Paleohora matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:
Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Parhaat matkapaketit kohteeseen Paleohora:

Sea Front Villas
Dorotheou House
Monastery Estate Venetian Harbor
Hyperion City Hotel
Kiani Beach Resort Family - All Inclusive

Paleohora Lomapaketit 6-7:ksi Yöksi

Sea Front Villas
Dorotheou House
Monastery Estate Venetian Harbor
Hyperion City Hotel
Kiani Beach Resort Family - All Inclusive

Paleohora – Lennot ja hotelli

Kun huomaat, että on tullut aika jättää arjen huolet taakse ja nähdä Paleohora ja sen lukuisat aarteet, ebookers tarjoaa sinulle viimeisimmät tarjoukset lennoista, majoituksista ja retkistä!

Pääset nauttimaan jopa 7.6%:n säästöistä, jos tilaat sekä lennot että hotellin kätevästi samassa paketissa.

Kattavassa valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä sekä runsaat 500 000 majoituspaikkaa, joiden joukossa valinnanvaraa riittää, halusitpa sitten mitä tahansa.

Meillä on tarjolla kaikkien muiden etujen lisäksi myös hintatakuu. Tämä tarkoittaa sitä, että jos satut löytämään jostakin edullisemman lento- ja hotellipaketin 48 tunnin sisällä, vastaamme siihen ja palautamme erotuksen.

Pakkaa matkalaukkusi, sillä loma alkaa nyt! Me voimme auttaa matkakuumeen parantamisessa – kaipasitpa sitten aavikon hiekoille tai lumen peittämään vuoristoon, tai vaikkapa niiden väliin jääville rannoille.Varausehtoja sovelletaan.

Paleohora – Matkat

Avaa itsesi uusille elämyksille ja ota suunnaksi Paleohora. Matka antaa mahdollisuuden sukeltaa paikan ainutlaatuiseen tunnelmaan ja tutustua myös kiehtovaan lähiseutuun.

Pääkaupunki Ateena sijaitsee kohteesta Paleohora noin 310 km pohjoiseen.

Vietä pari tuntia merimaisemista nauttien kohteessa Hrissi Aktin ranta tai kohteessa Elafonisin ranta.

Tekeekö mielesi lähteä retkelle luontoon? Käynnistä auto ja ota suunnaksi Aradenan rotko, jonne on matkaa 35 km. Toinen rentouttava luontokohde on Samarián rotko – Agía Roumélin pää, joka sijaitsee 25 km:n päässä.

Kissamosin stadion on paikka, jonka tapahtumista kannattaa ottaa selvää, jos et voi kuvitella lomaa ilman urheilua. Todennäköisesti sieltä löytyy jotain kiinnostavaa vierailusi aikana. Stadion sijaitsee 30 km:n päässä.

Kannattaa istua ratin taakse ja ottaa kohteeksi Kissamos. Se sijaitsee suunnilleen 30 km pohjoiseen, ja sieltä löytyvät vaikkapa Falassarnan uimaranta ja Vanha Falassarna.

Hania on sekä reissaajien että paikallisten suosiossa. Tämä paikkakunta sijaitsee vain 45 km:n etäisyydellä, erittäin lähellä mielenkiintoisia kohteita Hanian majakka, Kreetan merimuseo ja Agioi Apostolin ranta. Jos olet aikeissa viipyä täällä pidempään, älä unohda näitä: Etz Hajjimin synagoga ja Mitropoleosin aukio.

Alueella vietetty loma on epäilemättä paljon ikimuistoisempi, jos opettelet vaikkapa vain muutaman paikallisen lauseen tai tervehdyksen. Erittäin hyödyllinen on ainakin "Íme apó…", joka tarkoittaa suomeksi "Olen kotoisin...". "stin iyá su!" ("Kippis!") on myöskin hyvä tietää.

Ruokaa, musiikkia ja taidetta — kansallinen juhlapäivä tarjoaa varmasti parasta, mitä kullakin maalla on tarjota. 25 maaliskuuta järjestettävää Kreikan itsenäisyyspäivää on parasta juhlia paikallisten kanssa.

Kaikki hyvä päättyy aikanaan, ja niin myös matkasi on päättymässä. Kun lähdön aika koittaa, voit viettää viimeisen lomapäivän etsimällä matkamuistoksi jotain ainutlaatuista ja hyvästelemällä tutut paikat huikkaamalla Ta léme argótera.

Jos matkustat lentämällä, lentoasemasi on luultavasti Ioannis Daskalogiannis (CHQ), joka sijaitsee 55 km koilliseen. Pakkaa matkalaukut, tarkista kätevin reitti ja muista laittaa herätyskello soimaan.

Paleohora – Hotellit

Kannattaa varmasti valita majoitus ajoissa. Juuri nyt tarjolla on ainoastaan 9 majoitusliikettä. ebookersin matkaoppaasta saat selville kaikki tarvitsemasi tiedot.

Voit aloittaa jokaisen lomapäiväsi iloisin mielin, jos olet saanut varattua huoneen yhdestä arvostetuimpiin kuuluvista majoitusliikkeistämme, joita ovat esimerkiksi Libyan Princess ja Iris Apartments and Rooms.

Miten löytää kohteen Paleohora matkat vuodelle 2022?

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Paleohora. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Paleohora lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata kohteen Paleohora pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen!

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Paleohora?

Juuri nyt kohteeseen Paleohora saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Paleohora itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Paleohora ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Paleohora?

Kohteen Paleohora suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Paleohora halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Paleohora

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Paleohora
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Paleohora

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 2019-04-01 - 2020-03-31 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.