Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Kose-Uuemõisa hotellit

Hestia Hotel Susi

Hestia Hotel Susi

Peterburi Tee 48, Tallinn
4.0 kautta 5.0
3,3 / 5 (3 arvostelua)

Jüriöö Park on 0,1 kilometrin päässä tästä hotelli. Kumun taidemuseo ja Raatihuoneentori sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsee ...

Hyvä hinta-laatusuhdeMiinusta huonosta aamiaisesta. Hyvä parkkipaikka. Koirien kanssa hyvä, tosin miinusta kalliista (25€/yö) koiramaksusta.
 Kesäkuu 3.6.2013

41 €

41 €
Hotel Ulemiste

Hotel Ulemiste

Lennujaama Tee 2, Tallinn
4.5 kautta 5.0
3,4 / 5 (9 arvostelua)

Ülemiste Keskus on 0,4 kilometrin päässä tästä hotelli. Tallinnan tuomiokirkko ja Kumun taidemuseo sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Raatihuoneentori ja Pyhän ...

Good location. Easy to stay with car. Lot of parking space. Next to shopping center.
  6.8.2017

72 €

72 €
Hotel Dzingel

Hotel Dzingel

Manniku tee 89, Tallinn
3.0 kautta 5.0
3,5 / 5 (17 arvostelua)

Lunastajan kirkko, Nõmmen museo ja Nõmmen tori 3 kilometrin päässä tästä hotelli. Nõmmen rauhankirkko ja Skypark ovat myös 5 kilometrin päässä.

Nice garden behind the hotelFitted carpets shoudn't be anymore in any hotel, not very healthy and the air doesn't feel fresh, the wood floor is better. There was no electrical outlet in the bathroom for a hair drier and the only one in the room was behind the tv which had to be turned off when charging the phone. Breakfast ...
  6.8.2017

38 €

38 €
Europe Hostel

Europe Hostel

Kroodi 6, Maardu
2.5 kautta 5.0

Muugan merimieskirkko on 4,7 kilometrin päässä tästä hostellista. Tallinnan televisiotorni ja Sahan kappeli sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Tallinnan kasvitieteellinen ...

36 €

36 €
Sutochno Apartments

Sutochno Apartments

Punane tn 21, Tallinn
3.5 kautta 5.0

Pietari Suuren talomuseo ja Kumun taidemuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneisto. Raatihuoneentori sijaitsee 4,9 kilometrin päässä.

Kartta

Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Kose-Uuemõisa

Jos matkakohteesi on Kose-Uuemõisa, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Kose-Uuemõisa hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Siirtyminen lentokentältä kohteen Kose-Uuemõisa hotellille nopeasti

Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Kose-Uuemõisa hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Kose-Uuemõisa on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Kose-Uuemõisa hotellia

Kohteesta Kose-Uuemõisa löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Kose-Uuemõisa hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Kose-Uuemõisa olisi varmasti ikimuistoinen.

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.