Pääosion alkuosa

Suositut Matkakodit – Mataro

Next To 85 €
Next To

Next To

Carrer del Rossello, 242, Barcelona, Barcelona
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Next To on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa Milà. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3,5 tähden pensionaatissa on 35 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.

  H La Paloma Love Hotel - Adults Only 69 €
  H La Paloma Love Hotel - Adults Only

  H La Paloma Love Hotel - Adults Only

  Carrer de la Paloma, 24-26, Barcelona
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   H La Paloma Love Hotel - Adults Only on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Rambla. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden pensionaatissa on 16 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.

   Hostal Balkonis 63 €
   Hostal Balkonis

   Hostal Balkonis

   Carrer del Comte d'Urgell, 18, Barcelona
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hostal Balkonis on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Barcelonan nykytaiteen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 3 tähden pensionaatissa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

    Magatzem 128 71 €
    Magatzem 128

    Magatzem 128

    Calle calabria 128, 08015, Barcelona, spain
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Magatzem 128 on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Parc Joan Miró (taidepuisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja concierge-palvelut. Tässä 3 tähden pensionaatissa on 16 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

     Hostal Fernando 72 €
     Hostal Fernando

     Hostal Fernando

     Calle Ferran 31, Barcelona, Barcelona
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hostal Fernando on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Rambla. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä vuonna 1960 rakennetussa 2 tähden pensionaatissa on 48 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.

      Casa Vaganto 106 €
      Casa Vaganto

      Casa Vaganto

      Carrer d'En Fontrodona 1, Planta 1, Piso 1, Barcelona, Barcelona
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Casa Vaganto on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Merihistoriallinen museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä 2 tähden pensionaatissa on 20 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

       Pension Segre 30 €
       Pension Segre

       Pension Segre

       Calle Simon Oller, 1 esq. Calle Ample, Barcelona, Barcelona
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Pension Segre on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Rambla. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden pensionaatissa on 24 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

        Hostalet De Barcelona 50 €
        Hostalet De Barcelona

        Hostalet De Barcelona

        Calle de Casanova, 155, Floor P, Barcelona, Barcelona
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hostalet De Barcelona on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hospital Clínic. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja alueelliset kuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 1925 rakennetussa 2 tähden pensionaatissa on 9 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

         Pensión Galicia 35 €
         Pensión Galicia

         Pensión Galicia

         Carrer Riera, 69, Canovelles
           
          1.0 kautta 5.0 Tähteä

          Pensión Galicia on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Granollersin kirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 1 tähden pensionaatissa on 16 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

          Ciudad Condal 66 €
          Ciudad Condal

          Ciudad Condal

          Calle Mallorca 255 - Principal, Barcelona, Barcelona
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           Ciudad Condal on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Casa Milà on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden pensionaatissa on 20 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

           Casa Lirio Hotel Boutique 80 €
           Casa Lirio Hotel Boutique

           Casa Lirio Hotel Boutique

           C/ Nou de Sant Francesc, 25, Barcelona
             
            2.0 kautta 5.0 Tähteä

            Casa Lirio Hotel Boutique on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Rambla. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden pensionaatissa on 23 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

            Barna House B&B 105 €
            Barna House B&B

            Barna House B&B

            Carrer de Bailén, 188 Principal 1, Barcelona
              
             3.5 kautta 5.0 Tähteä

             Barna House B&B on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Passeig de Gracia. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden pensionaatissa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Mataro

             Näytä kaikki 5 317 majoitusliikettä kohteessa Mataro
             URH Ciutat de Mataró 43 €
             URH Ciutat de Mataró

             URH Ciutat de Mataró

             Cami Ral, 648, Mataro, Barcelona
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Mataron ranta, Platja de Ponent ja Platja del Varador sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Matarón satama ja Platja del Callao ovat myös 3 kilometrin päässä. Matarón rautatieasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

              Hotel Atenea Port Barcelona Mataro 61 €
              Hotel Atenea Port Barcelona Mataro

              Hotel Atenea Port Barcelona Mataro

              Passeig Maritim, 324, Mataro, Barcelona
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Matarón satama ja Platja del Varador sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rantakadulla sijaitsevasta perheystävällisestä huoneistohotellista. Platja de Ponent ja Platja del Callao ovat myös 2 kilometrin päässä. Matarón rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

               ibis Barcelona Mataro 46 €
               ibis Barcelona Mataro

               ibis Barcelona Mataro

               Carrer de Tordera 2, Mataro, Barcelona
                 
                2.0 kautta 5.0 Tähteä

                Platja de Ponent, Mataron ranta ja Matarón satama sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Platja del Varador ja Platja del Callao ovat myös 3 kilometrin päässä. Matarón rautatieasema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

                New Hotel Colón 52 €
                New Hotel Colón

                New Hotel Colón

                C/ Colón, No. 6, Mataro, Barcelona
                  
                 3.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Mataron ranta ja Platja del Varador sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa hotellista. Matarón satama ja Platja de Sant Simó ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Matarón rautatieasema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.