Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Menton

97 €
Best Western Plus Hotel Prince De Galles

Best Western Plus Hotel Prince De Galles

4.0 kautta 5.0 4 Avenue General de Gaulle, Menton, Alpes-Maritimes
Best Western Plus Hotel Prince De Galles on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Carnolès'n palatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 63 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
92 €
Hôtel Vacances Bleues Royal Westminster

Hôtel Vacances Bleues Royal Westminster

3.0 kautta 5.0 28 Avenue Félix Faure, Menton, Alpes-Maritimes
Hôtel Vacances Bleues Royal Westminster on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fossanin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 92 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
85 €
Hotel Riva Art & Spa

Hotel Riva Art & Spa

3.0 kautta 5.0 600 promenade du soleil, Menton, Alpes-Maritimes
Hotel Riva Art & Spa on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mentonin matkailijakeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja ulkouima-allas. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 41 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
125 €
Hôtel Club Vacanciel Menton

Hôtel Club Vacanciel Menton

3.0 kautta 5.0 15, Rue Partouneaux, Menton, Alpes-Maritimes
Hôtel Club Vacanciel Menton on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mentonin matkailijakeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 141 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
39 €
Hôtel Richelieu

Hôtel Richelieu

2.0 kautta 5.0 26 Rue Partouneaux, Menton, Alpes-Maritimes
Hôtel Richelieu on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mentonin matkailijakeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuljetukset majoitusliikkeestä lentokentälle (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 29 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
Hotel Napoleon

Hotel Napoleon

4.0 kautta 5.0 29 Porte de France, Menton, Alpes-Maritimes
Hotel Napoleon on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Dolce Vita. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1968 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 44 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
Hae hinnat
Hotel Chambord

Hotel Chambord

3.0 kautta 5.0 6 Avenue Boyer, Menton, Alpes-Maritimes
Hotel Chambord on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mentonin matkailijakeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi aamiaisen (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 40 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
Hae hinnat
Hôtel Club Vacances Bleues Le Balmoral

Hôtel Club Vacances Bleues Le Balmoral

3.0 kautta 5.0 38 bis, avenue Félix Faure, Menton, Alpes-Maritimes
Hôtel Club Vacances Bleues Le Balmoral on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fossanin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 3 tähden hotellissa on 69 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Villa Genesis

Villa Genesis

7 Avenue de la Madone, Menton, Alpes-Maritimes
Villa Genesis sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Mentonin matkailijakeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja baarin. Tässä hotellissa on 30 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
46 €
ibis budget Menton

ibis budget Menton

57 Avenue porte de France, Menton
Ibis budget Menton on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fontana Rosan puisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 64 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

Halvat meno-paluu lennot Menton

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Menton

Katso kaikki kohteen Menton vuokra-autot

Menton – Matkat

Eikö kannattaisi jo pitää niitä lomia ja ilmoittaa kaikille, ettet ole tavattavissa vähään aikaan? Valitse kohteeksesi Menton – matka sinne tarjoaa mahdollisuuden tutustua yllätyksiä täynnä olevaan kaupunkiin.

Menton – Lennot ja hotelli

Tiedämme, että kaikki matkailijat ovat erilaisia, ja siksi ebookers järjestää juuri sinun haaveittesi mukaisen loman. Lennoista hotellihuoneisiin ja autonvuokrauksesta opastettuihin kierroksiin – Menton odottaa jo sinua ja perhettäsi.

Voit säästää jopa 7.7%^, kun ostat lentoliput ja majoituksen yhdessä.

Onko unelmissasi saada aina vitivalkoiset lakanat ja valmiiksi pöyhityt tyynyt? Sehän järjestyy! Kattavassa valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja runsaat 500 000 majoitusliikettä, joissa riittää valinnanvaraa. Maailma on sinun.

Etkö vielä tiedä, mitä tekisit? Me tarjoamme sinulle mahtavat lento- ja hotellitarjoukset, joten jos löydät jostakin halvemman tarjouksen varausta seuraavien 48 tunnin kuluessa, takaamme, että vastaamme siihen hyvittämällä erotuksen. Miksi vielä jahkailisit?

Pakkaa laukut, sillä nyt on aika lähteä liikkeelle! Me voimme auttaa sisäisen seikkailijasi vapauttamisessa – kaipasitpa sitten aavikon hiekoille tai vuoristoon, tai vaikkapa niiden väliin jääville uimarannoille.

Varausehtoja sovelletaan.

Menton – Matkat

On muistettava, että kaupungin tunnelmaa eivät pysty luomaan pelkästään rakennukset ja nähtävyydet – yhtä tärkeässä asemassa ovat paikalliset ihmiset. Tältä alueelta asukkaita löytyy 30 000.

Se sijaitsee suunnilleen 5 km:n päässä lähimmästä kaupungista, joka on Sainte-Agnès. Seuraavaksi lähin kaupunki on Gorbio, johon on 5 km matkaa.

Lucien Barriere Casino on täydellinen paikka aloittaa illanvietto korttipelillä välkkyvien valojen loisteessa. Se on paras mahdollinen paikka aloittaa koko matkan hauskin ilta.

Tutkimusten mukaan retki puiston vehreyteen on loistava tapa lisätä fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia. Tutkimustuloksia ei kannata kyseenalaistaa, joten varmista, että suuntanasi on Fontana Rosan puisto.

Kun olet paikassa Jean Cocteaun museo, kiertele näyttelytiloissa kaikessa rauhassa ja tutustu mielenkiintoisiin esineisiin ja asioihin. Näytteillä olevat esineet ja kiinnostavat näyttelyt tarjoavat paljon uutta tietoa.

Musée du Bastion paljastaa mielenkiintoisten näyttelyjen ja jäännösten kautta tämän kaupungin ja sen ympäristön rikkaan menneisyyden.

Älä unohda pysähtyä yhdessä seudun suosituimmista historiallisista nähtävyyksistä, kuten Cimetière du Vieux Châteaun hautausmaa.

Jardin d'agrumes du Palais Carnolès'n puisto on yksi seudun merkittävimmistä rakennuksista, joka voi ylpeillä pitkällä luettelolla rikkaita ja kuuluisia asukkaita.

La basilique Saint-Michel-Archange de Mentonin basilika ja Chapelle des Penitents Blancsin kappeli ovat historiallisesti merkittäviä pyhäkköjä, joissa voit seurata paikallisten uskonnon harjoittamista tai viettää hetken omien ajatustesi parissa.

Menton – Hotellit

Oletko jo halukas varmistamaan majoituksesi? Sinua onnisti! ebookersin matkaoppaassa on nyt varattavissa yli 60 majoitusliikettä tällä paikkakunnalla.

Mikäli etsit yksinkertaista huonetta etkä tarvitse lisäpalveluja tai muuta luksusta, Aparthotel Adagio Monaco Palais Josephine osoitteessa Avenue du General de Gaulle 2A on varma valinta. Toinen majoitusliike, joka tarjoaa laadukasta palvelua mukavaan hintaan, on osoitteessa 31 Boulevard Du General Leclerc sijaitseva Appart'hôtel Odalys Les Hauts de la Principauté. Jos ylellinen ympäristö ja laadukas palvelu ovat kuitenkin sinun juttusi, varaushetkellä kannattaa muistaa Hôtel de Paris Monte-Carlo ja Hôtel Hermitage Monte-Carlo.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Menton

Katso kaikki 9 aktiviteettia kohteessa Menton

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.