Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Tarkista saatavuus antamalla päivämäärät

Hotellin kuvaus

Three Bedroom Apartment in Lahti, Harjulankatu 13 sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Möysän uimaranta. Tässä 3,5 tähden asuinrakennuksessa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille keittonurkkauksen ja pyykinpesukoneen/kuivausrummun.

 • Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille keittonurkkauksen, pyykinpesukoneen/kuivausrummun ja taulutelevision
 • Sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä kohteista Möysän uimaranta ja Lahti City Theatre

Lisätietoja hotellista Three Bedroom Apartment in Lahti, Harjulankatu 13

Sijainti Lahti, Lahti 15150

Lisätietoja majoituspaikasta

 • 4 huonetta

Liikenneyhteydet

 • Juna-asema: Lahden rautatieasema (2 km)

Huoneen palvelut/mukavuudet

Three Bedroom Apartment in Lahti, Harjulankatu 13 tarjoaa 4 huonetta, joissa on pyykinpesukone/kuivausrumpu. Tämän 3,5 tähden huoneiston huoneissa on keittonurkkaus. Kylpyhuoneista löytyy suihku. Huoneissa on taulutelevisio.

 • Keittonurkkaus huoneessa
 • Pyykinpesukone ja kuivausrumpu
 • Taulutelevisio
 • Suihku

Hotellin ehdot

Lähtöselvitys

 • Sisäänkirjautumisaika alkaa klo 16.00
 • Sisäänkirjautumisaika päättyy klo 0.00

Lähtöpäivä

 • Uloskirjautuminen klo 11.00 mennessä

Lapset ja lisävuoteet

 • Lapset ovat tervetulleita.

Käytännöt

Lisähenkilöistä saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoituspaikoittain

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta

Erityispyyntöjen toteutuminen riippuu saatavuudesta sisäänkirjautumishetkellä, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata.

Varaudu: tarkista tämän kohteen viimeisimmät voimassa olevat COVID-19-matkustusvaatimukset ja -toimet ennen kuin matkustat.

Lisäasiakkaista saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoituspaikan käytäntöjen mukaisesti.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityispyynnöt toteutetaan mahdollisuuksien mukaan sisäänkirjautumishetkellä. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja.

url importing http://www.ebookers.fi/Lahti-Hotels-Three-Bedroom-Apartment-in-Lahti,-Harjulankatu-13.h27849452-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
There was an error importing /Lahti-Hotels-Three-Bedroom-Apartment-in-Lahti,-Harjulankatu-13.h27849452-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&, error: javax.servlet.jsp.JspTagException: 301 http://www.ebookers.fi/Lahti-Hotels-Three-Bedroom-Apartment-in-Lahti,-Harjulankatu-13.h27849452-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
*Price based on the lowest price found within past 24 hours and based upon one night stay for two adults over the next thirty days. Prices and availability subject to change. Additional terms may apply.