Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Kiova

Hae hinnat
Hotel Ukraine

Hotel Ukraine

4.0 kautta 5.0
Hotel Ukraine on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Vesimuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja baari. Tässä vuonna 1961 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 368 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.
164 €
Opera Hotel

Opera Hotel

5.0 kautta 5.0
Opera Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Chopinin muistomerkki. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1908 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 140 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
330 €
Hyatt Regency Kiev

Hyatt Regency Kiev

5.0 kautta 5.0
Hyatt Regency Kiev on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Pyhän Sofian katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 5 tähden hotellissa on 234 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
159 €
11 Mirrors Design Hotel

11 Mirrors Design Hotel

5.0 kautta 5.0
11 Mirrors Design Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ukrainan kansallisooppera. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 50 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
97 €
Aloft Kiev

Aloft Kiev

4.0 kautta 5.0
Aloft Kiev on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, ja Urheilupalatsi sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 310 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
60 €
Royal Grand Hotel

Royal Grand Hotel

4.0 kautta 5.0
Royal Grand Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Chopinin muistomerkki. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelut ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 44 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
66 €
Holiday Inn Kyiv

Holiday Inn Kyiv

4.0 kautta 5.0
Holiday Inn Kyiv on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Pyhän Nikolauksen katedraali. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 208 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
45 €
Premier Hotel Rus

Premier Hotel Rus

3.0 kautta 5.0
Premier Hotel Rus on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, ja Urheilupalatsi sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1979 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 451 huonetta 19 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.
128 €
CITYHOTEL

CITYHOTEL

4.0 kautta 5.0
CITYHOTEL on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Chopinin muistomerkki. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 124 huonetta 15 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.
36 €
Khreschatyk City Center Hotel

Khreschatyk City Center Hotel

4.0 kautta 5.0
Khreschatyk City Center Hotel on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Khreshchatykin ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 kahvilaa. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 134 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Kiova

Katso kaikki kohteen Kiova vuokra-autot

Kiova – Matkat

Uudessa kaupungissa kierteleminen on aina todella hauskaa. Miksi et ottaisi itse selvää, mitä kaikkea matkat kohteeseen Kiova voivat tarjota?

Kiova – Lennot ja hotelli

Matkustaminen tarkoittaa ennen kaikkea elämyksistä nauttimista. Jos Kiova ja sen houkuttelevat nähtävyydet ovat haaveidesi täyttymys, ebookers on valmis tarjoamaan asiantuntija-apua upeiden matkojen löytämisessä. Ebookers tekee seikkailustasi ennennäkemättömän.

Matkakassaasi jää enemmän käyttörahaa, jos hankit lentoliput ja huoneet kauttamme kerralla. Voit säästää jopa 7.7%^.

Olisiko unelmiesi täyttymys nautiskella herkullisia ruokia kattoterassilla? Sehän järjestyy. Valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja runsaat 500 000 majoitusliikettä, joiden joukosta voit valita omasi. Meidän avullamme koko maailma on ulottuvillasi.

Etkö ole vielä aivan varma? Tiimimme tarjoaa sinulle hyvät matkatarjoukset, joten jos löydät edullisemman tarjouksen varausta seuraavien 48 tunnin aikana, takaamme, että vastaamme siihen palauttamalla sinulle erotuksen. Mitä siis vielä mietit?

Nyt on koittanut oikea hetki! Anna sisälläsi uinuvan seikkailijan tulla esiin. Maailma on pullollaan jännittäviä elämyksiä ja uutta nähtävää, joten anna meidän auttaa sinua lomasuunnitelmissasi.

Varausehtoja sovelletaan.

Kiova – Matkat

Paikan päällä voit tutustua uusiin ihmisiin: tällä alueella asuu noin 2 800 000 henkeä.

Joskus on vaikeaa löytää hauskaa tekemistä, josta koko perhe pitää. Onneksi Kiovan vahamuseo, Terminal-vesipuisto ja Experimentanium ovat nähtävyyksiä, joiden ansiosta sellaista ongelmaa ei tule, kun loman kohteena on Kiova.

Kiovan eläintarha on muidenkin kuin lasten suosikkipaikka. Niin nuorilla kuin vanhoillakin vierailijoilla on täällä mahdollisuus nähdä villieläimiä lähietäisyydeltä kattavissa näyttelyissä.

A.V. Fomin Botanical Garden (kasvitieteellinen puutarha) on paikka, jonka mielenkiintoisesti maisemoitujen kukkapenkkien keskellä kierrellessäsi tunnet leijailevasi värikkäässä satumaailmassa.

Askoldin hauta ja Obolonskan pengerpuisto ovat paikkoja, joissa voit istua mukavasti nurmikolle hyvän kirjan kanssa, osallistua pallopeliin tai vain katsella ohi kiitäviä pilviä. Myös Peremohan puisto ja Kioton puisto ovat paikkoja, joiden polkuja tallustellen voit viettää rauhallisen päivän.

Anna itsellesi tilaa hengittää viettämällä päivä meren rannalla. Etsi itsellesi hyvä näköalapaikka, vedä syvään henkeä ja ihastele merta kohteessa Hidropark.

Anna itsellesi aikaa hengittää, täytä keuhkosi raikkaalla ilmalla ja ihaile luonnon monimuotoisuutta kohteissa Munkkien katakombit ja Vladimirin kukkula.

Jos haluat tutustua uusiin asioihin tai viettää sateisen päivän sisätiloissa, valitse kohteeksi Tšernobyl-museo ja Ukrainan suuren isänmaallisen sodan valtion museo. Osallistu opastetulle kierrokselle tai tutki näyttelyitä omaan tahtiisi. Valtion ilmailumuseo ja Ukrainan kirja- ja painomuseo ovat myös kiinnostavia vierailukohteita museoista kiinnostuneille.

Tieteen ihmeellinen maailma ei koskaan lakkaa hämmästyttämästä meitä. Jos haluat oppia lisää tieteen uusimmista saavutuksista, ota suunnaksi Kiovan planetaario ja Taras Ševtšenkon yliopiston tähtitieteelinen observatorio. Jos kaipaat vielä uusia kokemuksia, Eläinlääketieteellinen historiamuseo ja Ukrainan kansallinen tiedeakatemia tarjoavat kiinnostavaa nähtävää ja koettavaa.

Taiteen ystävät matkustavat maapallon toiselta puolen hämmästelemään alueen arvostettuja kokoelmia, ja Ukrainan kansallinen taidemuseo sekä House with Chimaeras (Art Nouveau -rakennus) ovatkin usein ensimmäisten käyntikohteiden joukossa. Jos haluat lisää, Länsimaisen ja itämaisen taiteen museo ja Kiovan venäläisen taiteen museo kannattaa nekin käydä katsomassa.

Kohteissa Mikhail Bulgakov -museo ja Taras Ševtšenkon kansallinen museo saat tilaisuuden tutustua ihmisiin ja tapahtumiin, jotka ovat muokanneet tätä aluetta. Jos haluat saada vielä paremman katsauksen entisaikaan, myös Kulttuurihistoriallinen museo ja Ukrainalaisen kansan- ja koristetaiteen museo ovat hyviä kohteita.

Kiova tarjoaa kävijälleen tilaisuuden nähdä viehättäviä historiallisia paikkoja. Voit aloittaa matkustamalla menneisyyteen vaikkapa kohteissa Kultainen portti ja Tuntemattoman sotilaan hauta. Jos tuntuu, että on pakko saada tietää lisää, Babyn Jar (rotko) ja Taras Ševtšenkon Kiovan kansallinen yliopisto ovat varmasti myös listallasi.

Vieraile kohteessa Kiovan linnoitus, joka ennen muinoin oli olennainen seudun puolustuksessa ja kuvittele taisteluja, joita sen jykevillä kivimuureilla käytiin ennen muinoin.

Mariyinsky-palatsi on yksi alueen tärkeimmistä rakennuksista, joka voi ylpeillä suurella määrällä merkittäviä asukkaita.

Jos olet uskonnollinen tai kaipaat vain vähän hiljaisuutta, Pyhän Andreaan kirkko ja Pyhän Sofian katedraali ovat tähän tarkoituksen sopivia käyntikohteita. Myös Kievin luolaluostari ja Pyhän Mikaelin kultakupolinen luostari kiinnostavat uskonnollisista asioista kiinnostuneita matkailijoita.

Vaikka ne eivät ehkä ole matkalehtien värikuvissa, mutta Ukrainan historiallinen kansalliskirjasto ja M17 nykytaiteen museo ovat silti erittäin kiinnostavia paikkoja. PinchukArtCentre ja Štšerbenkon taidekeskus ovat paikkoja, joista löytyy kiinnostavaa tekemistä.

Kiova – Hotellit

Majoituksen varmistaminen on helppoa yli 122 ebookersin matkaoppaasta löytyvän majoitusliikkeen ansiosta. Koska kyseessä on pääkaupunki, on ehkä syytä alkaa etsiä ajoissa varmistaaksesi markkinoiden parhaan hinnan.

Majoitusvaihtoehdot täällä vaihtelevat perustason huoneista ylellisiin vaihtoehtoihin, joihin kuuluvat kaikki kuviteltavissa olevat mukavuudet. Jos haet lomallesi tällä kertaa majoitusliikettä, joka ei rasita luottokorttiasi liikaa, tutustumisen arvoisia vaihtoehtoja ovat Lukyanovsky osoitteessa 3 Belorusskaya street ja Park Hostel osoitteessa Zadorozhniy Pereulok 5 building 2. Jos luksus ja hyvä palvelu ovat enemmän sinun makuusi, tutustumisen arvoisia vaihtoehtoja ovat Hyatt Regency Kiev ja InterContinental Kiev.

Löydä halvat matkat kohteeseen Kiova

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Kiova. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Kiova lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Kiova?

Juuri nyt halvin pakettimatka kohteeseen Kiova maksaa vaivaiset . Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Kiova itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Kiova ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Kiova matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Kiova löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Kiova?

Kohteen Kiova suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Kiova halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.