Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Loksa – Matkat

Valitse seuraavan lomasi kohteeksi Loksa. Matka tarjoaa tilaisuuden nauttia paikan ja lähiseudun ainutlaatuisesta tunnelmasta.

Loksa – Lennot ja hotelli

Onko Loksa aina mielessäsi? Loputtomalta tuntuvista tutkimusretkistä aina lyhyempiin minilomiin – ebookers on lomamatkojen asiantuntija.

Kuka ei huolisi alennusta? Kun hankit kauttamme sekä lentoliput että huoneet, voit säästää jopa 7.7%^.

Yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoituskohteen joukosta eri puolilta maailmaa on helppoa löytää haluamansa.

Meidän tehtävämme on auttaa sinua toteuttamaan unelmasi! Halusitpa sitten uida delfiinien seassa, levätä salaisessa piilopaikassa tai kokea muunlaisia matkanautintoja, me voimme auttaa.

Varausehtoja sovelletaan.

Loksa – Matkat

Tallinna on kohteen Viro pääkaupunki. Se sijaitsee 55 km länteen kohteesta Loksa.

Vietä muutama tunti merimaisemista nauttien kohteessa Hietaniemen uimaranta tai kohteessa Laulasmaan ranta.

Päästä irti arjesta ja lähde seikkailulle lähialueen luontoon. Altjan luonnon ja kulttuurin oppipolku on oiva retkikohde vain 20 km:n päässä kaupungista. Turjekeldrin vesiputous, joka sijaitsee 15 km:n päässä, on toinen täydellinen paikka nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta.

Älä tyydy katselemaan urheilua televisiosta vaan valitse suunnaksi Rakveren stadion! Sinne on matkaa 45 km, ja se on ihanteellinen paikka nauttia urheilusta, hurrasit sitten koti- tai vierasjoukkueelle.

Jos haluat viettää kokonainen päivä kiitäen alas lumisia rinteitä, ota suunnaksi Nõmmen lumipuisto. Etsi reittikartta ja ota selvää, kuinka monta reittiä pystyt valloittamaan.

Jos suuntaat 14 km itään kohteesta Loksa, edessäsi näkyy Koljaku. Monet matkailijat käyttävät sitä tukikohtanaan tutustuessaan nähtävyyksiin, joista suosituimpia ovat Palmsen kartano ja Sagadin kartano.

Randvere on matkailijoiden ja paikallisten suosiossa. Tämä paikkakunta sijaitsee 45 km länteen, lähellä kiinnostavia kohteita Metsäkalmiston hautausmaa, Viron sotamuseo - kenraali Laidonerin museo ja Tallinnan kasvitieteellinen puutarha. Jos olet aikeissa oleskella täällä kauemminkin, käy katsastamassa myös Muugan merimieskirkko ja Viimsin luontokeskus.

Tuskinpa on parempaa tapaa tutustua maahan ja sen kulttuuriin kuin vierailla paikan päällä kansallisena juhlapäivänä. Viron itsenäisyyspäivänä 24 helmikuuta vierailijoilla on tilaisuus nähdä erilaisia tapahtumia.

Lähin lentokenttä, Lennart Meri (TLL), sijaitsee suunnilleen 55 km länteen. Suunnittele matkareitti, kerää matkatavarat kasaan ja laita herätys päälle – äläkä vain nuku pommiin.

Löydä halvat matkat kohteeseen Loksa

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Loksa. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Loksa lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Loksa?

Juuri nyt kohteeseen Loksa saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Loksa itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Loksa ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Loksa matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Loksa löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Loksa?

Kohteen Loksa suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Loksa halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Halvat meno-paluu lennot Loksa

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Loksa

Katso kaikki kohteen Loksa vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.