Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suositut Riadit Kiina

Hae hinnat
Rsun The Lakefort Hotel

Rsun The Lakefort Hotel

4.5 kautta 5.0 No. 9 Huanshan East Road, Mashan Town, Bin Hu District, Wuxi, Jiangsu
Rsun The Lakefort Hotel sijaitsee lähellä kohdetta Lingshanin suuri buddha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä 4,5 tähden riadissa on 58 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
42 €
Love Home Theme Hotel Kunming Airport

Love Home Theme Hotel Kunming Airport

3.5 kautta 5.0 Changgang Road and Jinhun Road, Kunming, Kunming
Love Home Theme Hotel Kunming Airport on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden riadissa on 44 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
One Hidden Heart Inn

One Hidden Heart Inn

No 72-1, Guangbi Lane, Guangyi Street, Guchen District, Lijiang, Yunnan
One Hidden Heart Inn sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Mu Family Mansion (rakennus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä riadissa on 11 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.
110 €
Xinhualian Lv Xin Gu Hotel

Xinhualian Lv Xin Gu Hotel

North Gate, Jiuci Ancient Town, West Wanchun Road, Jiujiang District, Wuhu, Anhui
Xinhualian Lv Xin Gu Hotel sijaitsee lähellä kohdetta Zheshan-puisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä riadissa on 68 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.

Uppoudu marokkolaiseen kulttuuriin – tarkasta Riadit kohteessa Kiina

Jos haluat varmistaa, että seuraava lomasi on kaukana tavanomaisesta, sinun kannattaa ottaa tarkasteluun myös kohteen Kiina Riadit. Alun perin maurilaisylhäisön ja espanjalaisten prinssien kodeiksi rakennetut riadit tarjoavat mukavuuksia ja palveluita, joita et muualta löydä. Niiden ulkoseiniä peittävät kauniisti koristellut laatat ja arkkitehtuuri on kauttaaltaan upean symmetristä. Kääntääpä katseensa minne tahansa, edessä on aina jokin eksoottinen yksityiskohta. Yhteistä kaikille riadeilla on keskeltä löytyvä sisäpiha, jossa on usein vähintään jokunen puu tai pensas sekä usein myös kaunis suihkulähde. Monissa on lisäksi yksi tai useampia kattoterasseja sekä silkkityynyin koristeltuja oleskelutiloja ja -nurkkauksia. Moni riad tarjoaakin Pohjois-Afrikan luskusmajoitusta kaikkein aidoimmillaan.

Eniten riadeja löytyy niiden syntysijoilta, eli Marokosta. Siellä niitä rakennettiin tarjoamaan rentouttava lepopaikka sekä suojaa kaupunkien melulta, hälyltä ja kuumuudelta. Etenkin viime vuosikymmenien aikana monia historiallisia riadeja on entisöity ja otettu uuteen käyttöön luksustason hotelleina. Monet niistä tarjoavatkin täydellistä vastapainoa tämän kuuman maan hektiselle elämänmenolle. Riadin sisätiloja viilentää niiden läpi kulkeva ilmavirta sekä kylmää pohjavettä hyödyntävät vesielementit, kuten altaat ja suihkulähteet. Eksoottista tunnelmaa tarjoavat puolestaan esimerkiksi upein arabeskein koristellut kupolit ja värikkäät savitiiliseinät – täällä, jos jossain huomaat taatusti olevasi kohteessa Kiina.

Kohteen Kiina Riadit – varaa todellinen luksusmajoitus

Riadeja rakennuttivat ennen muuta maurilaiset sulttaanit sekä Andalusian ylhäisö. Tämän huomioiden ei liene yllätys, että niihin sijoittuvat hotellit tarjoavat usein melkoisen paletin mukavuuksia ja palveluita. Monien sisäpihalta saattaa esimerkiksi löytyä kahluu- tai jopa uima-allas, ja kattoterasseilla voi loikoilla pehmeässä aurinkotuolissa lähialueen elämänmenoa tarkkaillen. Etenkin hieman suuremmissa riadeissa on usein myös turkkilainen kylpylä, jossa asiakkaat voivat rentoutua esimerkiksi kuumakivihoitojen tai aromaterapian merkeissä. Monissa riadeissa on lisäksi erillinen, morokkolaistyylinen teehuone, jossa kurkkuaan voi kostuttaa esimerkiksi makealla minttuteellä.

Riadit kohteessa Kiina – kaupungin paras sijainti

ebookersin kohteessa Kiina sijaitsevat Riadit löytyvät lähes poikkeuksetta aivan kaupungin ytimestä, eli ne sopivat täydellisesti paikallisista nähtävyyksistä kiinnostuneille. Riadien keskeistä sijaintia selittää niiden ikä – kun suuri osa kaupungista on rakennettu huomattavasti niitä myöhemmin, ei liene yllätys, että riadit ovat laitojen sijaan nimenomaan ytimessä. Usein huoneesi ikkunasta on suora näkymä kaupungin vanhalle linnoitukselle tai basaariin, ja aivan vieressä saattaa kohota jopa tuhatvuotisen moskeijan minareetti. Riadissa olet siis taatusti niin lähellä paikallista kulttuuria kuin mahdollista.

Tutustu ebookersin valikoimaan ja löydä parhaat Riadit kohteessa Kiina

ebookersin valikoimasta löytyy riadeja aivan joka makuun. Erityisen paljon sivustollamme on kuitenkin sellaisia vaihtoehtoja, jossa puitteet ja mukavuudet on nostettu korkeimmalle mahdolliselle tasolleen. Näissä romantiikkaa tihkuvissa majapaikoissa huoneet ovat tilavia ja äärimmäisen hyvin varusteltuja, ja rakennuksen keskiössä sijaitsevalla sisäpihalla on jokseenkin aina virkistävä uima-allas. Ennen muuta omaa rauhaa arvostaville löytyy puolestaan hieman syrjäisempiä riadeja, joissa kattoterassilta saattaa näkyä basaarin sijaan vehreitä appelsiiniviljelmiä ja Atlasvuorten lumihuiput. Löydät kohteen Kiina parhaat Riadit helposti hakukoneemme avulla. Sinun tarvitsee ainoastaan antaa matkapäiväsi, niin saat ruudullesi hetkessä kaikki tämän alueen upeimmat majapaikat. Sivustollamme on myös kätevä karttatyökalu, jolla voit tarkastella vain tiettyä aluetta tai vaikka tietyn nähtävyyden ympäristöä. Näin varmistat, että varaamasi hotelli sijaitsee juuri siellä, missä pitääkin.

Suosituimmat hotellit Kiina

Näytä kaikki 24 392 majoitusliikettä kohteessa Kiina
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.