Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Tarkista saatavuus antamalla päivämäärät

Hotellin kuvaus

Cantabrico sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerta del Sol (portti). Tässä 2 tähden hostalissa on 112 huonetta.

  • Sijaitsee kivenheiton päässä kohteista Puerta del Sol (portti) ja Plaza de Santa Ana

Lisätietoja majoitusliikkeestä

  • 112 huonetta

Liikenneyhteydet

  • Lentokenttä: Madrid (MAD-Adolfo Suárez Madrid-Barajas) (15,8 km)
  • Juna-asema: Madrid Recoletosin asema (1,4 km)
  • Metroasema: Solin asema (0,3 km)
  • Pysäköinti:

Huoneen palvelut/mukavuudet

Cantabrico tarjoaa 112 huonetta.

Esteetön pääsy

Jos haluat pyytää tiettyjä esteettömyyspalveluita, ilmoita niistä valittuasi huoneesi varaussivulla olevaan erityispyyntökenttään.

  • Pyörätuolille sopiva tie

Hotellin käytännöt

Lapset ja lisävuoteet

  • Lapset ovat tervetulleita.

Käytännöt

Lisähenkilöistä saatetaan periä maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeittäin.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä vaaditaan virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteistalletus mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityisvaatimusten toteutuminen riippuu saatavuudesta sisäänkirjautumishetkellä, ja niistä saatetaan periä lisämaksuja. Erityisvaatimusten täyttymistä ei voida taata.

Lisäasiakkaista saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeen käytäntöjen mukaisesti.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä vaaditaan virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteistalletus mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityispyynnöt toteutetaan mahdollisuuksien mukaan sisäänkirjautumishetkellä. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja.

Hyvä tietää

  • Kansallisten säädösten vuoksi paikan päällä maksettavat summat eivät voi ylittää 2500 EUR:n summaa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoitusliikkeeseen varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
url importing https://www.ebookers.fi/Madrid-Hotels-Cantabrico.h75138-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
There was an error importing /Madrid-Hotels-Cantabrico.h75138-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&, error: javax.servlet.jsp.JspException: Problem accessing the absolute URL "https://www.ebookers.fi/Madrid-Hotels-Cantabrico.h75138-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&". java.io.FileNotFoundException: https://www.ebookers.fi/Huertas-Hotellit-Cantabrico.h75138.Hotel-Reviews?rm1=a2&
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.