Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Novigrad – Matkat

Riippumatta siitä, onko matka kohteeseen Novigrad nopea pyrähdys vai pitkä lomareissu, ebookers tekee järjestelyistä helppoa. Näin pääset nauttimaan kaupunkitunnelmista ilman huolia.

Novigrad – Matkat

Kaupunkialueella asuu suurin piirtein 3 000 ihmistä.

Kulkemalla siitä 200 km itään pääset koko maan pääkaupunkiin (Zagrebin piirikunta). Jos sen sijaan seikkailet 3 km pohjoiseen, tulet lähimpänä sijaitsevaan kaupunkiin, joka on Fiorini.

Jätä aikaa muuhunkin kuin vain shoppailuun ja museoissa käymiseen. Lähde ulos luontoon! Novigradin satama on kaunis paikka, jossa voit nauttia ulkoilmasta ja hengittää raikasta ilmaa.

Lapidarium-museo on paikka, jossa on tarjolla hienoja kokoelmia. Kiertele itseksesi tai kysy, voitko osallistua opastetulle kierrokselle.

Aika ajoin on hyvä pohtia asioita syvällisemmin, ja Pyhän Pelagijan ja Maksimuksen kirkko on sopiva paikka juuri tähän.

Novigrad – Hotellit

Mitä nopeammin varaat majoituksesi, sitä nopeammin voit alkaa miettimään matkaohjelmaasi! Tarjolla on yli 31 majoitusliikettä, joten sinulla tuskin on mitään ongelmia varmistaa ihanteellista yöpaikkaa.

Jos toiveissasi on yöpyä yhdessä kaikkien suosittelemista majoitusliikkeistämme, kokenut henkilökunta pitää huolen siitä, että lomasi sujuu miellyttävästi. Huomion arvoisia vaihtoehtoja ovat muun muassa Valamar Club Tamaris ja Heritage Hotel San Rocco.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Novigrad

Näytä kaikki 268 majoitusliikettä kohteessa Novigrad
Aminess Maestral Hotel

Aminess Maestral Hotel

Terre 2, Novigrad
  4.0 kautta 5.0
   
   

  Aminess Maestral Hotel on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Church of St. Kate. Majoitusliikkeessä ...

  Aminess Maestral HotelHae hinnat

  Holiday Homes Miramì Family Village

  Holiday Homes Miramì Family Village

  Aminess Maravea Camping Resort, Mareda bb, Novigrad
   4.0 kautta 5.0
    
    

   Holiday Homes Miramì Family Village on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Church of ...

   Holiday Homes Miramì Family VillageHae hinnat

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.