Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 320,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
27.9. - 29.9.
Ensi viikonloppuna
4.10. - 6.10.

Suosituimmat Oud-Zuid hotellit

Sir Albert Hotel Amsterdam 124 €
Sir Albert Hotel Amsterdam

Sir Albert Hotel Amsterdam

Albert Cuypstraat 2-6, Amsterdam, Noord Holland
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Sir Albert Hotel Amsterdam on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Heineken Experience. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1875 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 90 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

  Max Brown Hotel Museum Square 80 €
  Max Brown Hotel Museum Square

  Max Brown Hotel Museum Square

  Jan Luykenstraat, 44, Amsterdam
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Max Brown Hotel Museum Square on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Van Goghin museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 64 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

   The College Hotel 99 €
   The College Hotel

   The College Hotel

   Roelof Hartstraat 1, Amsterdam
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    The College Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Concertgebouw (konserttitila). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1895 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 40 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja Wi-Fi-yhteyden.

    Conservatorium Hotel - The Leading Hotels of the World 421 €
    Conservatorium Hotel - The Leading Hotels of the World

    Conservatorium Hotel - The Leading Hotels of the World

    Van Baerlestraat 27, Amsterdam
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Conservatorium Hotel - The Leading Hotels of the World on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Van Goghin museo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1901 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 129 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi syvän kylpyammeen ja jääkaapin.

     Hotel JL No76 137 €
     Hotel JL No76

     Hotel JL No76

     Jan Luijkenstraat 76, Amsterdam
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hotel JL No76 on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Van Goghin museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 39 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

      Museum Suites Hae hinnat
      Museum Suites

      Museum Suites

      Willemsparkweg 113, Amsterdam, Pohjois-Hollanti
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Museum Suites on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stedelijk Museum (museo). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden hotellissa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

       The Muse Amsterdam Boutique Hotel 75 €
       The Muse Amsterdam Boutique Hotel

       The Muse Amsterdam Boutique Hotel

       Bronckhorststraat 14, Amsterdam
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        The Muse Amsterdam Boutique Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Concertgebouw (konserttitila). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2011 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 36 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

        Bilderberg Hotel Jan Luyken 125 €
        Bilderberg Hotel Jan Luyken

        Bilderberg Hotel Jan Luyken

        Jan Luijkenstraat 58, Amsterdam
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Bilderberg Hotel Jan Luyken on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Van Goghin museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 62 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.

         Viimeksi varatut Oud-Zuid Hotellit

         Viimeisimmät Oud-Zuid hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.