Lennot Nepal

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Nepal suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Nepal

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Nepal olivat annetulla aikavälillä 546 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 649 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Etihad Airways
Etihad Airways
Etihad Airways
Etihad Airways
British Airways
Turkish Airlines
KLM
Air France
KLM
KLM
Air France
Air France

Nepalin matkat avaavat tien uuteen maailmaan

Reilun 30 miljoonan asukkaan Nepal sijaitsee Aasiassa Intian pohjoispuolella. Vaikka Nepal on yksi maailman köyhimmistä valtioista, Nepalin matkat ovat kasvattaneet suosiotaan jo vuosien ajan maan uskomattoman luonnon, rikkaan kulttuurin ja autenttisen ruokatarjonnan ansiosta. Nepalin pääkaupunki Katmandu yllättää niin kaoottisuudellaan kuin upealla arkkitehtuurillaankin, ja pieneen maahan mahtuva monipuolinen luonto vuoristoineen ja vehreine metsineen on ainutlaatuinen kokemus, jota ei muualta löydy.

Saapuminen Nepaliin ja maan sisällä liikkuminen

Suomesta ei lennetä tällä hetkellä suoraan Nepaliin, ja konetta on vaihdettava Aasian puolella yksi tai kaksi kertaa ennen Katmanduun saapumista. Nopein reitti, joka kestää lyhimmillään noin neljätoista tuntia, kulkee useimmiten Turkin Istanbulin kautta. Katmanduun lentäviä lentoyhtiöitä ovat muun muassa Turkish Airlines, Etihad Airways, Finnairin yhteistyökumppani Malaysia Airlines, Jet Airways ja halpalentoyhtiö IndiGo.

Katmandun Tribhuvanin lentoasema on maan ainut kansainvälinen lentoasema, ja se sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä Katmandusta. Julkinen liikenne lentoasemalta kaupunkiin ei ole erityisen kattava, ja lyhyt välimatka kannattaakin mieluummin kulkea taksilla, jonka hinnaksi tulee noin 600 rupiaa eli viitisen euroa. Katmandun lentoasema on itse kaupungin tavoin vilkas ja paikoittain kaoottinenkin, minkä vuoksi lentoasemalle on paluumatkalla hyvä saapua jo reilusti ennen koneen lähtöä.

Nepalin sisällä liikkuminen onnistuu useimmiten bussilla, joskin joihinkin kohteisiin pääsee vain lentoteitse. Liikkuminen on hidasta teiden huonon kunnon vuoksi, ja toisinaan matka saattaa tyssätä täysin maanvyöryn tai tulvan takia. Kärsivällisyydellä ja maalaisjärjellä Nepalissakin pääsee kuitenkin pitkälle, ja matkalla on aikaa ihailla maan upeita maisemia. Kaupunkien sisällä helpoin tapa liikkua on taksi, ja kauemmas kuljettaessa voi matkaseurueelleen vuokrata vaikka auton kuljettajineen, sillä tämäkin on Nepalissa hyvin edullista.

Edullinen Nepal kutsuu varsinkin syksyllä ja keväällä

Nepaliin matkustaminen on Suomesta melko hinnakasta, mutta paikan päällä hintataso on suomalaisnäkökulmasta erittäin alhainen. Esimerkiksi kahden hengen illallisen saa alle 1 200 rupialla. Myös kielten puolesta Nepalissa pärjää hyvin, sillä kaupungeissa ja turistikohteissa puhutaan englantia vähintäänkin kohtuullisesti. Ihmiset ovat Nepalissa erittäin ystävällisiä ja auttavat mielellään myös turisteja, vaikka yhteistä kieltä ei aina olisikaan.

Epävakaista poliittisista oloista huolimatta Nepalissa on turvallista matkustaa. Suuria kokoontumisia voi olla hyvä välttää, jos alueella on olemassa levottomuuksien riski. Suomalaiset tarvitsevat Nepaliin viisumin, jonka saa lentoasemalta maahan saapumisen yhteydessä: tätä varten mukaan kannattaa varata valokuvia ja käteistä rahaa.

Nepalin ilmasto vaihtelee melko suurestikin pohjoisen ja etelän välillä. Pohjoisen vuoristoisilla alueilla kesät ovat leutoja ja talvet kylmiä, kun taas etelässä nautitaan lämpimästä subtrooppisesta ilmastosta. Suomen kesän aikana, aina syyskuulle saakka, Nepalissa on sadekausi. Paras aika matkustaa sijoittuukin tämän kauden ulkopuolelle lokakuusta huhtikuuhun, joskin joulu–tammikuussa varsinkin vuoristoisilla alueilla voi olla hyvinkin kylmä, eikä majoituskohteissa ole välttämättä asianmukaista lämmitystä.

Halvat lennot Nepaliin löydät ebookersilta

Halvat lennot Nepaliin löytyvät varmimmin ebookersin lentohaun avulla. Varaa lento Nepaliin ja tutustu maan pääkaupunkiin Katmanduun koristeellisine temppeleineen ja herkullisine nepalilaisine ruokineen. Jos matka-aikataulu sallii, kannattaa suunnaksi ottaa myös pohjoisosan vuoristo, jossa voi harrastaa niin vuorikiipeilyä kuin vaellustakin. Chitwanin kansallispuistossa maan eteläosassa taas järjestetään esimerkiksi villieläinsafareita, joilla liikkuminen tapahtuu jeepillä, norsulla tai jokia pitkin.

Löydä omat lentosi Katmanduun ebookersin matkahaun avulla ja koe mitä ainutlaatuisin loma. Eri reittejä vertaamalla löydät varmasti juuri sinulle sopivan reittivaihtoehdon niin aikataulujen kuin budjetinkin kannalta.

Autonvuokraustarjoukset Nepal

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.