Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
29.3. - 31.3.
Ensi viikonloppuna
5.4. - 7.4.

Aina edullinen majoitus – Kajaani

Break Sokos Hotel Vuokatti 136 €
Break Sokos Hotel Vuokatti

Break Sokos Hotel Vuokatti

Kidekuja 2, Snowpolis, Sotkamo
   
  3,9
  /5 (8 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Lähellä rantaa sijaitseva golfin pelaamiseen sopiva hotelli, jonka lähellä on myös Vuokatinrinteet, SuperPark Vuokatti ja Katinkulta Golf. Lähellä sijaitsee myös Hiukan pesäpallostadion ja Hiukan hiekkaranta.

  Holiday Club Katinkulta 75 €
  Holiday Club Katinkulta

  Holiday Club Katinkulta

  Katinkullantie 15, Sotkamo
    
   4,1
   /5 (14 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Katinkulta Golf, Vuokatinrinteet ja SuperPark Vuokatti sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä golfkentän vieressä sijaitsevasta hotellista. Hiukan hiekkaranta ja Hiukan pesäpallostadionovat myös 10 kilometrin päässä.

   Original Sokos Hotel Valjus 121 €
   Original Sokos Hotel Valjus

   Original Sokos Hotel Valjus

   Kauppakatu 20, Kajaani
     
    2,9
    /5 (14 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Sammon puisto ja Kajaanin linna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Paltaniemen kirkko sijaitsee 10,5 kilometrin päässä. Kajaanin rautatieasema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    Karolineburg Manor House Hotel 107 €
    Karolineburg Manor House Hotel

    Karolineburg Manor House Hotel

    Karoliinantie 8, Kajaani
      
     4,1
     /5 (18 arvostelua)
     3.0 kautta 5.0

     Kajaanin linna ja Sammon puisto 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Paltaniemen kirkko sijaitsee 8,4 kilometrin päässä. Kajaanin rautatieasema sijaitsee 21 minuutin kävelymatkan päässä.

     Kartta

     Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Kajaani

     Jos matkakohteesi on Kajaani, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Kajaani hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

     Siirtyminen lentokentältä kohteen Kajaani hotellille nopeasti

     Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Kajaani hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Kajaani on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

     Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Kajaani hotellia

     Kohteesta Kajaani löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Kajaani hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Kajaani olisi varmasti ikimuistoinen.

     Viimeisimmät hotelliarvostelut – Kajaani

     Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.