Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Kalamata – Matkat

Ei ole tärkeää, suuntaatko lomalle yksin vai isommalla porukalla, koska kohteen Kalamata-lomat tarjoavat jotain jokaiselle.

Kalamata – Lennot ja hotelli

Matkustaminen on elämyksistä nauttimista. Jos Kalamata ja sen houkuttelevat nähtävyydet ovat haaveittesi täyttymys, ebookers on valmiina avustamaan upeiden matkojen etsimisessä. ebookers auttaa tekemään lomastasi upeamman kuin osaat odottaakaan.

Varaamalla lentoliput ja majoituksen yhdessä säästät enimmillään jopa 9%*.

Mikään ei taida olla niin rentouttavaa kuin hyvin suunniteltu lomamatka. Suuressa tietokannassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja 500 000 majoituskohdetta eri puolilla maailmaa, joten jännittävä pakomatka on aivan kättesi ulottuvilla.

Parasta tässä on se, että meillä on tarjolla myös hintatakuu! Tämä tarkoittaa sitä, että jos satut löytämään jostakin edullisemman lento- ja hotellipaketin 48 tunnin sisällä varauksesta, vastaamme siihen palauttamalla erotuksen.

Kaiva matkalaukut kaapista, sillä nyt on aika lähteä liikkeelle! Me voimme auttaa sisäisen seikkailijasi vapauttamisessa – kaipasitpa sitten aavikon hiekoille tai vuoristoon, tai vaikkapa niiden väliin jääville uimarannoille. Varausehtoja sovelletaan.

Kalamata – Matkat

Kaupungin asukasluku on 54 000 henkilöä.

Se sijaitsee 20 km:n etäisyydellä lähikaupungista, joka on Länsi-Mani, ja 180 km:n matkan päässä maan pääkaupungista (Ateena).

Kalamatan kunnallinen rautatiepuisto on kaupungin vilinän keskellä oleva vihreä pala paratiisia, joka on kuin suunniteltu piknikkiä varten. Varmista, että otat tarpeeksi naposteltavaa koko puistoretken ajaksi.

Polilimnion vesiputoukset alas päin ryöppyävine virtauksineen luo loistavan taustan lomakuville. Asettaudu siis siten, että sinulla on parhaat mahdolliset kuvakulmat.

Ei ole kovin montaa asiaa, jotka vetäisivät vertoja päivälle meren rannalla. Alueen parhaimpiin kohteisiin kuuluvat Lagouvardon ranta ja Voidokilian ranta, joissa pääset kastamaan varpaasi meriveteen. Voit halutessasi myös tehdä verkkaisen kävelyretken rantaviivaa pitkin kohteissa Divarin ranta ja Mati-Boukan ranta

Tuntuuko sinusta siltä, että energiavarastosi ovat ehtyneet? Mikään ei piristä mieltä yhtä paljon kuin päivä luonnon helmassa! Rauhoita mielesi ja unohda murheet hetkeksi kohteessa Nestorin luola.

Paikassa Kalamatan sotamuseo voit tutustua kiinnostaviin näyttelyihin ja taidokkaisiin esineisiin. Jos olet paikalla sopivaan aikaan, pääset osallistumaan opastetulle kierrokselle vierailusi aikana.

Nykyään kenenkään ei enää tarvitse matkustaa maailman ääriin voidakseen ihmetellä luonnon ja ihmiskunnan historian monia ihmeitä. Voit sen sijaan vierailla paikoissa kuten Messenian arkeologinen museo ja Horan arkeologinen museo, joissa sinua odottaa mahtava valikoima ainutlaatuisia näyttelyesineitä ja löydöksiä kätevästi yhden ja saman katon alla.

Kalamatan historiallinen ja kansanperinteellinen museo ja Pyloksen arkeologinen museo mahdollistavat todella avartavan matkan menneisyyteen. Molemmat kohteet voivat vain ylpeillä alueen rikkaan menneisyyden tuomisesta suuren yleisön ulottuville todella viihdyttävällä ja elävällä tavalla.

Et voi palata kotiin pistäytymättä kohteessa Muinainen Messini, joka on yksi alueen tärkeimmistä historiallisista vetonauloista.

Voit kuljeskella kohteen Pylosin linna muurien ympärillä ja oppia tuntemaan samalla tämän koko alueen puolustuksen tukipilarin ja olennaisen puolustustukikohdan myrskyisää menneisyyttä.

Vaikuttavat kivimuurit, viehättävä ympäristö ja historiallinen tunnelma takaavat täydelliset puitteet valokuvaukseen. Ota siis suunnaksi Methonin linna ja Koronin linna, joissa voit päästää luovuutesi valloilleen kameran kanssa.

Apollon Epikurioksen temppeli on kohde, jossa voit viettää aikaa omien ajatustesi parissa niin kauan kuin haluat.

Näköalapaikka on nähtävyys, jonka pitäisi olla jokaisen matkailijan matkasuunnitelmassa. Se on yksi alueen kuuluisimmista maamerkeistä, joka antaa myös täydelliset puitteet upeiden lomakuvien ottamiseen!

Menneiden tapahtumien kunniaksi pystytetty Peristerian mykeneläinen hauta on erityinen nähtävyys, jonka luona on hyvä hiljentyä hetkeksi.

Navarino Dunes Golf on paikka, jonka viheriöillä voit helpottaa stressiä, hoitaa terveyttäsi ja samalla pitää hauskaa ystävien kanssa vaikka koko päivän.

Jos olet jo käynyt kaikilla nähtävyyksillä etkä ole vielä kyllästynyt, ota suunnaksi vaikka Kalamatan kunnallinen keskuskirjasto.

Kalamata – Hotellit

Voit varata majoituksen heti, kun matkapäiväsi on lyöty lukkoon. ebookersin matkaoppaan tarjoaman yli 21 majoitusliikkeen ansiosta majapaikan valitseminen on hyvin helppoa.

Majoitusvaihtoehdot kohteessa Kalamata vaihtelevat yksinkertaisista huoneista ylellisiin vaihtoehtoihin, joihin kuuluvat kaikki kuviteltavissa olevat mukavuudet. Jos haet lomallesi tällä kertaa majoitusliikettä, joka ei syö koko matkabudjettia, varausta tehdessäsi sinun kannattaa ottaa huomioon Hotel Alexandrion osoitteessa 203 Navarinou ja Hotel Flisvos osoitteessa Navarinou 135. Jos toiveenasi kuitenkin on rentoutua ja nauttia laadukkaasta palvelusta lomapäivien aikana, Filoxenia Hotel ja Elite City Resort ovat sinulle paras valinta. Voit jättää stressin kotiin ja antaa näiden laatuhotellien etevän henkilökunnan pitää sinusta huolta.

ENEMMÄN hotelleja kohteessa Kalamata

Näytä kaikki 452 majoitusliikettä kohteessa Kalamata
The Romanos, a Luxury Collection Resort, Costa Navarino

The Romanos, a Luxury Collection Resort, Costa Navarino

Navarino Dunes, Costa Navarino, Trifylia, Peloponnesos
  5.0 kautta 5.0
   
   

  The Romanos, a Luxury Collection Resort, Costa Navarino on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä ...

  The Romanos, a Luxury Collection Resort, Costa Navarino313 €

  The Romanos, a Luxury Collection Resort, Costa Navarino313 €
  The Westin Resort, Costa Navarino

  The Westin Resort, Costa Navarino

  Navarino Dunes, Costa Navarino, Pylos-Nestoras, Peloponnesos
   5.0 kautta 5.0
    
    
   5,0/5 (2 arvostelua)

   The Westin Resort, Costa Navarino on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Romanosin ...

   The Westin Resort, Costa Navarino276 €

   The Westin Resort, Costa Navarino276 €
   Byzantio Hotel

   Byzantio Hotel

   Sidirodromikou Stathmou 7, Kalamata
    2.0 kautta 5.0
     
     

    Byzantio Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pantazopoulion kulttuurikeskus. ...

    Byzantio Hotel40 €

    Byzantio Hotel40 €
    Horizon Blu Boutique Hotel

    Horizon Blu Boutique Hotel

    217, Navarinou Str., Kalamata, Peloponnesos
     5.0 kautta 5.0
      
      
     5,0/5 (1 arvostelua)

     Horizon Blu Boutique Hotel on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Almiros-ranta. Majoitusliike tarjoaa ...

     Horizon Blu Boutique Hotel177 €

     Horizon Blu Boutique Hotel177 €
     Filoxenia Hotel

     Filoxenia Hotel

     Navarinou Street, Kalamata, Peloponnesos
      4.0 kautta 5.0
       
       
      4,0/5 (1 arvostelua)

      Filoxenia Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Almiros-ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ...

      Filoxenia Hotel115 €

      Filoxenia Hotel115 €
      Pharae Palace Hotel

      Pharae Palace Hotel

      24 Riga Ferreou Street, Kalamata, Peloponnesos
       4.0 kautta 5.0
        
        
       3,0/5 (1 arvostelua)

       Pharae Palace Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kalamatan kunnallinen rautatiepuisto. ...

       Pharae Palace Hotel81 €

       Pharae Palace Hotel81 €
       Elite City Resort

       Elite City Resort

       2 Navarinou Street, Kalamata, Peloponnesos
        4.0 kautta 5.0
         
         

        Elite City Resort on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Almiros-ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ...

        Elite City ResortHae hinnat

        Garden City Resort

        Garden City Resort

        52 Kritis, Kalamata, Peloponnesos
         5.0 kautta 5.0
          
          
         5,0/5 (1 arvostelua)

         Garden City Resort on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kalamatan kunnallinen rautatiepuisto. ...

         Garden City Resort115 €

         Garden City Resort115 €
         Hotel Golden Sun

         Hotel Golden Sun

         Finikounda, Pylos-Nestoras
          3.0 kautta 5.0
           
           
          3,0/5 (1 arvostelua)

          Hotel Golden Sun on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ...

          Hotel Golden Sun63 €

          Hotel Golden Sun63 €
          Karalis Beach Hotel

          Karalis Beach Hotel

          Tsamadou Street, Pylos Beach, Pylos-Nestoras, Peloponnesos
           3.0 kautta 5.0
            
            

           Karalis Beach Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pylosin linna. ...

           Karalis Beach Hotel113 €

           Karalis Beach Hotel113 €

           ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

           *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.