Lennot Lahti alkaen 36 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Lahti suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Lahti

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Lahti olivat annetulla aikavälillä 36 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 72 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Lahti

Lahti – Lomat Economy-lennoilla

Pilot Airport Hotel
Hotel Hanasaari
Hiisi Homes Vantaa Sauna Airport
Hiisi Homes Helsinki Haaga
Omena Hotel Helsinki Lonnrotinkatu
VALO Hotel Helsinki

Halvat lennot kohteeseen Lahti

Mistä löydän halvimmat lennot kohteeseen Lahti?

Halvimmat lennot kohteeseen Lahti löydät ebookersin lentohakukoneesta. Löydät helposti parhaat lentotarjoukset ja voit varata edulliset lennot helposti vertaamalla hintoja ja lentoyhtiöitä. Hakukonetta on todella vaivatonta käyttää. Syötä vain lähtöpaikka ja kohteen nimi, haluamasi matkustuspäivät ja kuinka monta henkilöä matkustaa. Klikkaamalla ‘hae’ etsimme sinulle halvimmat lennot kohteeseen Lahti.

Mikä on halvin hinta lennolle kohteeseen Lahti?

Halvin lento kohteesta Rovaniemi (RVN) kohteeseen Helsinki (HEL) maksaa tällä hetkellä edestakaisena lentona ainoastaan 72 € tai yhdensuuntaisena puolestaan 36 €.

Milloin on paras aika matkustaa kohteeseen Lahti?

Lentojen hintojen vaihtelu riippuu matkasi ajankohdasta sekä miten ajoissa teet lennon varauksen. Yleisesti ottaen saat lentoliput halvalla, kun matkustat sesongin ulkopuoliseen aikaan. Tämä pätee myös kotimaan matkailuun, sillä paras aika matkustaa Suomessa on yleisten pyhäpäivien ja juhlien ulkopuolella. Myös koulujen lomien aikaan kotimaan lennot saattavat olla erittäin haluttuja, jolloin lennot Helsinkiin tai Tampereelle on hyvä varata kiireettömämpään aikaan. Suositut lennot Kittilään. Ouluun tai Rovaniemelle on hyvä suunnitella loma-aikojen ulkopuolelle. Halvin aika matkustaa kohteeseen Lahti edestakaisella lennolla on marraskuussa ja yhdensuuntaisella lennolla puolestaan marraskuussa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Lahti?

Kohteeseen Lahti lentää jopa 12 lentoyhtiötä, joiden väliltä voit valita itsellesi parhaan vaihtoehdon. Hakukoneellamme näet helposti kaikki lentoyhtiöt ja valitset sinulle sopivimman lentomatkan seuraavien lentoyhtiöiden valikoimasta: Norwegian Air International Ltd, FlexFlight.

Voiko kohteen Lahti lentoja perua COVID-19 tilanteen vuoksi?

Lennon peruminen COVID-19 tilanteen vuoksi kohteeseen Lahti voi olla mahdollista. Voit tarkastaa tililtäsi varauksesi tilan. Jos sinulla on mitä tahansa muita kysymyksiä liittyen aiheeseen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kun ostat lentoliput ebookersin kautta, voit lisätä lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Näin pidätät itselläsi oikeuden perua varauksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Mitä jos lentoni kohteeseen Lahti peruuntuu?

Lennon peruuntuminen kohteeseen Lahti saattaa johtua monesta syystä. Lennon peruuntuessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme joka auttaa sinua lennon peruuntumiseen liittyvissä asioissa.

Autonvuokraustarjoukset Lahti

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.