Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Petroskoi

37 €
Fregat

Fregat

4.0 kautta 5.0
Fregat sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Embankment Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 80 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
29 €
Cosmos Petrozavodsk Hotel

Cosmos Petrozavodsk Hotel

4.0 kautta 5.0 Kuibyshev street, 26, Petroskoi
Cosmos Petrozavodsk Hotel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pietari Suuren patsas. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kuntokeskus. Tässä 4 tähden hotellissa on 103 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
35 €
Onega Castle Hotel

Onega Castle Hotel

3.5 kautta 5.0 Fedosovoy Street, 44, Petroskoi, Karjalan tasavalta
Onega Castle Hotel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pietari Suuren patsas. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 32 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
17 €
Guest House on Muezerskaja

Guest House on Muezerskaja

3.0 kautta 5.0 Muezerskaya str.,100, Petroskoi
Guest House on Muezerskaja on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Petroskoin kaupungin näyttelyhalli. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 16 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
18 €
Mini-Hotel Ilma

Mini-Hotel Ilma

3.0 kautta 5.0 Ulitsa Volodarskogo 10, Petroskoi
Mini-Hotel Ilma sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Petroskoin draamateatteri. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 11 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
44 €
Piter Inn Petrozavodsk

Piter Inn Petrozavodsk

4.0 kautta 5.0 1 Gagarin Square, Petroskoi
Piter Inn Petrozavodsk sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Petroskoin kaupungin näyttelyhalli. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 180 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
Hae hinnat
Hotel Kurgan

Hotel Kurgan

2.0 kautta 5.0 Kurganskiy Proezd, 3, Petroskoi, Karjalan tasavalta
Hotel Kurgan sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Yksityinen taidegalleria. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuntokeskuksen. Tässä 2 tähden aamiaismajoituksessa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takan.
Hae hinnat
Karelia Petrozavodsk

Karelia Petrozavodsk

3.5 kautta 5.0 2, GULLINGA EMB, Petroskoi, Karjalan tasavalta
Karelia Petrozavodsk sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Petroskoin kaupungin näyttelyhalli. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi täyden palvelun kylpylän, ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1978 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 134 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille keittonurkkaukset ja parvekkeet.
37 €
Hotel Sacvoyage

Hotel Sacvoyage

3.0 kautta 5.0 Sverdlov str., 10, Petroskoi, Karjalan tasavalta
Hotel Sacvoyage sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Karjalan kansallisteatteri. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 23 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
Piter Inn

Piter Inn

3.5 kautta 5.0 GAGARINA STREET, 1, Petroskoi, Karjalan tasavalta
Piter Inn sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Petroskoin kaupungin näyttelyhalli. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ravintolan, kuntokeskuksen ja kahvilan. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 180 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat satelliittikanavat ja tallelokerot.
Hae hinnat
Hotel Club Prionezhskiy

Hotel Club Prionezhskiy

3.5 kautta 5.0 Fedosovoy str, 46, Petroskoi, Karjalan tasavalta
Hotel Club Prionezhskiy sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pietari Suuren patsas. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja sisäuima-allas. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 27 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
Mini-hotel Tourist

Mini-hotel Tourist

2.5 kautta 5.0 Krasnoarmeyskaya Street 33, Petroskoi, Karjalan tasavalta
Mini-hotel Tourist sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Petroskoin kaupungin näyttelyhalli. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden hotellissa on 11 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Hostel na Gorkogo 28

Hostel na Gorkogo 28

Hostel na Gorkogo 28 sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Petroskoin kaupungin näyttelyhalli. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 kahvilaa ja ravintolan. Tässä aamiaismajoituksessa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneen/kuivausrummun.
21 €
Hotel Petrozavodsk

Hotel Petrozavodsk

2.0 kautta 5.0 Krasnaya Street 28, Petroskoi
Hotel Petrozavodsk sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Spartak Stadium (stadion). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 42 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
30 €
Zarechnaya hotel

Zarechnaya hotel

3.0 kautta 5.0 Lososinskaya Naberezhnaya 7a, Petroskoi
Zarechnaya hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Petroskoin teollisuusmuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kahvilan. Tässä 3 tähden hotellissa on 21 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Kohteen Petroskoi hotellit

Harkitsetko retkeä kohteeseen Petroskoi? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 45 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Petroskoi löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Petroskoi

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Petroskoi, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Petroskoi niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Fregat
 • Severnaya
 • Piter Inn Petrozavodsk

Nämä kohteen Petroskoi hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Hotel Club Prionezhskiy
 • Cosmos Petrozavodsk Hotel

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Petroskoi pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Piter Inn
 • Severnaya
 • Piter Inn Petrozavodsk

Kohteeseen Petroskoi tutustuminen

Petroskoi tarjoaa mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Petroskoi ja sen lähellä kuuluu:

 • Yksityinen taidegalleria
 • Karjalan kansallisteatteri
 • Petroskoin draamateatteri
 • Merimuseo
 • Karjalan valtiollinen historiamuseo
 • Lenin-aukio
 • Venäjän valtiollinen draamateatteri

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Petroskoi, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Petroskoi (PES). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Petroskoi?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Petroskoi, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja kesäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Petroskoi, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Heinäkuu ja kesäkuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas maaliskuu ja helmikuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 3 °C ja öisin -16 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 136 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 22 °C päivisin ja -4 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 240 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 23 °C ja öisin 3 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 295 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 10 °C ja -13 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 198 mm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Petroskoi on 869 cm.

Viimeksi varatut hotellit Petroskoi

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.