Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat hotellit Kalmar

86 €
Kalmar Hotell

Kalmar Hotell

2.5 kautta 5.0 Gasverksgatan 13, Kalmar, Småland
Kalmar Hotell on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Giraffen-ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja välipalabaarin/delin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 24 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
104 €
Scandic Kalmar Väst

Scandic Kalmar Väst

3.0 kautta 5.0 Dragonvägen 7, Kalmar
Scandic Kalmar Väst on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Hansa City (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3 tähden hotellissa on 148 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
98 €
Rasta Kalmar

Rasta Kalmar

3.0 kautta 5.0 Ölandsleden 7, Kalmar
Rasta Kalmar on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Hansa City (ostoskeskus) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 44 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
2 Huonetta Majoitus Kalmar

2 Huonetta Majoitus Kalmar

Sjöslätten, Kalmar, Kalmarin lääni
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Stenson urheilukeskus. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja television.
110 €
First Hotel Witt

First Hotel Witt

3.5 kautta 5.0 Södra Långgatan 42, Kalmar
First Hotel Witt on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kalmarin katedraali. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja kuntokeskuksen. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 112 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
131 €
Clarion Collection Hotel Packhuset

Clarion Collection Hotel Packhuset

3.0 kautta 5.0 Skeppsbrogatan 26, Kalmar
Clarion Collection Hotel Packhuset on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Baronenin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 93 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat kaapelikanavat ja kahvinkeittimet.
81 €
Hotell Hilda

Hotell Hilda

3.5 kautta 5.0 Esplanaden 33, Kalmar
Hotell Hilda on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Guldfageln Arena (jalkapallostadion). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 12 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat kaapelikanavat.
81 €
Best Western Plus Kalmarsund Hotell

Best Western Plus Kalmarsund Hotell

4.0 kautta 5.0 Fiskaregatan 5, Kalmar
Best Western Plus Kalmarsund Hotell on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kalmarin teatteri. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 1982 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 106 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
69 €
Frimurarehotellet, Sure Hotel Collection by Best Western

Frimurarehotellet, Sure Hotel Collection by Best Western

3.5 kautta 5.0 Larmtorget 2, Kalmar
Frimurarehotellet, Sure Hotel Collection by Best Western on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kalmarin teatteri. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja venesataman. Tässä vuonna 1870 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 35 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
96 €
First Camp Stensö Kalmar

First Camp Stensö Kalmar

2.0 kautta 5.0 Stensövägen 100, Kalmar
First Camp Stensö Kalmar sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stenson urheilukeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 2 tähden leirintäalueessa on 15 majoitustilaa. Kaikki majoitustilat tarjoavat keittonurkkaukset ja televisiot.
Hae hinnat
Jennygården

Jennygården

3.0 kautta 5.0 Jenny Nyströms gränd 5, Kalmar
Jennygården on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Guldfageln Arena (jalkapallostadion). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa keittiön ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Kaptensvillan

Kaptensvillan

3.0 kautta 5.0 Söderportsgatan 7, Kalmar
Kaptensvillan sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kalmarin taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1913 rakennetussa 3 tähden aamiaismajoituksessa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
106 €
Slottshotellet i Kalmar

Slottshotellet i Kalmar

4.0 kautta 5.0 Slottsvägen 7, Kalmar
Slottshotellet i Kalmar on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kalmarin taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 71 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
86 €
Slottshotellet Budget Accommodation

Slottshotellet Budget Accommodation

2.5 kautta 5.0 Slottsvägen 7, Kalmar
Slottshotellet Budget Accommodation on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kalmarin taidemuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden hotellissa on 26 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
77 €
Hotell Svanen

Hotell Svanen

2.5 kautta 5.0 Rappegatan 1, Kalmar
Hotell Svanen sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kalmarin merimuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 1966 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 34 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.

Lentokenttähotellit Kalmar

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Kalmar läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Kalmar edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Kalmar voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Kalmar, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Kalmar läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Kalmar ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Kalmar ajoissa

Tarjoukset lentokentän Kalmar hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Kalmar hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Kalmar ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Kalmar hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.