Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Melos

155 €
Milos Breeze Boutique Hotel

Milos Breeze Boutique Hotel

4.0 kautta 5.0 Pollonia, Melos
Milos Breeze Boutique Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pollonian ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 23 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
Hae hinnat
Olea Bay Hotel

Olea Bay Hotel

4.0 kautta 5.0 Adamas, Melos
Olea Bay Hotel on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egeanmeren saaret. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 22 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
Hae hinnat
En Milo

En Milo

3.0 kautta 5.0 Pollonia, Melos, Milos Island
En Milo on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pollonian ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 3 tähden majatalossa on 10 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
44 €
Milos Bay Suites

Milos Bay Suites

3.0 kautta 5.0 Adamas, Melos
Milos Bay Suites on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Adamasin satama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 12 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
45 €
Capetan Giorgantas

Capetan Giorgantas

2.0 kautta 5.0 Adamas, Melos
Capetan Giorgantas on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Adamasin satama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelun. Tässä 2 tähden hotellissa on 22 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
Hae hinnat
Glaronisia Hotel

Glaronisia Hotel

3.0 kautta 5.0 Pollonia Village, Milos, Melos, Milos Island
Glaronisia Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pollonian ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja lauttaterminaalikuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 2003 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 26 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Hotel Milos Resort

Hotel Milos Resort

3.0 kautta 5.0 Achivadolimni, Melos, Cyclades
Hotel Milos Resort on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egeanmeren saaret. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun pation.
Hae hinnat
MELIAN BOUTIQUE HOTEL & SPA

MELIAN BOUTIQUE HOTEL & SPA

4.0 kautta 5.0 Pollonia, Melos, Milos Island
MELIAN BOUTIQUE HOTEL & SPA on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pollonian ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 14 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Artemis Deluxe Rooms

Artemis Deluxe Rooms

4.0 kautta 5.0 Paliohori, Melos, Milos Island
Artemis Deluxe Rooms on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egeanmeren saaret. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1985 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 10 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja jääkaapit.
48 €
Portiani Hotel

Portiani Hotel

3.0 kautta 5.0 Adamas, Melos, Milos
Portiani Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Adamasin satama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelu. Tässä vuonna 1994 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 23 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Santa Maria Village

Santa Maria Village

3.0 kautta 5.0 350 Meters From Papikinos Beach, Adamas, Melos, Milos island
Santa Maria Village on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egeanmeren saaret. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja allasbaarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 38 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
65 €
Lagada Beach Hotel

Lagada Beach Hotel

2.0 kautta 5.0 Adamas, Melos, Cyclades
Lagada Beach Hotel on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Adamasin satama on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja business centerin. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 90 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
Hae hinnat
Milos Cove

Milos Cove

5.0 kautta 5.0 Komia Agkali Beach, Melos, Milos Island
Milos Cove on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egeanmeren saaret. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 5 tähden hotellissa on 42 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Tilemachos Rooms & Studios

Tilemachos Rooms & Studios

3.0 kautta 5.0 Adamas Milou, Melos, Milos Island
Tilemachos Rooms & Studios on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Adamasin satama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ilmaiset lauttaterminaalikuljetukset. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 3 tähden aamiaismajoituksessa on 15 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
35 €
Papikinou Studio

Papikinou Studio

2.5 kautta 5.0 Milos, Melos, South Aegean
Papikinou Studio sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egeanmeren saaret. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Melos

Näytä kaikki

Kohteen Melos hotellit

Harkitsetko retkeä kohteeseen Melos? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on nähtävyyksien lähellä, syötä lomapäiväsi ja käytä hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Adamasin satama, Sarakinikon ranta ja Pollonian ranta. Voit valita 289 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Melos löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Melos, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai majoituksia, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Melos tarjoaa runsaasti erilaisia majoituspaikkoja, joista löydät takuulla itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 26 lentokenttähotellia
 • 3 halpaa hotellia
 • 38 lapsiystävällistä hotellia
 • 20 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Melos

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Melos, voit löytää ebookersin sivustolta hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Melos niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Hotel Agnanti
 • Tsakanos Apartments
 • Tsakanos Home

Nämä kohteen Melos hotellit ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Santa Maria Village
 • Milos Breeze Boutique Hotel
 • Lagada Beach Hotel

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Melos pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Avra Pahainas Hotel
 • Lagada Beach Hotel
 • Vivere a Plakes Milos

Kohteeseen Melos tutustuminen

Syrjäinen Melos on tunnettu rannoistaan, satamastaan ja kauniista saarinäkymistä. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Melos ja sen lähellä kuuluu:

 • Adamasin satama
 • Sarakinikon ranta
 • Pollonian ranta
 • Milosin katakombit
 • Plathienan ranta
 • Firopotamosin ranta
 • Papikinoun ranta

Kun järjestät lomaa kohteeseen Melos, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Mílos (MLO-Míloksen saaren kansallinen lentoasema). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Melos?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Melos, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja kesäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Melos, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä helmikuu ja tammikuu. Joulukuu ja tammikuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas heinäkuu ja elokuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 17 °C ja öisin 9 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 231 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 29 °C päivisin ja 11 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 51 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 29 °C ja öisin 19 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 15 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 24 °C ja 11 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 226 mm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Melos on 523 cm.

Viimeksi varatut hotellit Melos

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.