Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
12.6. - 14.6.

Suosituimmat Pensionaatit Mataro

81 €
Eco Boutique Hostal Grau

Eco Boutique Hostal Grau

3.0 kautta 5.0 Calle Ramelleres, 27, Barcelona
Eco Boutique Hostal Grau on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Rambla. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä 3 tähden pensionaatissa on 25 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
42 €
Hostal Barcelona Travel

Hostal Barcelona Travel

3.0 kautta 5.0 Calle Aragó, 224 Principal 1ª, Barcelona, Barcelona
Hostal Barcelona Travel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Passeig de Gracia. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 3 tähden pensionaatissa on 8 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
66 €
H La Paloma Love Hotel - Adults Only

H La Paloma Love Hotel - Adults Only

2.0 kautta 5.0 Carrer de la Paloma, 24-26, Barcelona
H La Paloma Love Hotel - Adults Only on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Rambla. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2 tähden pensionaatissa on 16 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
45 €
Pensión Galicia

Pensión Galicia

2.0 kautta 5.0 Carrer Riera, 69, Canovelles
Pensión Galicia on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Granollersin kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2 tähden pensionaatissa on 16 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
50 €
Hostal Girona

Hostal Girona

2.0 kautta 5.0 Calle Girona 24, Barcelona, Barcelona
Hostal Girona on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Passeig de Gracia. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä 2 tähden pensionaatissa on 19 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
66 €
Forget Me Not Plus

Forget Me Not Plus

3.5 kautta 5.0 Carrer del Rossello, 198, Eixample, Piso Principal, Barcelona, Katalonia
Forget Me Not Plus on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Passeig de Gracia. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 3,5 tähden pensionaatissa on 14 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
45 €
Pensión Peiró

Pensión Peiró

3.0 kautta 5.0 Carrer de Lafont, 1-3, Barcelona
Pensión Peiró on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Güellin palatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden pensionaatissa on 19 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
Hae hinnat
Som Nit Born

Som Nit Born

3.0 kautta 5.0 Carrer de la Reina Cristina, 13, Barcelona
Som Nit Born on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vellin satama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden pensionaatissa on 11 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
Hae hinnat
Hostal & Apartments Abrevadero

Hostal & Apartments Abrevadero

2.0 kautta 5.0 Calle Vila i Vilà, 79, Barcelona, Barcelona
Hostal & Apartments Abrevadero on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Rambla. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 2 tähden pensionaatissa on 25 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Suosituimmat hotellit Mataro

Näytä kaikki 6 406 majoitusliikettä kohteessa Mataro
URH Ciutat de Mataró 59 €
URH Ciutat de Mataró

URH Ciutat de Mataró

Cami Ral, 648, Mataro, Barcelona
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Mataron ranta, Platja de Ponent ja Platja del Varador sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Matarón satama ja Platja del Callao ovat myös 3 kilometrin päässä. Matarón rautatieasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Atenea Port Barcelona Mataro 90 €
  Hotel Atenea Port Barcelona Mataro

  Hotel Atenea Port Barcelona Mataro

  Passeig Maritim, 324, Mataro, Barcelona
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Matarón satama ja Mataron ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä rantakadulla sijaitsevasta hotellista. Illa Fantasia (vesipuisto) ja Playa de Ocatan ranta ovat myös 15 kilometrin päässä. Matarón rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   ibis Barcelona Mataro 55 €
   ibis Barcelona Mataro

   ibis Barcelona Mataro

   Carrer de Tordera 2, Mataro, Barcelona
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Platja de Ponent, Mataron ranta ja Matarón satama sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Platja del Varador ja Platja del Callao ovat myös 3 kilometrin päässä. Matarón rautatieasema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

    New Hotel Colón 57 €
    New Hotel Colón

    New Hotel Colón

    C/ Colón, No. 6, Mataro, Barcelona
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Mataron ranta ja Platja del Varador sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa hotellista. Matarón satama ja Platja de Sant Simó ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Matarón rautatieasema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.