Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Paleohora – Matkat

Avaa itsesi uusille elämyksille ja ota suunnaksi Paleohora. Matka antaa mahdollisuuden sukeltaa paikan ainutlaatuiseen tunnelmaan ja tutustua myös kiehtovaan lähiseutuun.

Paleohora – Lennot ja hotelli

Kun huomaat, että on tullut aika jättää arjen huolet taakse ja nähdä Paleohora ja sen lukuisat aarteet, ebookers tarjoaa sinulle viimeisimmät tarjoukset lennoista, majoituksista ja retkistä!

Pääset nauttimaan jopa 9.6%^:n säästöistä, jos tilaat sekä lennot että hotellin kätevästi samassa paketissa.

Kattavassa valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä sekä runsaat 500 000 majoituspaikkaa, joiden joukossa valinnanvaraa riittää, halusitpa sitten mitä tahansa.

Meillä on tarjolla kaikkien muiden etujen lisäksi myös hintatakuu. Tämä tarkoittaa sitä, että jos satut löytämään jostakin edullisemman lento- ja hotellipaketin 48 tunnin sisällä, vastaamme siihen ja palautamme erotuksen.

Pakkaa matkalaukkusi, sillä loma alkaa nyt! Me voimme auttaa matkakuumeen parantamisessa – kaipasitpa sitten aavikon hiekoille tai lumen peittämään vuoristoon, tai vaikkapa niiden väliin jääville rannoille.

Varausehtoja sovelletaan.

Paleohora – Matkat

Pääkaupunki Ateena sijaitsee kohteesta Paleohora noin 310 km pohjoiseen.

Vietä pari tuntia merimaisemista nauttien kohteessa Hrissi Aktin ranta tai kohteessa Elafonisin ranta.

Tekeekö mielesi lähteä retkelle luontoon? Käynnistä auto ja ota suunnaksi Aradenan rotko, jonne on matkaa 35 km. Toinen rentouttava luontokohde on Samarián rotko – Agía Roumélin pää, joka sijaitsee 25 km:n päässä.

Kissamosin stadion on paikka, jonka tapahtumista kannattaa ottaa selvää, jos et voi kuvitella lomaa ilman urheilua. Todennäköisesti sieltä löytyy jotain kiinnostavaa vierailusi aikana. Stadion sijaitsee 30 km:n päässä.

Kannattaa istua ratin taakse ja ottaa kohteeksi Kissamos. Se sijaitsee suunnilleen 30 km pohjoiseen, ja sieltä löytyvät vaikkapa Falassarnan uimaranta ja Vanha Falassarna.

Hania on sekä reissaajien että paikallisten suosiossa. Tämä paikkakunta sijaitsee vain 45 km:n etäisyydellä, erittäin lähellä mielenkiintoisia kohteita Hanian majakka, Kreetan merimuseo ja Agioi Apostolin ranta. Jos olet aikeissa viipyä täällä pidempään, älä unohda näitä: Etz Hajjimin synagoga ja Mitropoleosin aukio.

Alueella vietetty loma on epäilemättä paljon ikimuistoisempi, jos opettelet vaikkapa vain muutaman paikallisen lauseen tai tervehdyksen. Erittäin hyödyllinen on ainakin "Íme apó…", joka tarkoittaa suomeksi "Olen kotoisin...". "stin iyá su!" ("Kippis!") on myöskin hyvä tietää.

Ruokaa, musiikkia ja taidetta — kansallinen juhlapäivä tarjoaa varmasti parasta, mitä kullakin maalla on tarjota. 25 maaliskuuta järjestettävää Kreikan itsenäisyyspäivää on parasta juhlia paikallisten kanssa.

Kaikki hyvä päättyy aikanaan, ja niin myös matkasi on päättymässä. Kun lähdön aika koittaa, voit viettää viimeisen lomapäivän etsimällä matkamuistoksi jotain ainutlaatuista ja hyvästelemällä tutut paikat huikkaamalla Ta léme argótera.

Jos matkustat lentämällä, lentoasemasi on luultavasti Ioannis Daskalogiannis (CHQ), joka sijaitsee 55 km koilliseen. Pakkaa matkalaukut, tarkista kätevin reitti ja muista laittaa herätyskello soimaan.

Paleohora – Hotellit

Kannattaa varmasti valita majoitus ajoissa. Juuri nyt tarjolla on ainoastaan 9 majoitusliikettä. ebookersin matkaoppaasta saat selville kaikki tarvitsemasi tiedot.

Voit aloittaa jokaisen lomapäiväsi iloisin mielin, jos olet saanut varattua huoneen yhdestä arvostetuimpiin kuuluvista majoitusliikkeistämme, joita ovat esimerkiksi Libyan Princess ja Iris Apartments and Rooms.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Paleohora

Näytä kaikki 430 majoitusliikettä kohteessa Paleohora
Hae hinnat
Libyan Princess

Libyan Princess

4.0 kautta 5.0 Main Street, Paleochora, Kantanos-Selino, Kreetan saari
Libyan Princess on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 33 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Sifis Studios

Sifis Studios

3.0 kautta 5.0 Pachia Ammos, Paliochora, Kantanos-Selino, Kreetan saari
Sifis Studios on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 14 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Pal Beach

Pal Beach

2.0 kautta 5.0 Palaiochora, Kantanos-Selino, Kreetan saari
Pal Beach on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja välipalabaarin/delin. Tässä 2 tähden hotellissa on 60 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat televisiot ja jääkaapit.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.