Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suosituimmat hotellit lentokentällä Massyn TGV-rautatieasema

Hae hinnat
Hilton Garden Inn Massy France

Hilton Garden Inn Massy France

35 Avenue Carnot, Massy
Hilton Garden Inn Massy France sijaitsee lähellä kohdetta Espace Jean Monnet. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä hotellissa on 152 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Lähellä Paris: Viihtyisä Huoneisto Gare Massy TGV & Massy Palaiseau & Direct -lentokentällä

Lähellä Paris: Viihtyisä Huoneisto Gare Massy TGV & Massy Palaiseau & Direct -lentokentällä

49 Avenue Carnot, Massy, Ile-de-France
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Espace Jean Monnet. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittonurkkauksen ja television.
58 €
Aparthotel Adagio access Paris Massy Gare TGV

Aparthotel Adagio access Paris Massy Gare TGV

3.0 kautta 5.0
Aparthotel Adagio access Paris Massy Gare TGV on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta HEC Paris. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden residenssissä on 121 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Logis des 3 -malli Massyssa

Logis des 3 -malli Massyssa

2 mail Henri de Vilmorin, Massy, Ile-de-France
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta HEC Paris. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja parvekkeen.
67 €
Residhome Appart Hotel Paris-Massy

Residhome Appart Hotel Paris-Massy

4.0 kautta 5.0
Residhome Appart Hotel Paris-Massy on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Espace Jean Monnet. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi sisäuima-altaan, ravintolan ja kahvilan. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden residenssissä on 150 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
68 €
Séjours & Affaires Atlantis - MASSY

Séjours & Affaires Atlantis - MASSY

2.0 kautta 5.0
Séjours & Affaires Atlantis - MASSY on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Espace Jean Monnet. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 2 tähden residenssissä on 66 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
80 €
Mercure Paris Massy Gare TGV

Mercure Paris Massy Gare TGV

4.0 kautta 5.0
Mercure Paris Massy Gare TGV on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Espace Jean Monnet. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 116 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Novotel Massy Palaiseau

Novotel Massy Palaiseau

4.0 kautta 5.0 18-20 Rue Emile Baudot, Palaiseau, Essonne
Novotel Massy Palaiseau on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Espace Jean Monnet. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 147 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Ecla Campus

Ecla Campus

16 Avenue Emile Baudot, Palaiseau, Essonne
Ecla Business sijaitsee lähellä kohdetta Espace Jean Monnet. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä huoneistohotellissa on 961 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

Lentokenttähotellit Massyn TGV-rautatieasema

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Massyn TGV-rautatieasema läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Massyn TGV-rautatieasema edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Massyn TGV-rautatieasema voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Massyn TGV-rautatieasema, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Massyn TGV-rautatieasema läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Massyn TGV-rautatieasema ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Massyn TGV-rautatieasema ajoissa

Tarjoukset lentokentän Massyn TGV-rautatieasema hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Massyn TGV-rautatieasema hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Massyn TGV-rautatieasema ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Massyn TGV-rautatieasema hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät hotelliarvostelut Quartier Atlantis

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.