Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Le Blanc-Mesnil

Generator Paris 84 €
Generator Paris

Generator Paris

9-11 Place du Colonel Fabien, Pariisi, Paris
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Generator Paris on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Canal Saint-Martin. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kahvila. Tässä hostellissa on 199 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

  Mije Fourcy Fauconnier Maubuisson Hostel 96 €
  Mije Fourcy Fauconnier Maubuisson Hostel

  Mije Fourcy Fauconnier Maubuisson Hostel

  6 rue de Fourcy, 11 rue du Fauconnier, 12 rue des Barres, Pariisi
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Mije Fourcy Fauconnier Maubuisson Hostel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Place des Vosges (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kokoushuoneet. Tässä vuonna 1600 rakennetussa hostellissa on 124 huonetta.

   Smart Place Paris Gare du Nord by Hiphophostels 67 €
   Smart Place Paris Gare du Nord by Hiphophostels

   Smart Place Paris Gare du Nord by Hiphophostels

   28 Rue de Dunkerque, Pariisi, Paris
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Smart Place Paris Gare du Nord by Hiphophostels on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Basilique du Sacré-Cœur. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä hostellissa on 28 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

    JO&JOE Paris - Gentilly Hotel - Hostel 54 €
    JO&JOE Paris - Gentilly Hotel - Hostel

    JO&JOE Paris - Gentilly Hotel - Hostel

    89 - 91 Avenue Paul Vaillant Couturier, Gentilly
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     JO&JOE Paris - Gentilly Hotel - Hostel on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Parc Montsouris (puisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 2019 rakennetussa hostellissa on 485 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

     Les Piaules Hostel 110 €
     Les Piaules Hostel

     Les Piaules Hostel

     59 Boulevard de Belleville, Hotel Les Piaules, Pariisi, France
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Les Piaules Hostel on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grands Boulevards. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä hostellissa on 34 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.

      Le Montclair Montmartre by Hiphophostels 65 €
      Le Montclair Montmartre by Hiphophostels

      Le Montclair Montmartre by Hiphophostels

      62 rue Ramey, Pariisi, Paris
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Le Montclair Montmartre by Hiphophostels on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Basilique du Sacré-Cœur. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä hostellissa on 52 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

       St Christopher's Inn Gare Du Nord - Hostel 71 €
       St Christopher's Inn Gare Du Nord - Hostel

       St Christopher's Inn Gare Du Nord - Hostel

       5 rue de Dunkerque, Pariisi, Paris
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        St Christopher's Inn Gare Du Nord - Hostel on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Canal Saint-Martin. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä hostellissa on 128 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneet/kuivausrummut.

        St Christopher's Inns The Canal Hostel 40 €
        St Christopher's Inns The Canal Hostel

        St Christopher's Inns The Canal Hostel

        159 rue de Crimee, Pariisi, Paris
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         St Christopher's Inns The Canal Hostel on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Canal Saint-Martin. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä hostellissa on 66 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneet/kuivausrummut.

         Beautiful Belleville Hostel & Hotel 120 €
         Beautiful Belleville Hostel & Hotel

         Beautiful Belleville Hostel & Hotel

         12 rue de l'Atlas, Pariisi
           
          0.0 kautta 5.0 Tähteä

          Beautiful Belleville Hostel & Hotel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Parc des Buttes Chaumont (puisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kokoushuoneet. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

          Trendy Hostel Hae hinnat
          Trendy Hostel

          Trendy Hostel

          2 ter rue edouard vasseur, Ivry-sur-Seine, Paris
            
           0.0 kautta 5.0 Tähteä

           Trendy Hostel on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ranskan kansalliskirjasto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kahvila ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä hostellissa on 5 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

           Arty Paris Porte de Versailles by Hiphophostels 68 €
           Arty Paris Porte de Versailles by Hiphophostels

           Arty Paris Porte de Versailles by Hiphophostels

           62 Rue des Morillons, Pariisi, Paris
             
            0.0 kautta 5.0 Tähteä

            Arty Paris Porte de Versailles by Hiphophostels on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris Expo Porte de Versailles. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1960 rakennetussa hostellissa on 54 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

            Vintage Paris Gare du Nord by Hiphophostels 76 €
            Vintage Paris Gare du Nord by Hiphophostels

            Vintage Paris Gare du Nord by Hiphophostels

            73 Rue De Dunkerque, Pariisi, Paris
              
             0.0 kautta 5.0 Tähteä

             Vintage Paris Gare du Nord by Hiphophostels on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Basilique du Sacré-Cœur. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä hostellissa on 48 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat tallelokerot.

             Varaa Hostellit kohteessa Le Blanc-Mesnil ebookersilta

             Kohteen Le Blanc-Mesnil hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Le Blanc-Mesnil

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Le Blanc-Mesnil niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Le Blanc-Mesnil. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Le Blanc-Mesnil Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Le Blanc-Mesnil Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Le Blanc-Mesnil vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Le Blanc-Mesnil parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Le Blanc-Mesnil kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Le Blanc-Mesnil saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Le Blanc-Mesnil!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Le Blanc-Mesnil

             Näytä kaikki 7 468 majoitusliikettä kohteessa Le Blanc-Mesnil
             Kyriad Le Blanc Mesnil 42 €
             Kyriad Le Blanc Mesnil

             Kyriad Le Blanc Mesnil

             219 Avenue Descartes, Le Blanc-Mesnil, Seine-Saint-Denis
               
              3.0 kautta 5.0 Tähteä

              Paris Nord Villepinte -messukeskus, Stade de France ja Aéroville-ostoskeskus ovat 10 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta hotellista. Parc des Buttes Chaumont (puisto) ja Saint-Denisin Basilika ovat myös 15 kilometrin päässä.

              Premiere Classe Le Blanc Mesnil 35 €
              Premiere Classe Le Blanc Mesnil

              Premiere Classe Le Blanc Mesnil

              Avenue Descartes, Le Blanc-Mesnil, Seine-Saint-Denis
                
               1.0 kautta 5.0 Tähteä

               Paris Nord Villepinte -messukeskus, Stade de France ja Saint-Denisin Basilika ovat 10 kilometrin päässä tästä hotellista. Aéroville-ostoskeskus ja Parc de la Villette (puisto) ovat myös 10 kilometrin päässä.

               Campanile Le Blanc Mesnil 49 €
               Campanile Le Blanc Mesnil

               Campanile Le Blanc Mesnil

               219 Avenue Descartes, Le Blanc-Mesnil, Seine-Saint-Denis
                 
                3.0 kautta 5.0 Tähteä

                Paris Nord Villepinte -messukeskus, Aéroville-ostoskeskus ja Stade de France ovat 15 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta hotellista. Saint-Denisin Basilika ja Canal Saint-Martin ovat myös 20 kilometrin päässä. Paris Drancyn asema sijaitsee 29 minuutin kävelymatkan päässä.

                Appart'City Confort Le Bourget - Aéroport 61 €
                Appart'City Confort Le Bourget - Aéroport

                Appart'City Confort Le Bourget - Aéroport

                158-164 avenue du 8 mai 1945, Le Blanc-Mesnil, Seine-Saint-Denis
                  
                 3.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Saint-Denisin Basilika, Stade de France ja Zenith de Paris ovat 10 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta residenssistä. Canal Saint-Martin ja Parc de la Villette (puisto) ovat myös 10 kilometrin päässä. Paris Le Bourget'n asema sijaitsee 28 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.