Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Matkapaketit kohteeseen Loksa

Parhaat lomapaketit kohteeseen Loksa

Lomapaketit kohteeseen Loksa Kolmeksi Yöksi

Eri majoitusmuodot kohteessa Loksa

Viiden ja neljän tähden hotellit + lennot kohteessa Loksa

Kolmen ja kahden tähden hotellit + lennot kohteessa Loksa

Loma-asunnot + lennot kohteessa Loksa

Huoneistot + lennot kohteessa Loksa

B&B + lennot kohteessa Loksa

Loksa – Matkat

Valitse seuraavan lomasi kohteeksi Loksa. Matka tarjoaa tilaisuuden nauttia paikan ja lähiseudun ainutlaatuisesta tunnelmasta.

Loksa – Matkat

Tallinna on kohteen Viro pääkaupunki. Se sijaitsee 55 km länteen kohteesta Loksa.

Vietä muutama tunti merimaisemista nauttien kohteessa Hietaniemen uimaranta tai kohteessa Laulasmaan ranta.

Päästä irti arjesta ja lähde seikkailulle lähialueen luontoon. Altjan luonnon ja kulttuurin oppipolku on oiva retkikohde vain 20 km:n päässä kaupungista. Turjekeldrin vesiputous, joka sijaitsee 15 km:n päässä, on toinen täydellinen paikka nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta.

Älä tyydy katselemaan urheilua televisiosta vaan valitse suunnaksi Rakveren stadion! Sinne on matkaa 45 km, ja se on ihanteellinen paikka nauttia urheilusta, hurrasit sitten koti- tai vierasjoukkueelle.

Jos haluat viettää kokonainen päivä kiitäen alas lumisia rinteitä, ota suunnaksi Nõmmen lumipuisto. Etsi reittikartta ja ota selvää, kuinka monta reittiä pystyt valloittamaan.

Jos suuntaat 14 km itään kohteesta Loksa, edessäsi näkyy Koljaku. Monet matkailijat käyttävät sitä tukikohtanaan tutustuessaan nähtävyyksiin, joista suosituimpia ovat Palmsen kartano ja Sagadin kartano.

Randvere on matkailijoiden ja paikallisten suosiossa. Tämä paikkakunta sijaitsee 45 km länteen, lähellä kiinnostavia kohteita Metsäkalmiston hautausmaa, Viron sotamuseo - kenraali Laidonerin museo ja Tallinnan kasvitieteellinen puutarha. Jos olet aikeissa oleskella täällä kauemminkin, käy katsastamassa myös Muugan merimieskirkko ja Viimsin luontokeskus.

Tuskinpa on parempaa tapaa tutustua maahan ja sen kulttuuriin kuin vierailla paikan päällä kansallisena juhlapäivänä. Viron itsenäisyyspäivänä 24 helmikuuta vierailijoilla on tilaisuus nähdä erilaisia tapahtumia.

Lähin lentokenttä, Lennart Meri (TLL), sijaitsee suunnilleen 55 km länteen. Suunnittele matkareitti, kerää matkatavarat kasaan ja laita herätys päälle – äläkä vain nuku pommiin.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Loksa

Näytä kaikki 2 majoitusliikettä kohteessa Loksa
Vihula Manor Country Club and Spa

Vihula Manor Country Club and Spa

Vihula, Lääne-Virumaa, Vihula
  4.0 kautta 5.0
   
   
  5,0/5 (2 arvostelua)

  Vihula Manor Country Club and Spa on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lahemaan ...

  Vihula Manor Country Club and Spa54 €

  Vihula Manor Country Club and Spa54 €
  Tervetuloa Virossa Lahemaan Kansallispuistoon

  Tervetuloa Virossa Lahemaan Kansallispuistoon

  Vergi tee, Vergi, Länsi-Virumaa
    
    

   Tämä chalet sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lahemaan kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi kuntokeskuksen ja porealtaan. ...

   Tervetuloa Virossa Lahemaan KansallispuistoonHae hinnat

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.