Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hanki halvat lennot kohteen Lahti suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Lahti

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Lahti olivat annetulla aikavälillä 44 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 74 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Paras aika lentää kohteesta

Lähtöpaikka Määränpää Matkustuspäivät Lennot kohteesta*
LGW Helsinki 22.4. - 25.4. 96 €
CPH Helsinki 30.3. - 1.4. 101 €
BCN Helsinki 1.4. - 7.4. 126 €
BRU Helsinki 2.3. - 17.3. 139 €
FCO Helsinki 28.3. - 11.4. 141 €
AMS Helsinki 22.4. - 25.4. 142 €
FRA Helsinki 19.2. - 28.2. 154 €
*Hinnat sisältävät verot ja maksut
Lähtöpaikka Määränpää Matkustuspäivät Lennot kohteesta*
LHR Helsinki 24.1. - 31.3. 156 €
CPH Helsinki 24.1. - 25.1. 156 €
FRA Helsinki 22.1. - 6.2. 174 €
BCN Helsinki 23.1. - 30.1. 183 €
FCO Helsinki 22.1. - 8.2. 209 €
AMS Helsinki 22.1. - 24.1. 214 €
BRU Helsinki 23.1. - 24.2. 241 €
*Hinnat sisältävät verot ja maksut

Halvat lennot kohteeseen Lahti

Mistä löydän halvimmat lennot kohteeseen Lahti?

Halvimmat lennot kohteeseen Lahti löydät ebookersin lentohakukoneesta. Löydät helposti parhaat lentotarjoukset ja voit varata edulliset lennot helposti vertaamalla hintoja ja lentoyhtiöitä. Hakukonetta on todella vaivatonta käyttää. Syötä vain lähtöpaikka ja kohteen nimi, haluamasi matkustuspäivät ja kuinka monta henkilöä matkustaa. Klikkaamalla ‘hae’ etsimme sinulle halvimmat lennot kohteeseen Lahti.


Mikä on halvin hinta lennolle kohteeseen Lahti?

Halvin lento kohteesta Rovaniemi (RVN) kohteeseen Helsinki (HEL) maksaa tällä hetkellä edestakaisena lentona ainoastaan 74 € tai yhdensuuntaisena puolestaan 44 €.


Milloin on paras aika matkustaa kohteeseen Lahti?

Lentojen hintojen vaihtelu riippuu matkasi ajankohdasta sekä miten ajoissa teet lennon varauksen. Yleisesti ottaen saat lentoliput halvalla, kun matkustat sesongin ulkopuoliseen aikaan.

Tämä pätee myös kotimaan matkailuun, sillä paras aika matkustaa Suomessa on yleisten pyhäpäivien ja juhlien ulkopuolella. Myös koulujen lomien aikaan kotimaan lennot saattavat olla erittäin haluttuja, jolloin lennot Helsinkiin tai Tampereelle on hyvä varata kiireettömämpään aikaan. Suositut lennot Kittilään. Ouluun tai Rovaniemelle on hyvä suunnitella loma-aikojen ulkopuolelle.

Halvin aika matkustaa kohteeseen Lahti edestakaisella lennolla on huhtikuussa ja yhdensuuntaisella lennolla puolestaan syyskuussa.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Lahti?

Kohteeseen Lahti lentää jopa 12 lentoyhtiötä, joiden väliltä voit valita itsellesi parhaan vaihtoehdon. Hakukoneellamme näet helposti kaikki lentoyhtiöt ja valitset sinulle sopivimman lentomatkan seuraavien lentoyhtiöiden valikoimasta: Norwegian Air International Ltd, Finnair.


Voiko kohteen Lahti lentoja perua COVID-19 tilanteen vuoksi?

Lennon peruminen COVID-19 tilanteen vuoksi kohteeseen Lahti voi olla mahdollista. Voit tarkastaa tililtäsi varauksesi tilan. Jos sinulla on mitä tahansa muita kysymyksiä liittyen aiheeseen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Kun ostat lentoliput ebookersin kautta, voit lisätä lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Näin pidätät itselläsi oikeuden perua varauksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!


Mitä jos lentoni kohteeseen Lahti peruuntuu?

Lennon peruuntuminen kohteeseen Lahti saattaa johtua monesta syystä. Lennon peruuntuessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme joka auttaa sinua lennon peruuntumiseen liittyvissä asioissa.

Kartta

Autonvuokraustarjoukset Lahti

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.