Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Kemi

Hae hinnat
Hotel Merihovi

Hotel Merihovi

4.0 kautta 5.0 Keskuspuistokatu 6-8, Kemi
Hotel Merihovi on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kemin lumilinna. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1949 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 69 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi television ja kahvinkeittimen.
40 €
Aurora Motel

Aurora Motel

3.0 kautta 5.0 9 Meripuistokatu, Kemi
Aurora Motel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kemin lumilinna. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hostalissa on 12 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
49 €
Hostel Villa Kemi

Hostel Villa Kemi

2.5 kautta 5.0 Etelärantakatu 8, Kemi
Hostel Villa Kemi sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kemin lumilinna. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden hotellissa on 16 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
99 €
Hotelli Toivola

Hotelli Toivola

3.0 kautta 5.0 Kiveliönkatu 1, Kemi
Hotelli Toivola sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kemin Golf Klubi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 30 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
126 €
Scandic Kemi

Scandic Kemi

4.0 kautta 5.0 Hahtisaarenkatu 3, Kemi
Scandic Kemi on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kemin lumilinna. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 184 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
Hae hinnat
Seaside Glass Villa

Seaside Glass Villa

3.0 kautta 5.0 Lumilinnankatu 15, Kemi
Seaside Glass Villa on saanut mahtavaa palautetta huviloiden mukavuudesta. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Kemin vierassatama on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3 tähden huvilassa on 38 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
89 €
Hotelli Yöpuu

Hotelli Yöpuu

3.0 kautta 5.0 Eteläntie 227, Kemi
Hotelli Yöpuu sijaitsee lähellä kohdetta Kemin Golf Klubi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3 tähden hotellissa on 21 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
125 €
Putiikkihotelli Kemi 1932

Putiikkihotelli Kemi 1932

3.0 kautta 5.0 Rautatiekatu 1, Kemi
Putiikkihotelli Kemi 1932 sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kemin lumilinna. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
110 €
Lappi, Kemin Kaupunki, Lähellä Lumisadetta 2 Huonetta ja Keittiö

Lappi, Kemin Kaupunki, Lähellä Lumisadetta 2 Huonetta ja Keittiö

24 Nahkurinkatu, 24 B 13, Kemi, Lappi
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kemin lumilinna.
144 €
Kototuuli majoitus

Kototuuli majoitus

3.5 kautta 5.0 Rytikatu 4, Kemi
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Kemin lumilinna. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Kemi

Katso kaikki kohteen Kemi vuokra-autot

Kemi – Matkat

Valitse seuraavaksi kohteeksi Kemi – matkat sinne tarjoavat paljon tekemistä ja mahdollisuuden tutustua moniin nähtävyyksiin.

Kemi – Lennot ja hotelli

Kun koittaa aika jättää arjen huolet taakse ja kokea Kemi ja sen monet houkutukset, ebookers tarjoaa sinulle houkuttelevat tarjoukset lennoista ja majoituksista!

Varaamalla lennot ja hotellin yhdessä voit säästää parhaimmillaan jopa 7.7%^.

Ihanteellisen matkan järjestäminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa, koska kaikki tarvitsemasi löytyy yhdestä paikasta. Yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoitusliikeen kattavan valikoiman avulla voit lähteä lentokentälle heti, kun haluat.

Hintatakuu tarkoittaa tätä: kun olet varannut pakettimatkan ebookers-palvelusta ja satutkin löytämään edullisemman tarjouksen 48 tunnin sisällä, vastaamme siihen hyvittämällä sinulle hintojen välisen erotuksen. Enää ei kannata miettiä.

Älä enää epäröi, vaan lähde liikkeelle ja vastaa kaukaisten maiden kutsuun. Eksoottisia kaupunkikohteita ja ainutlaatuisia elämyksiä – rajana on vain mielikuvitus.

Varausehtoja sovelletaan.

Kemi – Matkat

Tällä kaupunkialueella asuu vakituisesti noin 23 000 ihmistä.

Kemi sijaitsee lyhyen matkan päässä naapurikaupungista (Keminmaa), jonne pääsee ajamalla 25 km pohjoiseen päin. Maan pääkaupunki Helsinki sijaitsee kauempana: sen saavuttaa matkaamalla 600 km etelään.

Kemin Golf Klubi on oikea paikka opetella putterin ja draiverin ero ja nauttia samalla iltapäivästä viheriöllä.

Ota suunnaksi Kemin lumilinna, jos olet tyyppi, joka ei tunne olevansa oikeasti lomalla, ennen kuin hän navigoi alas vuorenrinnettä.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Kemi

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Rovaniemi

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.