Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Medhufaru – Lennot ja hotelli

Voisiko Medhufaru olla ihanteellinen rentoutumispaikka sinulle ja seuralaisillesi? Ebookers-asiantuntijatiimi osaa tehdä lomaunelmistasi totta.

Jopa 7.7%^:n tarjous on sinun, jos varaat lennot ja majoituksen yhdessä.

Kattavassa valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500 000 majoituspaikkaa eri puolilla maailmaa, ja ne ovat aivan kättesi ulottuvilla. On tullut siis aika lakata miettimästä ja toteuttaa lomasuunnitelmat.

Miltäpä hintatakuu kuulostaisi? Jos satut löytämään edullisemman matkapaketin 48 tunnin kuluessa varauksen tekemisestä, vastaamme siihen palauttamalla erotuksen.

Matkatoiveet ovat yksilöllisiä. Anna meidän auttaa sinua toteuttamaan haaveesi, haaveilitpa sitten rennosta luksuslomasta tai jännittävistä seikkailuista.

Varausehtoja sovelletaan.

Löydä halvat matkat kohteeseen Medhufaru

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Medhufaru. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Medhufaru lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Medhufaru?

Juuri nyt kohteeseen Medhufaru saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Medhufaru itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Medhufaru ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Medhufaru matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Medhufaru löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Medhufaru?

Kohteen Medhufaru suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Medhufaru halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Medhufaru

2,559 €
Soneva Jani

Soneva Jani

5.0 kautta 5.0 Noonu Atoll, Medhufaru
Soneva Jani tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ulkouima-altaan. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 25 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
299 €
The Sun Siyam Iru Fushi

The Sun Siyam Iru Fushi

4.5 kautta 5.0 Noonu Atoll Republic Of Maldives, Iru Fushi
The Sun Siyam Iru Fushi on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Randheli Arrival Jetty. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4,5 tähden lomakeskuksessa on 221 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Mövenpick Resort Kuredhivaru Maldives

Mövenpick Resort Kuredhivaru Maldives

5.0 kautta 5.0 Kuredhivaru Island, Kuredhivaru, Noonu Atoll
Mövenpick Resort Kuredhivaru Maldives on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 105 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset vilvoittelualtaat.
Hae hinnat
Hurawalhi Island Resort

Hurawalhi Island Resort

5.0 kautta 5.0 Naifaru, Lhaviyani Atoll, Hurawalhi, Huruvalhi
Hurawalhi Island Resort on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Komandoo Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 90 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Kuredu Island Resort

Kuredu Island Resort

4.0 kautta 5.0 Kuredu, Kuredu Island
Kuredu Island Resort on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Komandoo Beach (ranta). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ulkouima-allasta ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 1988 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 384 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Komandoo Maldives Island Resort

Komandoo Maldives Island Resort

4.5 kautta 5.0 Lhaviyani Atoll, Komandoo
Komandoo Maldives Island Resort on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Komandoo Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 baaria. Tässä 4,5 tähden lomakeskuksessa on 65 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa kalustetun parvekkeen/pation ja taulutelevision.
Hae hinnat
Robinson Club Noonu - All Inclusive

Robinson Club Noonu - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Orivaru, Orivaru, Noonu-Atoll
Robinson Club Noonu - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 150 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Kudadoo Maldives Private Island– Luxury All inclusive

Kudadoo Maldives Private Island– Luxury All inclusive

5.0 kautta 5.0 Lhaviyani Atoll, Kudadhoo
Kudadoo Maldives Private Island– Luxury All inclusive on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Komandoo Beach (ranta). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 15 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
2,184 €
Velaa Private Island

Velaa Private Island

5.0 kautta 5.0 Noonu Atoll, Fushivelavaru
Velaa Private Island sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Velaan yksityinen saari. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 47 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
Hae hinnat
Noku Maldives

Noku Maldives

5.0 kautta 5.0 Noonu Atoll, Kudafunafaru
Noku Maldives on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 50 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

Halvat meno-paluu lennot Medhufaru

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Medhufaru

Katso kaikki kohteen Medhufaru vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.