Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Matkoja kohteeseen Makarskan riviera loppuvuodesta 2020

Makarskan riviera – Hotellit

Makarskan riviera – Lennot ja hotelli

Voisiko Makarskan riviera olla ihanteellinen rentoutumispaikka juuri sinulle? Ebookers-tiimi tekee päiväunistasi totta. Unelmiesi matka odottaa.

Jos varaat lentoliput ja huoneet kerralla, säästät avullamme parhaimmillaan jopa 7.7%^.

Uppoudu yli 500 lentoyhtiökumppanin ja runsaan 500 000 majoitusliikkeen kansainväliseen valikoimaan. Lennä tyylillä ja nauti lomastasi, olipa määränpääsi mikä tahansa.

Sinusta on varmasti mukava kuulla, että meillä on tarjolla myös hintatakuu. Tämä tarkoittaa, että jos satut löytämään tarjoustamme edullisemman lento- ja hotellipaketin 48 tunnin sisällä, vastaamme siihen ja hyvitämme erotuksen.

Nyt on koittanut oikea hetki! Anna sisäisen seikkailijasi päästä valloilleen. Maailma on täynnä jännittäviä elämyksiä ja monenlaista nähtävää, joten anna meidän auttaa sinua lähtemään liikkeelle!

Varausehtoja sovelletaan.

Makarskan riviera – Hotellit

Myös kaikkein valveutuneimmat matkailijat joutuvat toimimaan kiireesti silloin, kun on varattava majoitus. ebookersin matkaoppaassa on tarjolla vain 12 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä. Kun tarjonta on näin rajallinen, on varmasti paras olla nopea!

Kuka väittää, että ystävällisestä palvelusta täytyy joka kerta maksaa maltaita? Camp Dole Zivogosce ja Hotel Podgorka mahdollistavat lepäämisen mukavassa ympäristössä kohtuulliseen hintaan. Tai ehkäpä haluaisit mieluummin elää kuin kuningas ja antaa asiansa osaavan henkilökunnan majoitusliikkeessä Hotel Laurentum täyttää kaikki toiveesi? Hotel Laurentum on myös suosittu hotelli niiden keskuudessa, jotka pitävät hienostuneesta ilmapiiristä.

Löydä halvat matkat kohteeseen Makarskan riviera

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Makarskan riviera. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Makarskan riviera lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Makarskan riviera?

Juuri nyt kohteeseen Makarskan riviera saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Makarskan riviera itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Makarskan riviera ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Makarskan riviera matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Makarskan riviera löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Makarskan riviera?

Kohteen Makarskan riviera suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Makarskan riviera halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Makarskan riviera

216 €
Bluesun Hotel Berulia

Bluesun Hotel Berulia

5.0 kautta 5.0 Frankopanska 66, Brela
Bluesun Hotel Berulia on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Brelan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 199 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
135 €
Bluesun Hotel Alga

Bluesun Hotel Alga

4.0 kautta 5.0 Dracevice 35, Tučepi
Bluesun Hotel Alga on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tučepin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1977 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 330 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
129 €
Bluesun Hotel Marina

Bluesun Hotel Marina

3.0 kautta 5.0 Filipinska 2, Brela
Bluesun Hotel Marina on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Brelan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 283 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
144 €
Hotel Park

Hotel Park

4.0 kautta 5.0 Kralja Petra Kresimira Iv, Makarska
Hotel Park on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Makarskan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 113 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
157 €
Bluesun Resort Afrodita

Bluesun Resort Afrodita

4.0 kautta 5.0 Dracevice 33, Tučepi
Bluesun Resort Afrodita on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tučepin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 155 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
90 €
Poseidon Mobile Home Resort - Campsite

Poseidon Mobile Home Resort - Campsite

4.0 kautta 5.0 Ivana Gorana Kovacica, 10, Makarska
Poseidon Mobile Home Resort - Campsite on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vepricin alttari. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden huoneistolomakeskuksessa on 60 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
155 €
Bluesun Hotel Neptun - All Inclusive

Bluesun Hotel Neptun - All Inclusive

3.0 kautta 5.0 Dracevice 35, Tučepi
Bluesun Hotel Neptun - All Inclusive on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tučepin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 252 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
90 €
Hotel Tamaris

Hotel Tamaris

4.0 kautta 5.0 Slatina 2, Tučepi
Hotel Tamaris on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tučepin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 45 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
152 €
Central Beach 9

Central Beach 9

4.0 kautta 5.0 4 Šetalište Dr. Franje Tudmana, Makarska, Splitsko-dalmatinska županija
Central Beach 9 on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Makarskan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ravintolan, baarin ja kahvilan. Tässä 4 tähden hotellissa on 38 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
70 €
Hotel Biokovo

Hotel Biokovo

4.0 kautta 5.0 Obala Kralja Tomislava 14, Makarska
Hotel Biokovo on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Makarskan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 52 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.

Halvat meno-paluu lennot Makarskan riviera

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Makarskan riviera

Katso kaikki kohteen Makarskan riviera vuokra-autot

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Makarskan riviera

Katso kaikki 6 aktiviteettia kohteessa Split

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.