Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
7.8. - 9.8.
Ensi viikonloppuna
14.8. - 16.8.

Suosituimmat hotellit Pazaryerin moskeija

60 €
Nano Hotel

Nano Hotel

Alaçati Mahallesi, 2017. Sk. No: 5, Cesme, Izmir
Nano Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä hotellissa on 8 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
60 €
Maison d'Azur Alacati

Maison d'Azur Alacati

Alacati Mah., 13053 Sk., No. 15, Cesme, Izmir
Maison d'Azur Alacati on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä vuonna 1890 rakennetussa hotellissa on 13 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
159 €
İlica Hotel Spa & Wellness Thermal Resort

İlica Hotel Spa & Wellness Thermal Resort

5.0 kautta 5.0 Boyalik Mevkii Ilica, Cesme, Izmir
İlica Hotel Spa & Wellness Thermal Resort on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Aqua Toy City on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 kahvilaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 240 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Alura Boutique Hotel

Alura Boutique Hotel

Yeni Mecidiye Mah 3005 Sk No3 Alacati, Cesme, Izmir
Alura Boutique Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja allasbaarin. Tässä hotellissa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
128 €
Viento Hotel Alacati - Special Class

Viento Hotel Alacati - Special Class

Yeni Mecidiye Mah. 11039 Sok. No:18, Alaçati, Cesme, Izmir
Viento Hotel Alacati - Special Class on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2014 rakennetussa hotellissa on 20 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
70 €
Cumbalı Konak Alaçatı

Cumbalı Konak Alaçatı

3013 Sok. No: 6, Alaçati, Cesme, Izmir
Cumbalı Konak Alaçatı on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä hotellissa on 11 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
45 €
Are Butik Hotel

Are Butik Hotel

Alacati Mh Cumhuriyet Cd, 3000 Sk No18B Cesme, Cesme
Are Butik Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuivapesulapalvelut ja concierge-palvelut. Tässä hotellissa on 13 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Rue d’Azur Alacati

Rue d’Azur Alacati

Alaçati Mahallesi, 13053 Sokak No13, Cesme
Rue d’Azur Alacati on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 5 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Kayezta Hotel Alacati

Kayezta Hotel Alacati

Cumhuriyet Cad 3013 Sokak, No 35 Alacati, Cesme, Izmir
Kayezta Hotel Alacati sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 2009 rakennetussa aamiaismajoituksessa on 12 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
58 €
Alacati Alaris Otel

Alacati Alaris Otel

Haci Memis Mahallesi 12015 Sokak No. 2, Alacati, Cesme, Izmir
Alacati Alaris Otel on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä hotellissa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
50 €
Perla Rossa Alacati

Perla Rossa Alacati

13053-54 Sokak No.25/26, Alaçati Mah., Cesme, Izmir
Perla Rossa Alacati on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä hotellissa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
450 €
The Stay Alacati Warehouse - Adults Only

The Stay Alacati Warehouse - Adults Only

4001. Sk., Cesme, Izmir
The Stay Alacati Warehouse - Adults Only sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Alaçatın basaari. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä hotellissa on 24 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
Hae hinnat
Alacati The Design Hotel

Alacati The Design Hotel

Alacatı Mahallesi 13010 Sokak No:1/1, Cesme, Izmir
Alacati The Design Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä hotellissa on 27 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.
Hae hinnat
Bi Hotel Alacati

Bi Hotel Alacati

Alacati Mah. 2023 Sok. No. 9A, Cesme, Izmir
Bi Hotel Alacati on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kahvilan. Tässä hotellissa on 6 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
Hae hinnat
Aliko Hotel

Aliko Hotel

Tokoglu Mah., 1005. Sok., Alacati, Cesme, Cesme
Aliko Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 2014 rakennetussa hotellissa on 6 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Pazaryerin moskeija läheltä

Haluaisitko, että Pazaryerin moskeija olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Pazaryerin moskeija sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Pazaryerin moskeija ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Cesme hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.