Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suositut Farmimajoitukset Nicaragua

Hae hinnat
Rancho Chilamate Guest Ranch

Rancho Chilamate Guest Ranch

3.0 kautta 5.0 Escamequita, San Juan del Sur
Rancho Chilamate Guest Ranch on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Yankeen ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 3 tähden karjatilassa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.

Kohteen Nicaragua Farmimajoitukset – koe maaseudun rauha ympärilläsi

Jos haluat lomallasi viettää aikaa ulkoilmassa ja rentoutua luonnon rauhassa, kohteen Nicaragua Farmimajoitukset voivat olla sinulle juuri oikea vaihtoehto. Lomailu maatilalla sopii erityisesti aktiivisemmasta menosta pitäville matkailijoille, jotka haluavat liikkua ympäröivässä luonnossa ja nauttia hiljaisuudesta. Turistilaumojen sijaan seuranasi on hevosia, lehmiä ja muita maatilan eläimiä. Ympärillä on ihanan hiljaista, ja liikenteen pauhun sijaan voit kuulostella luonnon omia ääniä ja rauhoittua.

Kohteen Nicaragua Farmimajoitukset ovat suosittuja myös lapsiperheiden keskuudessa. Maatilalla pääsee tutustumaan maaseudun elämään ja näkemään, millaista elämä siellä on. Halutessasi voit osallistua tilan töihin tai seurata muiden puuhia ja nähdä näin paikallista elämänmenoa. Tällaisella lomalla arkipäivän kiireet unohtuvat äkkiä.

Kohteen Nicaragua Farmimajoitukset – koe odottamatonta luksusta

Kohteen Nicaragua Farmimajoitukset tarjoavat mukavuuksia, joita et ehkä osaisi odottaa. Älä anna ennakkokäsitystesi ottaa valtaa, vaan tutustu rohkeasti tarjolla oleviin vaihtoehtoihin. Maatilalla yöpyvät vieraat voivat päästä nauttimaan myös monista pienistä ylellisyyksistä, kuten kuntosaleista, uima-altaista ja jopa kylpyläpalveluista. Maatalot on sisustettu viihtyisästi, ja voit rentoutua huoneessasi takkatulen ääressä ja nauttia ikkunasta avautuvista upeista maisemista. Monien maatilamajoitusten yhteydessä olevat ravintolat tarjoavat herkullisia ruokia, jotka on valmistettu lähiseudun aineksista.

Kohteen Nicaragua Farmimajoitukset – anna seikkailun viedä mukanaan

Kohteen Nicaragua Farmimajoitukset ovat sinulle ykkösvalinta, jos haluat kokea lomallasi pientä seikkailua. Voit lähteä helposti ulos luontoon ja vaelluspoluille, sillä monet näistä majoituspaikoista sijaitsevat hienojen luontokohteiden välittömässä läheisyydessä. Pääset näkemään myös maatilan asukkaita, kuten hevosia, lehmiä ja muita eläimiä. Monilla maatiloilla on panostettu erityisesti vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, ja saatatkin löytää sieltä vaikkapa vaijeri- tai kiipeilyradan, joista riittää iloa etenkin lapsille.

Löydä ebookersilta kohteen Nicaragua parhaat Farmimajoitukset

Farmimajoitukset sopivat monenlaisten lomanviettäjien tarpeisiin, ja löydät ebookersilta kattavan valikoiman eri vaihtoehtoja. Sopivan majoituksen etsiminen käy helposti. Riittää, että annat matkustuspäiväsi, jolloin näet kaikki kohteessa Nicaragua saatavilla olevat vaihtoehdot. Voit rajata hakutuloksia haluamiesi ominaisuuksien mukaan tai käyttää apuna kätevää karttatoimintoa, joka näyttää kaikki kohteen maatilamajoitusta tarjoavat paikat.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.