Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
5.6. - 7.6.
Ensi viikonloppuna
12.6. - 14.6.

Suosituimmat hotellit lentokentällä Lundin rautatieasema

Hae hinnat
Hotel Lundia

Hotel Lundia

4.0 kautta 5.0 Knut Den Stores Torg 2, Lund
Hotel Lundia on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lundin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1968 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 97 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
95 €
Hotel Bishops Arms Lund

Hotel Bishops Arms Lund

3.0 kautta 5.0 St Petri Kyrkogata 7, Lund
Hotel Bishops Arms Lund on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lundin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 1919 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 39 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
55 €
Winstrup Hostel

Winstrup Hostel

2.0 kautta 5.0 Winstrupsgatan 3, Lund
Winstrup Hostel on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lundin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä pyykinpesutilat ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä vuonna 1900 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 7 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.
151 €
Hotell Oskar

Hotell Oskar

3.0 kautta 5.0 Bytaregatan 3, Lund
Hotell Oskar on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lundin katedraali. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 1866 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 8 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
76 €
PAX Apartments

PAX Apartments

3.5 kautta 5.0 Stadsbudsgatan 13, Lund
PAX Apartments sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lundin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
68 €
MillasVilla

MillasVilla

3.0 kautta 5.0 Hantverksgatan 6, Lund
MillasVilla on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lundin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä vuonna 1909 rakennetussa 3 tähden aamiaismajoituksessa on 12 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
98 €
Grand Hotel - Lund

Grand Hotel - Lund

4.5 kautta 5.0 Bantorget 1, Lund
Grand Hotel - Lund on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lundin katedraali. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja baari. Tässä vuonna 1899 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 83 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
71 €
Forenom Aparthotel Lund

Forenom Aparthotel Lund

3.0 kautta 5.0 Laboratoriegatan 10, Lund
Forenom Aparthotel Lund on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lundin kasvitieteellinen puutarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 80 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
122 €
Clarion Collection Hotel Planetstaden

Clarion Collection Hotel Planetstaden

4.0 kautta 5.0 Dalbyvägen 38, Lund
Clarion Collection Hotel Planetstaden on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lundin kasvitieteellinen puutarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 147 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Lentokenttähotellit Lundin rautatieasema

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Lundin rautatieasema läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Lundin rautatieasema edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Lundin rautatieasema voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Lundin rautatieasema, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Lundin rautatieasema läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Lundin rautatieasema ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Lundin rautatieasema ajoissa

Tarjoukset lentokentän Lundin rautatieasema hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Lundin rautatieasema hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Lundin rautatieasema ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Lundin rautatieasema hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät hotelliarvostelut Malmö

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.