Kajaanin rautatieasemalle ja vähän lyhyempi Kajaanin linnan raunioille.

     Kajaaninjoen toisella puolella sijaitsevat Scandic Kajanus ja Karolineburg Manor House Hotel. Näyttävillä paikoilla puistojen ympäröimänä sijaitsevista hotelleista on kuitenkin vain noin 15 minuutin kävelymatka Kajaanin keskustaan. Hotelleissa on ilmainen pysäköinti.

     Mitkä Kajaanin hotellit sopivat lapsiperheille?

     Noin 20 minuutin ajomatkan päässä Kajaanin keskustasta sijaitseva Kajaani Cottages on alueella lomailevien lapsiperheiden suosiossa. Mökkikylän mökeissä on yksinkertaiset keittiöt ja ilmainen langaton internetyhteys, mutta paikan todellinen tenho löytyy ulkoa. Järven rannalla sijaitsevassa mökkikylässä asiakkaat voivat uida yhteisellä rannalla tai lähteä hiihtolenkeille suoraan ovelta. Suuremmissa loma-asunnoissa on lisäksi oma sauna.

     Perheille sopivia hotelleja löytyy myös noin 30 kilometrin päässä Kajaanista sijaitsevasta Vuokatista. Lapsiperheet rakastavat etenkin Holiday Club Katinkultaa, jonka vesipuistossa on 3 sisäuima-allasta, ulkouima-allas ja porealtaita.

     Missä hotellissa Kajaanissa kannattaa yöpyä työmatkalla?

     Kajaanin keskustan hotellit palvelevat alueella työmatkalla olevia. Original Sokos Hotel Valjus on monipuolinen ja hyvätasoinen hotelli, jossa huoneen hintaan kuuluu ilmainen aamiainen. Asiakkaiden käytössä on lisäksi ravintola, baari, kokoustiloja ja sauna. Myös Scandic Kajanus on liikematkustajille sopiva hyvätasoinen ja melko suuri hotelli, jossa asiakkaille tarjotaan lisäksi ilmainen pysäköinti. Hotellissa on ilmainen internetyhteys, sanomalehdet, maksuton aamiainen, baari, huonepalvelu ja sauna. Lähellä Kajaanin linnaa sijaitseva Karolineburg Manor House Hotel on vanha kartano kauniilla paikalla. Työmatkalaisille kajaanilainen hotelli tarjoaa esimerkiksi hiljaisuutta, ilmaisen kehutun aamiaisen ja ilmaisen internetyhteyden.

     Mitkä hotellit Kajaanissa sopivat pariskunnille?

     Vanhassa kartanossa toimiva 20 huoneen Karolineburg Manor House Hotel on erinomainen valinta pariskuntalomalle Kajaanissa. Hiljainen hotelli sijaitsee kauniilla paikalla puistojen keskellä, mutta kuitenkin lähellä keskustaa. Romanttisesti sisustetussa hotellissa asiakkaiden käytössä on terassi, puutarha ja sauna, ja päivä alkaa ylistetyllä aamiaisella.

     Luonnossa liikkumista rakastavat pariskunnat voivat yöpyä Kajaanissa myös Kajaani Cottagesin mökeissä noin 20 minuutin ajomatkan päässä Kajaanin keskustasta.

     Missä hotelleissa Kajaanissa saa ilmaisen aamiaisen?

     Aamiainen kuuluu huoneen hintaan monissa Kajaanin hotelleissa. Maksuttoman aamiaisen tarjoilevat esimerkiksi Original Sokos Hotel ValjusScandic Kajanus ja Karolineburg Manor House Hotel.


     Viimeisimmät hotelliarvostelut – Kajaani

     Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.