Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Tarkista saatavuus antamalla päivämäärät

Hotellin kuvaus

Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Langinkosken keisarillinen kalastusmaja. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi 2 kylpyhuonetta.

  • Huvila tarjoaa asiakkaille 2 kylpyhuonetta
  • Sijaitsee 8 minuutin ajomatkan päässä kohteesta Langinkosken keisarillinen kalastusmaja ja 11 minuutin ajomatkan päässä kohteesta Jokipuisto

Lisätietoja hotellista Upea huvila, joka on sijoitettu viehättävään Kymin joen rantaan yksityisellä joen rannalla.

Sijainti Kotka, Kymenlaakso 48400

Lisätietoja majoitusliikkeestä

  • 1 huone

Liikenneyhteydet

  • Juna-asema: Kotkan rautatieasema (7,3 km)

Hotellin käytännöt

Tulopäivä

  • Sisäänkirjautumisaika alkaa kello 16.00

Sisäänkirjautumisen erikoisohjeet:

Saat majoittajalta ohjeet sisään- ja uloskirjautumiseen sähköpostitse. Saat myös Vrbolta sähköpostitse linkin Vrbo-tilille, jonka kautta voit hallita varaustasi.

Saat majoittajalta sisään- ja uloskirjautumisohjeet sähköpostitse. Saat myös Vrbolta sähköpostitse linkin Vrbo-tilille, jonka kautta voit hallita varaustasi.

Lähtöpäivä

  • Uloskirjautuminen klo 11.00 mennessä

Lapset ja lisävuoteet

  • Tämä majoitusliike on tarkoitettu vain aikuisille.

Lemmikit

  • Lemmikkejä ei sallita

Käytännöt

Lisähenkilöistä saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeittäin

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta

Erityispyyntöjen toteutuminen riippuu saatavuudesta sisäänkirjautumishetkellä, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata.

Juhlien tai ryhmätapahtumien järjestäminen majoitusliikkeessä kielletty

Lisäasiakkaista saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeen käytäntöjen mukaisesti.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityispyynnöt toteutetaan mahdollisuuksien mukaan sisäänkirjautumishetkellä. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja.

Juhlien tai ryhmätapahtumien järjestäminen majoitusliikkeessä kielletty.

  • Sopii vain aikuisille
  • Tapahtumat/juhlat ei sallittu
url importing http://www.ebookers.fi/Kotka-Hotels-Upea-huvila,-joka-on-sijoitettu-viehättävään-Kymin-joen-rantaan-yksityisellä-joen-rannalla..h48620536-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
There was an error importing /Kotka-Hotels-Upea-huvila,-joka-on-sijoitettu-viehättävään-Kymin-joen-rantaan-yksityisellä-joen-rannalla..h48620536-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&, error: javax.servlet.jsp.JspTagException: 301 http://www.ebookers.fi/Kotka-Hotels-Upea-huvila,-joka-on-sijoitettu-viehättävään-Kymin-joen-rantaan-yksityisellä-joen-rannalla..h48620536-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.