Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
14.8. - 16.8.

Suosituimmat hotellit Pamucakin uimaranta

56 €
Hedef Beyt Hotel Resort & Spa

Hedef Beyt Hotel Resort & Spa

Kusadasi Yolu Pamucak Sahili, Selcuk, Izmir
Hedef Beyt Hotel Resort & Spa sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pamucakin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 sisäuima-allasta. Tässä hotellissa on 150 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
155 €
Richmond Ephesus Resort - All Inclusive

Richmond Ephesus Resort - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Pamucak Mevkii, Selcuk, Izmir
Richmond Ephesus Resort - All Inclusive on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pamucakin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1995 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 264 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
166 €
Korumar Ephesus Beach & Spa Resort, All Inclusive

Korumar Ephesus Beach & Spa Resort, All Inclusive

Atatürk Mahallesi, No.16 Pamucak Mevkii, Selcuk
Korumar Ephesus Beach & Spa Resort, All Inclusive on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pamucakin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2017 rakennetussa hotellissa on 325 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
167 €
Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa - All Inclusive

Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Ephesus Beach, Selcuk
Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa - All Inclusive on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Adaland Aquapark. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 baaria. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 586 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
Labranda Ephesus Princess Kusadasi - All Inclusive

Labranda Ephesus Princess Kusadasi - All Inclusive

Pamucak Mevkii Izmir, Selcuk, Izmir
Labranda Ephesus Princess Kusadasi - All Inclusive on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Adaland Aquapark. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä lomakeskuksessa on 352 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat syvät kylpyammeet ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Palm Wings Ephesus Beach Resort

Palm Wings Ephesus Beach Resort

5.0 kautta 5.0 Efes Antik Sehir Plaji Kusadasi Yolu, Selcuk, Izmir
Palm Wings Ephesus Beach Resort sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Adaland Aquapark. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 9 ulkouima-allasta ja 6 ravintolaa. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 450 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
192 €
Pine Bay Holiday Resort - All Inclusive

Pine Bay Holiday Resort - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Camlimani Mevkii, Kusadasi, Aydın
Pine Bay Holiday Resort on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Adaland Aquapark on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 653 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaiset minibaarituotteet ja LCD-television.
Hae hinnat
Tusan Beach Resort

Tusan Beach Resort

5.0 kautta 5.0 Kusadasi, Kusadasi, Aydın
Tusan Beach Resort - All Inclusive on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tusanin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 377 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
22 €
Bulut Garden Boutique Hotel

Bulut Garden Boutique Hotel

Bayraklidede Mah. Selcuk Bulv. No: 70, Kusadasi, Aydın
Bulut Garden Boutique Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuştur. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä hotellissa on 30 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi parvekkeen ja LCD-television.
110 €
Charisma De Luxe Hotel

Charisma De Luxe Hotel

5.0 kautta 5.0 Akyar Mevkii No 7, Kusadasi, Aydın
Charisma De Luxe Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kusadasin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 218 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Kustur Club Holiday Village - All Inclusive

Kustur Club Holiday Village - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Bayraklıdede Mahallesi Kuştur Mevkii, Kusadasi, Aydın
Kustur Club Holiday Village sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuştur. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 450 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa kalustetun parvekkeen ja LCD-television.
Hae hinnat
La Santa Maria Hotel

La Santa Maria Hotel

4.0 kautta 5.0 BAYRAKLIDEDE MAHALLESI SELCUK BULVARI,29, Kusadasi, Aydın
La Santa Maria Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tusanin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ulkouima-altaan, ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1994 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 168 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa parvekkeen ja television.
Hae hinnat
La Santa Maria Hotel - All Inclusive

La Santa Maria Hotel - All Inclusive

4.0 kautta 5.0 29 Evler Sabuncu Sitesi, Bayraklidede Mahallesi, Kusadasi, Aydın
La Santa Maria Hotel - All Inclusive sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuştur. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1988 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 168 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi syvän kylpyammeen ja parvekkeen.
Hae hinnat
Pigale Family Club

Pigale Family Club

3.0 kautta 5.0 Bayraklıdede Mah., Kemeronu Mevkii, Kusadasi, Aydın
Pigale Family Club sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuştur. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä vuonna 1988 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 129 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat satelliittikanavat ja minibaarit.
22 €
The Palm Club Apart Otel

The Palm Club Apart Otel

Bayraklidede Mah. Selcuk Bulvari No. 64, Kusadasi
The Palm Club Apart Otel on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuştur. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä huoneistohotellissa on 36 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Pamucakin uimaranta läheltä

Haluaisitko, että Pamucakin uimaranta olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Pamucakin uimaranta sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Pamucakin uimaranta ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Selcuk hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.