Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Makarskan riviera – Hotellit

Makarskan riviera – Lennot ja hotelli

Voisiko Makarskan riviera olla ihanteellinen rentoutumispaikka juuri sinulle? Ebookers-tiimi tekee päiväunistasi totta. Unelmiesi matka odottaa.

Jos varaat lentoliput ja huoneet kerralla, säästät avullamme parhaimmillaan jopa 9.6%^.

Uppoudu yli 500 lentoyhtiökumppanin ja runsaan 500 000 majoitusliikkeen kansainväliseen valikoimaan. Lennä tyylillä ja nauti lomastasi, olipa määränpääsi mikä tahansa.

Sinusta on varmasti mukava kuulla, että meillä on tarjolla myös hintatakuu. Tämä tarkoittaa, että jos satut löytämään tarjoustamme edullisemman lento- ja hotellipaketin 48 tunnin sisällä, vastaamme siihen ja hyvitämme erotuksen.

Nyt on koittanut oikea hetki! Anna sisäisen seikkailijasi päästä valloilleen. Maailma on täynnä jännittäviä elämyksiä ja monenlaista nähtävää, joten anna meidän auttaa sinua lähtemään liikkeelle!

Varausehtoja sovelletaan.

Makarskan riviera – Hotellit

Myös kaikkein valveutuneimmat matkailijat joutuvat toimimaan kiireesti silloin, kun on varattava majoitus. ebookersin matkaoppaassa on tarjolla vain 12 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä. Kun tarjonta on näin rajallinen, on varmasti paras olla nopea!

Kuka väittää, että ystävällisestä palvelusta täytyy joka kerta maksaa maltaita? Camp Dole Zivogosce ja Hotel Podgorka mahdollistavat lepäämisen mukavassa ympäristössä kohtuulliseen hintaan. Tai ehkäpä haluaisit mieluummin elää kuin kuningas ja antaa asiansa osaavan henkilökunnan majoitusliikkeessä Hotel Laurentum täyttää kaikki toiveesi? Hotel Laurentum on myös suosittu hotelli niiden keskuudessa, jotka pitävät hienostuneesta ilmapiiristä.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Makarskan riviera

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Split

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Makarskan riviera

Näytä kaikki 1 974 majoitusliikettä kohteessa Makarskan riviera
Bluesun Hotel Alga

Bluesun Hotel Alga

Dracevice 35, Tučepi
  4.0 kautta 5.0
   
   
  3,8/5 (8 arvostelua)

  Bluesun Hotel Alga on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tučepin ranta. Majoitusliike ...

  Bluesun Hotel AlgaHae hinnat

  Hotel Biokovo

  Hotel Biokovo

  Obala Kralja Tomislava 14, Makarska
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,0/5 (2 arvostelua)

   Hotel Biokovo on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Makarskan ranta. Majoitusliike ...

   Hotel Biokovo73 €

   Hotel Biokovo73 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.