Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.

Varatuimmat hotellit Kusadasi

68 €
Charisma De Luxe Hotel

Charisma De Luxe Hotel

5.0 kautta 5.0 Akyar Mevkii No 7, Kusadasi, Aydın
Charisma De Luxe Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kusadasin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 218 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
57 €
Doubletree By Hilton Kusadasi - Special Class

Doubletree By Hilton Kusadasi - Special Class

5.0 kautta 5.0 Yat Limani Mevkii, Kusadasi, Aydın
Doubletree By Hilton Kusadasi - Special Class on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kusadasin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi 2 ravintolaa, sisäuima-altaan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 87 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille parvekkeet ja taulutelevisiot.
34 €
Goldenday Wings Hotel

Goldenday Wings Hotel

Turkmen Mah Hasan Reis Bulv No15, Kusadasi, Aydın
Goldenday Wings Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kusadasin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä hotellissa on 102 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
58 €
Ilayda Avantgarde Hotel

Ilayda Avantgarde Hotel

4.0 kautta 5.0 Turkmen Mah., Ataturk Bulvari No:42, Kusadasi, Aydın
Ilayda Avantgarde Hotel on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kusadasin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 85 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
15 €
Bulut Garden Boutique Hotel

Bulut Garden Boutique Hotel

Bayraklidede Mah. Selcuk Bulv. No: 70, Kusadasi, Aydın
Bulut Garden Boutique Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuştur. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 30 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi parvekkeen ja LCD-television.
114 €
Pine Bay Holiday Resort

Pine Bay Holiday Resort

5.0 kautta 5.0 Camlimani Mevkii, Kusadasi, Aydın
Pine Bay Holiday Resort on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Adaland Aquapark on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 653 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaiset minibaarituotteet ja LCD-television.
62 €
Le Bleu Hotel & Resort

Le Bleu Hotel & Resort

Kadınlar Denizi Mevkii Hacıfeyzullah Mh, 17.Sok No 4, Kusadasi, Aydın
Le Bleu Hotel & Resort on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ladies Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1991 rakennetussa hotellissa on 263 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
24 €
Marti Beach Hotel

Marti Beach Hotel

Kadınlar Denizi Mahallesi, Kadınlar Denizi Caddesi, No:115, Kusadasi, Aydın
Marti Beach Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ladies Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1980 rakennetussa hotellissa on 110 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Adavillas

Adavillas

Kadinlar Denizi Mah 550 Sok No18 V103, Kusadasi, Aydın
Adavillas sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ladies Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Kaikki huvilat tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
32 €
Neopol Hotel Deluxe

Neopol Hotel Deluxe

Yilanci Burnu Sk, no 17, Kusadasi, Aydın
Neopol Hotel Deluxe on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Atatürk-kukkula. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 baaria. Tässä hotellissa on 58 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
42 €
Ephesus Lodge

Ephesus Lodge

Kirazli Village No: 424, Kusadasi, Aydın
Ephesus Lodge on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Camlikin rautatiemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä majatalossa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
23 €
Tuntas Family Suites Kusadasi

Tuntas Family Suites Kusadasi

4.0 kautta 5.0 Yuksel Yalova Cad 36, Kadinlardenizi Kusadasi, Kusadasi, Aydın
Tuntas Family Suites Kusadasi on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ladies Beach. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 70 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille keittonurkkaukset ja kalustetut parvekkeet.
30 €
Ladies Beach Residence Family Suites

Ladies Beach Residence Family Suites

Kadinlar Denizi Mah Kadinlar Denizi Cad, No 66, Kusadasi, Aydın
Ladies Beach Residence Family Suites on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ladies Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ravintola. Tässä hotellissa on 47 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Fantasia Hotel De Luxe

Fantasia Hotel De Luxe

5.0 kautta 5.0 Yavansu Mevkii Soke Yolu 5 km, Kusadasi, Aydın
Fantasia Hotel De Luxe sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kusadasin pitkä ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä 5 tähden hotellissa on 335 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi parvekkeen ja LED-television.
70 €
Suhan 360 Hotel & Spa

Suhan 360 Hotel & Spa

Turkmen Mah Gazibegendi Cad No:46, Kusadasi, Aydın
Suhan 360 Hotel & Spa sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kusadasin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2015 rakennetussa hotellissa on 144 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Kusadasi

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Kusadasi

Näytä kaikki

Kohteen Kusadasi hotellit


Harkitsetko retkeä kohteeseen Kusadasi? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka on nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 197 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Kusadasi löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Kusadasi, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Kusadasi tarjoaa runsaasti erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 63 lentokenttähotellia
 • 11 halpaa hotellia
 • 124 lapsiystävällistä hotellia
 • 12 luksushotellia
 • 35 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kusadasi


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Kusadasi, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Asiakkaat pitävät seuraavista hotelleista kohteessa Kusadasi niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Akman Apart Hotel
 • Altinsaray Hotel
 • Atlantique Holiday Club - All Inclusive

Nämä kohteen Kusadasi majoitusliikkeet ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Venti Hotel Luxury
 • Tusan Beach Resort
 • LaVista Boutique Hotel & Spa - Boutique Class

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Kusadasi pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Alika Hotel
 • Asia Apart Hotel
 • Atlantique Holiday Club - All Inclusive

Kohteeseen Kusadasi tutustuminen


Syrjäinen Kusadasi on tunnettu rannoistaan, merinäköaloista ja huvivenesatamastaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Kusadasi ja sen lähellä kuuluu:

 • Kaleiçi-moskeija
 • Scala Nuova -ostoskeskus
 • Atatürk-kukkula
 • Kusadasin uimaranta
 • Kuşadasın linna
 • Yılancı Burnu
 • Kusadasin satama

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Kusadasi, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Samos (SMI-Samoksen kansainvälinen lentokenttä). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Kusadasi?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Kusadasi, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Kusadasi, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Tammikuu ja helmikuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas syyskuu ja lokakuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 17°C ja öisin 3°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 13 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 34°C päivisin ja 5°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 3 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 27°C ja öisin 5°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 8 cm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Kusadasi on 24 cm.

Viimeksi varatut hotellit Kusadasi

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.