Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
10.7. - 12.7.
Ensi viikonloppuna
17.7. - 19.7.

Suosituimmat Huvilat Mikkeli

446 €
Huvila Rannalla, oma Vene ja Sauna. Rauhallinen Suomessa

Huvila Rannalla, oma Vene ja Sauna. Rauhallinen Suomessa

Urheilupuisto, Mikkelipuisto ja Kenkäveron pappila ovat 20 kilometrin päässä tästä huvilasta. Mikkelin tuomiokirkko ja Pitkäjärvi ovat myös 20 kilometrin päässä.
Hae hinnat
Kaidan Kiho Villas

Kaidan Kiho Villas

4.0 kautta 5.0 Mäntyharjuntie 61, Mikkeli
Kaidan Kiho Villas tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 4 tähden huvilassa on 4 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
Hae hinnat
Anttola Talo, Nukkuu 5 Kanssa Wifi

Anttola Talo, Nukkuu 5 Kanssa Wifi

Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Anttolan kirkko. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi television ja pesukoneen.
Hae hinnat
Koskentaipale Talo, Nukkuu 4 Kanssa Wifi

Koskentaipale Talo, Nukkuu 4 Kanssa Wifi

Kivisakasti, Mikkelipuisto ja Kenkäveron pappila ovat 25 kilometrin päässä tästä huvilasta. Urheilupuisto ja Mikkelin tuomiokirkko ovat myös 25 kilometrin päässä.
1,322 €
Vitsiala Talo, Nukkuu 6 Kanssa Wifi

Vitsiala Talo, Nukkuu 6 Kanssa Wifi

Urheilupuisto, Mikkelipuisto ja Kenkäveron pappila ovat 20 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta huvilasta. Mikkelin tuomiokirkko ja Pitkäjärvi ovat myös 20 kilometrin päässä.
Hae hinnat
Someenjarvi Talo, Nukkuu 12

Someenjarvi Talo, Nukkuu 12

Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Hietaniemen uimaranta. Huvila tarjoaa asiakkaille television ja pesukoneen.
762 €
Pitkalahti Talo, Nukkuu 4

Pitkalahti Talo, Nukkuu 4

Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Neitvuori. Huvila tarjoaa asiakkaille television ja pesukoneen.
Hae hinnat
Siikasalmi Talo, Nukkuu 4

Siikasalmi Talo, Nukkuu 4

Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Pitkäjärvi. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi television ja pesukoneen.
Hae hinnat
Laakkonen Talo, Nukkuu 5

Laakkonen Talo, Nukkuu 5

Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Viljamakasiini. Huvila tarjoaa asiakkaille pation ja television.

Kohteen Mikkeli Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

Jos etsit kohteen Mikkeli parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

Kohteen Mikkeli Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

Kohteen Mikkeli Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

Kohteen Mikkeli Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Mikkeli näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Mikkeli

Kohteen Mikkeli Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Mikkeli Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

Suosituimmat hotellit Mikkeli

Näytä kaikki
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.