Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Nærum

Urban House Copenhagen by MEININGER 60 €
Urban House Copenhagen by MEININGER

Urban House Copenhagen by MEININGER

Colbjørnsensgade 11, Kööpenhamina
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Urban House Copenhagen by MEININGER on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kööpenhaminan Tivoli. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 235 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

  Steel House Copenhagen 68 €
  Steel House Copenhagen

  Steel House Copenhagen

  Herholdtsgade 6, Kööpenhamina
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Steel House Copenhagen on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kööpenhaminan Tivoli. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 253 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

   Generator Copenhagen 65 €
   Generator Copenhagen

   Generator Copenhagen

   Adelgade 5, Kööpenhamina
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Generator Copenhagen on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nyhavn. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 baaria ja ravintola. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 175 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

    Danhostel Copenhagen City - Hostel 55 €
    Danhostel Copenhagen City - Hostel

    Danhostel Copenhagen City - Hostel

    H.C. Andersens Boulevard 50, Kööpenhamina
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Danhostel Copenhagen City - Hostel on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tanskan kansallismuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä hostellissa on 192 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

     Copenhagen Downtown Hostel 46 €
     Copenhagen Downtown Hostel

     Copenhagen Downtown Hostel

     Vandkunsten 5, Kööpenhamina
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Copenhagen Downtown Hostel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Kööpenhaminan Tivoli on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 1935 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 85 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

      Danhostel Copenhagen Amager 52 €
      Danhostel Copenhagen Amager

      Danhostel Copenhagen Amager

      Vejlands Allé 200, Kööpenhamina
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Danhostel Copenhagen Amager on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bella Centerin kongressikeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2 tähden hostellissa on 162 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

       a&o Copenhagen Norrebro 49 €
       a&o Copenhagen Norrebro

       a&o Copenhagen Norrebro

       Tagensvej 135-137, Kööpenhamina
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        A&o Copenhagen Norrebro on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Parken-stadion. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä vuonna 2017 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 167 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

        Bedwood Hostel 42 €
        Bedwood Hostel

        Bedwood Hostel

        Nyhavn 63, Kööpenhamina
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Bedwood Hostel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nyhavn. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1656 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 15 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.

         Urban Camper Hostel 58 €
         Urban Camper Hostel

         Urban Camper Hostel

         2C Lygten, Kööpenhamina
           
          2.0 kautta 5.0 Tähteä

          Urban Camper Hostel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bispebjerg Hospital. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja baari. Tässä 2 tähden hostellissa on 178 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

          Danhostel Copenhagen Bellahøj 45 €
          Danhostel Copenhagen Bellahøj

          Danhostel Copenhagen Bellahøj

          Herbergvejen 8, Bronshoj, Kööpenhamina
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           Danhostel Copenhagen Bellahøj on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kööpenhaminan Tivoli. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hostellissa on 39 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

           Copenhagen Backpackers - Hostel 60 €
           Copenhagen Backpackers - Hostel

           Copenhagen Backpackers - Hostel

           Reventlowsgade 10A, Kööpenhamina
             
            2.0 kautta 5.0 Tähteä

            Copenhagen Backpackers - Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kööpenhaminan Tivoli. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 2 tähden hostellissa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

            Danhostel Ishøj Strand 75 €
            Danhostel Ishøj Strand

            Danhostel Ishøj Strand

            Ishoj Strandvej 13, Ishøj, Pääkaupunkialue
              
             3.0 kautta 5.0 Tähteä

             Danhostel Ishøj Strand sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Arkenin nykytaiteen museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja rantabaarin. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 3 tähden hostellissa on 40 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun pation.

             Varaa Hostellit kohteessa Nærum ebookersilta

             Kohteen Nærum hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Nærum

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Nærum niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Nærum. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Nærum Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Nærum Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Nærum vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Nærum parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Nærum kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Nærum saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Nærum!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Nærum

             Näytä kaikki 899 majoitusliikettä kohteessa Nærum
             Living Suites 121 €
             Living Suites

             Living Suites

             Rundforbivej 295, Nærum
               
              3.0 kautta 5.0 Tähteä

              Ulkoilmamuseo (Frilandsmuseet), Peurapuisto ja Bakkenin huvipuisto ovat 10 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Parken-stadion ja Bellevuen ranta ovat myös 15 kilometrin päässä.

              Clarion Hotel Copenhagen Airport 147 €
              Clarion Hotel Copenhagen Airport

              Clarion Hotel Copenhagen Airport

              Ellehammersvej 20, Kastrup
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Den Blå Planet -akvaario on 1,5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Amager Strandpark ja Field'sin ostoskeskus sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Kööpenhaminan oopperatalo ja Nyhavn ovat myös 10 kilometrin päässä. Lufthavnenin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Københavns Lufthavnin asema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

               Hotel Kong Arthur 119 €
               Hotel Kong Arthur

               Hotel Kong Arthur

               Nørre Søgade 11, Kööpenhamina
                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Työläismuseo (Arbejdermuseet), Kööpenhaminan yliopisto ja Kasvitieteellinen puutarha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Rundetårn ja Strøget ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Nørreportin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nørreportin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

                Copenhagen Admiral Hotel 112 €
                Copenhagen Admiral Hotel

                Copenhagen Admiral Hotel

                Toldbodgade 24-28, Kööpenhamina
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Tanskan kuninkaallinen teatteri, Nyhavn ja Amalienborgin linna sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kööpenhaminan oopperatalo ja Pieni merenneito -patsas ovat myös 2 kilometrin päässä. Kongens Nytorvin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Christianshavnin asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.