Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Kose-Uuemõisa hotellit

Hestia Hotel Susi 55 €
Hestia Hotel Susi

Hestia Hotel Susi

Peterburi Tee 48, Tallinn
   
  3,2
  / 5 (4 arvostelua)
  3.5 kautta 5.0

  Kumun taidemuseo, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Kadriorgin stadioni ja Mikkelin museo ovat myös 3 kilometrin päässä.

  Hotel Ulemiste 73 €
  Hotel Ulemiste

  Hotel Ulemiste

  Lennujaama Tee 2, Tallinn
    
   3,4
   / 5 (9 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Kadriorgin stadioni, Tallinnan tuomiokirkko ja Kumun taidemuseo sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko ovat myös 5 kilometrin päässä.

   Hotel Dzingel 46 €
   Hotel Dzingel

   Hotel Dzingel

   Manniku tee 89, Tallinn
     
    3,5
    / 5 (17 arvostelua)
    2.5 kautta 5.0

    Lunastajan kirkko on 1,9 kilometrin päässä tästä hotellista. Nõmmen tori ja Skypark sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Tallinnan tuomiokirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 10 kilometrin päässä.

    Europe Hostel
    Europe Hostel

    Europe Hostel

    Kroodi 6, Maardu
      
     2.0 kautta 5.0

     Tallinnan televisiotorni, Tallinnan kasvitieteellinen puutarha ja Estonian Golf & Country Clubin golfkenttä ovat 15 kilometrin päässä tästä hostellista. Piritan ranta ja Piritan venesatama ovat myös 15 kilometrin päässä.

     Sutochno Apartments 50 €
     Sutochno Apartments

     Sutochno Apartments

     Punane tn 21, Tallinn
       
      3.0 kautta 5.0

      Viron laulujuhlien lava ja Kumun taidemuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Raatihuoneentori sijaitsee 4,9 kilometrin päässä.

      Üksik Rüütel 55 €
      Üksik Rüütel

      Üksik Rüütel

      Õlleköögi tee 10, Kurna
        
       3.0 kautta 5.0

       Tämä hotelli on samalla alueella kuin Jürin kirkko, Ülemistejärvi ja Ülemiste City. Alueella sijaitsee myös Skypark ja Lunastajan kirkko.

       Kartta

       Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Kose-Uuemõisa

       Jos matkakohteesi on Kose-Uuemõisa, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Kose-Uuemõisa hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

       Siirtyminen lentokentältä kohteen Kose-Uuemõisa hotellille nopeasti

       Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Kose-Uuemõisa hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Kose-Uuemõisa on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

       Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Kose-Uuemõisa hotellia

       Kohteesta Kose-Uuemõisa löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Kose-Uuemõisa hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Kose-Uuemõisa olisi varmasti ikimuistoinen.

       Viimeisimmät arvostelut kohteessa Kose-Uuemõisa

       Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.