Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Eri majoitusmuodot kohteessa Kemi

Viiden ja neljän tähden hotellit + lennot kohteessa Kemi

Kolmen ja kahden tähden hotellit + lennot kohteessa Kemi

Loma-asunnot + lennot kohteessa Kemi

Huoneistot + lennot kohteessa Kemi

B&B + lennot kohteessa Kemi

Matkapaketit kohteeseen Kemi

Parhaat lomapaketit kohteeseen Kemi

Kemi – Matkat

Valitse seuraavaksi kohteeksi Kemi – matkat sinne tarjoavat paljon tekemistä ja mahdollisuuden tutustua moniin nähtävyyksiin.

Kemi – Lennot ja hotelli

Kun koittaa aika jättää arjen huolet taakse ja kokea Kemi ja sen monet houkutukset, ebookers tarjoaa sinulle houkuttelevat tarjoukset lennoista ja majoituksista!

Varaamalla lennot ja hotellin yhdessä voit säästää parhaimmillaan jopa 9.6%^.

Ihanteellisen matkan järjestäminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa, koska kaikki tarvitsemasi löytyy yhdestä paikasta. Yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoitusliikeen kattavan valikoiman avulla voit lähteä lentokentälle heti, kun haluat.

Hintatakuu tarkoittaa tätä: kun olet varannut pakettimatkan ebookers-palvelusta ja satutkin löytämään edullisemman tarjouksen 48 tunnin sisällä, vastaamme siihen hyvittämällä sinulle hintojen välisen erotuksen. Enää ei kannata miettiä.

Älä enää epäröi, vaan lähde liikkeelle ja vastaa kaukaisten maiden kutsuun. Eksoottisia kaupunkikohteita ja ainutlaatuisia elämyksiä – rajana on vain mielikuvitus.

Varausehtoja sovelletaan.

Kemi – Matkat

Tällä kaupunkialueella asuu vakituisesti noin 23 000 ihmistä.

Kemi sijaitsee lyhyen matkan päässä naapurikaupungista (Keminmaa), jonne pääsee ajamalla 25 km pohjoiseen päin. Maan pääkaupunki Helsinki sijaitsee kauempana: sen saavuttaa matkaamalla 600 km etelään.

Kemin Golf Klubi on oikea paikka opetella putterin ja draiverin ero ja nauttia samalla iltapäivästä viheriöllä.

Ota suunnaksi Kemin lumilinna, jos olet tyyppi, joka ei tunne olevansa oikeasti lomalla, ennen kuin hän navigoi alas vuorenrinnettä.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Kemi

Katso kaikki 7 aktiviteettia kohteessa Rovaniemi

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Kemi

Näytä kaikki 24 majoitusliikettä kohteessa Kemi
Hotel Merihovi

Hotel Merihovi

Keskuspuistokatu 6-8, Kemi
  4.0 kautta 5.0
   
   
  3,4/5 (25 arvostelua)

  Hotel Merihovi on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kemin lumilinna. Majoitusliike ...

  Hotel Merihovi97 €

  Hotel Merihovi97 €
  Hostel Villa Kemi

  Hostel Villa Kemi

  Etelärantakatu 8, Kemi
   2.5 kautta 5.0
    
    
   3,8/5 (13 arvostelua)

   Hostel Villa Kemi sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kemin lumilinna. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä ...

   Hostel Villa Kemi59 €

   Hostel Villa Kemi59 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.