Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Kose-Uuemõisa hotellit

Hotel Ulemiste 73 €
Hotel Ulemiste

Hotel Ulemiste

Lennujaama Tee 2, Tallinn
   
  3,4
  / 5 (9 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Ülemiste City on 0,1 kilometrin päässä tästä hotellista.

  Sutochno Apartments 55 €
  Sutochno Apartments

  Sutochno Apartments

  Punane tn 21, Tallinn
    
   3.0 kautta 5.0

   Viron laulujuhlien lava ja Kumun taidemuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Raatihuoneentori sijaitsee 4,9 kilometrin päässä.

   Hestia Hotel Susi 58 €
   Hestia Hotel Susi

   Hestia Hotel Susi

   Peterburi Tee 48, Tallinn
     
    3,6
    / 5 (5 arvostelua)
    3.5 kautta 5.0

    Hotelli, jonka lähellä on Ülemiste City, Kumun taidemuseo ja Ülemiste Keskus. Lähistöllä sijaitsee myös Mikkelin museo ja Kadriorgin palatsi.

    Europe Hostel 14 €
    Europe Hostel

    Europe Hostel

    Kroodi 6, Maardu
      
     2.0 kautta 5.0

     Tämä hostelli on samalla alueella kuin Tallinnan televisiotorni, Tallinnan kasvitieteellinen puutarha ja Estonian Golf & Country Clubin golfkenttä. Alueella sijaitsee myös Piritan luostari ja Piritan ranta.

     Hotel Dzingel 46 €
     Hotel Dzingel

     Hotel Dzingel

     Manniku tee 89, Tallinn
       
      3,6
      / 5 (18 arvostelua)
      2.5 kautta 5.0

      Hotelli, jonka lähellä on Lunastajan kirkko, Nõmmen tori ja Skypark. Lähellä sijaitsee myös Nõmmen seikkailupuisto ja A. Le Coq Arena.

      Üksik Rüütel 55 €
      Üksik Rüütel

      Üksik Rüütel

      Õlleköögi tee 10, Kurna
        
       3.0 kautta 5.0

       Jürin kirkko, Kumun taidemuseo ja Ülemiste City ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Ülemiste Keskus ja Tallinnan keskustori ovat myös 15 kilometrin päässä.

       Kartta

       Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Kose-Uuemõisa

       Jos matkakohteesi on Kose-Uuemõisa, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Kose-Uuemõisa hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

       Siirtyminen lentokentältä kohteen Kose-Uuemõisa hotellille nopeasti

       Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Kose-Uuemõisa hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Kose-Uuemõisa on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

       Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Kose-Uuemõisa hotellia

       Kohteesta Kose-Uuemõisa löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Kose-Uuemõisa hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Kose-Uuemõisa olisi varmasti ikimuistoinen.

       Viimeisimmät arvostelut kohteessa Hotellit Kose-Uuemõisa

       Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.