Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Nærum

Urban House Copenhagen by MEININGER 60 €
Urban House Copenhagen by MEININGER

Urban House Copenhagen by MEININGER

Colbjørnsensgade 11, Kööpenhamina
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Urban House Copenhagen by MEININGER on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kööpenhaminan Tivoli. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintola. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 235 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

  Steel House Copenhagen 76 €
  Steel House Copenhagen

  Steel House Copenhagen

  Herholdtsgade 6, Kööpenhamina
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Steel House Copenhagen on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kööpenhaminan Tivoli. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 253 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

   Generator Copenhagen 72 €
   Generator Copenhagen

   Generator Copenhagen

   Adelgade 5, Kööpenhamina
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Generator Copenhagen on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nyhavn. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 175 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

    Danhostel Copenhagen Amager 64 €
    Danhostel Copenhagen Amager

    Danhostel Copenhagen Amager

    Vejlands Allé 200, Kööpenhamina
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Danhostel Copenhagen Amager on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bella Centerin kongressikeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2 tähden hostellissa on 162 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

     Copenhagen Downtown Hostel 53 €
     Copenhagen Downtown Hostel

     Copenhagen Downtown Hostel

     Vandkunsten 5, Kööpenhamina
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Copenhagen Downtown Hostel on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Strøget on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kahvila. Tässä vuonna 1935 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 85 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

      Danhostel Copenhagen City - Hostel 68 €
      Danhostel Copenhagen City - Hostel

      Danhostel Copenhagen City - Hostel

      H.C. Andersens Boulevard 50, Kööpenhamina
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Danhostel Copenhagen City - Hostel on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ny Carlsberg Glyptotekin museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä hostellissa on 192 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

       a&o Copenhagen Norrebro 57 €
       a&o Copenhagen Norrebro

       a&o Copenhagen Norrebro

       Tagensvej 135-137, Kööpenhamina
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        A&o Copenhagen Norrebro on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Parken-stadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä vuonna 2017 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 167 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

        Bedwood Hostel 57 €
        Bedwood Hostel

        Bedwood Hostel

        Nyhavn 63, Kööpenhamina
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Bedwood Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nyhavn. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1656 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 15 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.

         Danhostel Copenhagen Bellahøj 57 €
         Danhostel Copenhagen Bellahøj

         Danhostel Copenhagen Bellahøj

         Herbergvejen 8, Bronshoj, Kööpenhamina
           
          3.0 kautta 5.0 Tähteä

          Danhostel Copenhagen Bellahøj on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kööpenhaminan Tivoli. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hostellissa on 39 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

          Danhostel Helsingør Vandrerhjem 85 €
          Danhostel Helsingør Vandrerhjem

          Danhostel Helsingør Vandrerhjem

          Nordre Strandvej 24, Helsingor, Sealand
            
           4.0 kautta 5.0 Tähteä

           Danhostel Helsingør Vandrerhjem sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Museet for Søfart. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hostellissa on 42 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja liedet.

           Nyckelbo Vandrarhem 39 €
           Nyckelbo Vandrarhem

           Nyckelbo Vandrarhem

           Scoutstigen 4, Helsingborg
             
            1.5 kautta 5.0 Tähteä

            Nyckelbo Vandrarhem sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sofieron linna. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 1,5 tähden hostellissa on 18 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

            Helsingborg Hostel 37 €
            Helsingborg Hostel

            Helsingborg Hostel

            Hantverkaregatan 2, Helsingborg
              
             2.0 kautta 5.0 Tähteä

             Helsingborg Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gustav Adolfin kirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 40 huonetta 3 kerroksessa.

             Varaa Hostellit kohteessa Nærum ebookersilta

             Kohteen Nærum hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Nærum

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Nærum niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Nærum. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Nærum Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Nærum Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Nærum vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Nærum parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Nærum kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Nærum saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Nærum!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Nærum

             Näytä kaikki 754 majoitusliikettä kohteessa Nærum
             Living Suites 110 €
             Living Suites

             Living Suites

             Rundforbivej 295, Nærum
               
              3.0 kautta 5.0 Tähteä

              Ulkoilmamuseo (Frilandsmuseet), Peurapuisto ja Bakkenin huvipuisto ovat 10 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Parken-stadion ja Bellevuen ranta ovat myös 15 kilometrin päässä.

              CABINN Copenhagen 90 €
              CABINN Copenhagen

              CABINN Copenhagen

              Arni Magnussons Gade 1, Kööpenhamina
                
               3.0 kautta 5.0 Tähteä

               Dansk Design Center, Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

               The Square 132 €
               The Square

               The Square

               Rådhuspladsen 14, Kööpenhamina
                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Tämän ekologisen/kestävän kehityksen mukaisen hotellin lähellä sijaitsee Wallmans Circus Building, Rådhuspladsen ja Kööpenhaminan Tivoli. Strøget ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Kööpenhaminan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

                Clarion Hotel Copenhagen Airport Hae hinnat
                Clarion Hotel Copenhagen Airport

                Clarion Hotel Copenhagen Airport

                Ellehammersvej 20, Kastrup
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Den Blå Planet -akvaario on 1,5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Amager Strandpark ja Field'sin ostoskeskus sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Tanskan kansallismuseo ja Kööpenhaminan oopperatalo ovat myös 10 kilometrin päässä. Lufthavnenin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Københavns Lufthavnin asema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.